Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
MTEC אורגינל זה חוקי וגם רואים מצויין אבל לאחרונה נכנסו המון חיקויים שזה אומר נורות שמפיקות אורלבן אבל הן צורכות 70W 80W

ולכן עדיף שלא להסתכן עם החברה הזאת אלא רק פיליפס לקנות

ובקשר לעדשות אני לא שמתי ברכב שלי עדשות אלא נורה מיוחדת לרפלקטור שהיא לא מסנוורת

גם אם אין עדשות נראה לי מאוד תמוהה שבוחני רכב במכון טסטים העבירו רכב שנת 99 עם תאורת קסנון.

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
והתקן אירופאי באמת משנה? כאילו אם השוטר יבדוק ויראה שיש לה תקן אירופאי הוא לא יעשה לי כלום או שהוא יכול לעשות?

ממש שמתי עין על הMTEC SUPER WHITE היא נראית אחלה והרוב אומרים שהיא חוקית, יש מצב להורדה מהכביש גם בגללה?

במידה ולנורה יש תקן אירופאי והיא או לבנה או צהובה,אין לשוטר על מה לתת לך דוח.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לא יודע אם קראת טוב אבל הייתה לי נורה מיוחדת לרפלקטור "H7R" והיה לי גוון בין צהבהב ללבן 4300K אז ככה שלא שמים לזה לב כל כך

פורסם
במידה ולנורה יש תקן אירופאי והיא או לבנה או צהובה,אין לשוטר על מה לתת לך דוח.

אני שמעתי אחי על המון מקרים שאנשים הוצאו את הקופסא של הנורות ואפילו הראו לשוטרים/בוחנים שיש תו תקן ועדיין אמרו להם שזה לא חוקי

פורסם

אז אמרו להם,ברגע שיש לנורה תקן,השוטר אולי יתן דוח,אבל לבטל אותו יהיה קלי קלות,יש תקן השוטר לא יכול להתווכח עם זה.

הנורה צריכה להיות עם תקן ובצבע מתאים ולפי מפרט הרכב.

במידה ואחד מהנ"ל לא מתקיימים אז אפשרי לקבל דו"ח.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
לא יודע אם קראת טוב אבל הייתה לי נורה מיוחדת לרפלקטור "H7R" והיה לי גוון בין צהבהב ללבן 4300K אז ככה שלא שמים לזה לב כל כך

תוכל לצלם את התאורה של הרכב?

פורסם

למה יש לי הרגשה שאם תלכו לטסט עם איזה רכב מנהלים עם אור של קסנון (לא מקורי) וגם דמוי קסנון ובכל זאת תעברו?

כמובן, לא בהכרח, אבל הסיכויים גבוהים אולי בהרבה מרכב ישן- טרנטה.

פורסם
תוכל לצלם את התאורה של הרכב?

ראית פעם את הקנון שיש בניסאן מקסימה? שהוא לא מסנוור?אז קניתי קיט כזה רק בגוון של נורה רגילה....

אתה רק צריך פשוט להסתיר את המגברים בתוך הפנס... יש עוד חבר בפורום עם שירוקו שגם שם לה H7R תראה ותבין יש לי אותו קיט

פורסם

אני דיי בטוח שלא רכשת קיט של ניסן מקסימה, זאת מהסיבה שמקורי עולה המון כסף וכמעט ולא ניתן להשיג.

אני דיי בטוח שמדובר בקיט סיני המשווק דרך בחור בישראל תחת שם מותג שהוא המציא.

זה לא אומר שהקיט לא טוב, אך אל תטעה אנשים.

לגבי כל מי ששואל איך עוברים עם זה טסט.

קודם כל טסט זה לא הבעיה, מקסימום מנתקים את הקיט לפני הטסט ומחזירים לאחריו, לוקח כמה דקות.

דבר שני, בהחלט ניתן לעבור עם זה טסט, השאלה הנכונה היא איפה ולא איך.

עומר, הייתי שמח לקבל קצת פרטים על הקיט, ניתן גם בה״פ.

פורסם
ראית פעם את הקנון שיש בניסאן מקסימה? שהוא לא מסנוור?אז קניתי קיט כזה רק בגוון של נורה רגילה....

אתה רק צריך פשוט להסתיר את המגברים בתוך הפנס... יש עוד חבר בפורום עם שירוקו שגם שם לה H7R תראה ותבין יש לי אותו קיט

ראיתי את התאורה שיש בניסאן מקסימה, הגוון שם הוא לבן כמו שיש בכל המכוניות שמגיע קסנון מקורי מהחברה.

פורסם
אני דיי בטוח שלא רכשת קיט של ניסן מקסימה, זאת מהסיבה שמקורי עולה המון כסף וכמעט ולא ניתן להשיג.

אני דיי בטוח שמדובר בקיט סיני המשווק דרך בחור בישראל תחת שם מותג שהוא המציא.

זה לא אומר שהקיט לא טוב, אך אל תטעה אנשים.

לגבי כל מי ששואל איך עוברים עם זה טסט.

קודם כל טסט זה לא הבעיה, מקסימום מנתקים את הקיט לפני הטסט ומחזירים לאחריו, לוקח כמה דקות.

דבר שני, בהחלט ניתן לעבור עם זה טסט, השאלה הנכונה היא איפה ולא איך.

עומר, הייתי שמח לקבל קצת פרטים על הקיט, ניתן גם בה״פ.

תשמע היה לי במשך שנה קיט 6000K H7 שרכשתי באיביי עלה באיזור ה60$ פחדתי קצת מכיוון שזה לא חוקי אפילו שמשטרות לא העירו לי על זה אבל במקרה יצא לי לראות שיצאה נורה מיוחדת לרפלקטור שלא מסנוורת כמו ניסאן מקסימה הונדה סיויק החדשות אז קניתי לי קיט H7Rhttp://www.ebay.com/itm/XENON-HID-CONVERSION-KIT-H7-H7R-MAZDA-626-97-00-/300532299708?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item45f91ef7bc שלא מסנוור ובגוון שלא בולט כל כך שהוא 4300K שהוא צהבהב לבן

פורסם
תשמע היה לי במשך שנה קיט 6000K H7 שרכשתי באיביי עלה באיזור ה60$ פחדתי קצת מכיוון שזה לא חוקי אפילו שמשטרות לא העירו לי על זה אבל במקרה יצא לי לראות שיצאה נורה מיוחדת לרפלקטור שלא מסנוורת כמו ניסאן מקסימה הונדה סיויק החדשות אז קניתי לי קיט H7Rhttp://www.ebay.com/itm/XENON-HID-CONVERSION-KIT-H7-H7R-MAZDA-626-97-00-/300532299708?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item45f91ef7bc שלא מסנוור ובגוון שלא בולט כל כך שהוא 4300K שהוא צהבהב לבן

אחי אני על סף קניה של הMTEC SUPER WHITE אתה אומר כן או לא?

פורסם

MTEC זו חברה יפנית, אני לא כל כך בטוח שהחברה תעשה את מה שהבחור אמר.

היה לי את הMTEC סופר וואייט בגוון 4350K, בעיקרון לא ראיתי בו משהו בכלל, האור שלו היה על הפנים ורק לשוליים הוא היה טוב.

ככל שתעלה בגוון ככה תראה פחות אור על הכביש.

אצלי בדייאמונד ויז'ן האור על הרצפה הוא צהבהב לבן, כשיש גשם אין בכלל אור על הרצפה, תעשה חושבים אם זה מתאים לך.

4350 של דמוי קסנון זה יהיה לך צהבהב יחסית לדעתי.

פורסם
MTEC זו חברה יפנית, אני לא כל כך בטוח שהחברה תעשה את מה שהבחור אמר.

היה לי את הMTEC סופר וואייט בגוון 4350K, בעיקרון לא ראיתי בו משהו בכלל, האור שלו היה על הפנים ורק לשוליים הוא היה טוב.

ככל שתעלה בגוון ככה תראה פחות אור על הכביש.

אצלי בדייאמונד ויז'ן האור על הרצפה הוא צהבהב לבן, כשיש גשם אין בכלל אור על הרצפה, תעשה חושבים אם זה מתאים לך.

4350 של דמוי קסנון זה יהיה לך צהבהב יחסית לדעתי.

יכול להיות שהיה צורך לכוון את הנורה אצלך?

ולפי מה שאני רואה ביוטיוב ובכלל באינטרנט אז כולם אומרים שהMTEC SUPERWHITE אכן לבן לגמרי ואין שום זכר לצהוב. השאלה שלי אם זה חוקי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...