Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי הסדירניק רוצה לפטופ ליום הולדת.

אני כאח תומך שמפנק אותו מאז הגיוס לא יכול להגיד לא (הוא לא באמת ביקש ממני, אני פשוט יודע שהוא רוצה).

בנוסף גם אני רוצה לפטופ ויש לנו יום הולדת יום אחרי יום אז אמרתי נקנה שניים.

הדרישות לא מטורפות - אינרנט, סרטים/סדרות ומשחקים.

בנוסף הייתי שמח אם לא הייתי צריך להחליף אותו תוך כמה חודשים עקב התפתחות הטכנולוגיה.

אני לא עוקב אחרי ענייני המחשבים כבר זמן מה לכן אני פונה אליכם, חכמי הפורום, בבקשה לעזרה.

אשמח אם תוכלו להמליץ על משהו.

תודה רבה ושבוע טוב!

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השאלה אילו משחקים אתה רוצה לשחק וכמובן מה התקציב. לסרטים ואינטרנט כל I3 יעשה יופי של עבודה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני חורש wolfenstein enemy territory מאז שהוא יצא אבל הייתי שמח אם הייתי יכול להריץ גם את כל המשחקים החדשים שיצאו כדי לראות איך נראה משחק שלא יצא ב2003. :)

פורסם

לסרטים ואינטרנט אפשר לרדת אפילו מתחת ל-i3, למשל ל-B920.

הפוסט הנוכחי נכתב מנייד בן 5 שנים המבוסס על T2450 ו-2 ג"ב זכרון (לוח האם לא תומך ביותר). כוונתי היא שלמרות התפתחות הטכנולוגיה אורך החיים של מחשב נייד עומד על מספר שנים, אלא אם יהיו צרכים חדשים משמעותיים.

משחקים - תלוי באיזה אתה מתכוון לשחק.

לגבי אח בצבא - האם הוא מתכוון לקחת את המכשיר לצבא? האם מדובר בנידות יום יומית או שהמחשב יהיה סגור בארון נעול בצבא? אם הוא מתכוון להשתמש במחשב בצבא כדאי להביא בחשבון שמדובר בפריט גניב מאוד. אם הוא זקוק לאינטרנט וסרטים תוך ניידות רבה יתכן מאוד שעדי, טאבלט קטן ("7) וזול - שיהיה קל ונוח לניוד ואם ישבר או ייגנב - הנזק קטן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התקציב לא ממש רלוונטי.

כמובן שלא אקנה מחשב ב 10,000 ש"ח אבל שיהיה בגדר הסביר.

אני מניח שעד 5,000 אמור להספיק (לאחד)?

כמובן שהוא ייקח אותו לצבא ונצא מנקודת הנחה שהוא לא ייגנב.

פורסם
התקציב לא ממש רלוונטי.

כמובן שלא אקנה מחשב ב 10,000 ש"ח אבל שיהיה בגדר הסביר.

אני מניח שעד 5,000 אמור להספיק (לאחד)?

כמובן שהוא ייקח אותו לצבא ונצא מנקודת הנחה שהוא לא ייגנב.

LENOBO G570

אחלה מחשב נייד שבעולם, הוא עולה ב KSP ו ב IVORO בפחות מ 2000 שקל

מעבד I3 זיכרון 2 או 4 ג'יגה לבחירתך..

500 נפח דיסק קשיח, אחלה מחשב שבעולם, הוא אצלי קרוב לשנה ואני גם משתמש בו לצורך סרטים, קצת משחקים, עבודות וכדומה...

מומלץ בחום גם הסוללה שלו מספיקה ל 4-5 שעות מניסיון, משהו ממש מפתיע!!

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

5000 יספיקו לשני מחשבים כולל אבזרים. מחשב סביר יעלה בין 2,000-3,000 ש"ח - קצת יותר אם תבחר בדגם קטן ויותר נוח לניוד (נניח "13.3). תביא בחשבון שמחשב שיתנייד יותר מאשר בין הסלון למטבח מצריך אבזור, במיוחד תיק איכותי (שיבטיח ריפוד ואטימה למים), עכברון ואולי עוד כמה אבזרים. התיק לבד יכול לעלות בקלות 200-300 ש"ח.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמו שאמרתי, תקציב זה לא בעיה.

תודה על התגובות עד כה.

איזה אביזרים צריך חוץ מתיק ועכבר והאם יש המלצות גם להם?

כאחד שלא היה לו לפטופ מימיו מודה לכם מאוד על העזרה!

פורסם

שאר האבזרים - כמו למחשב נייח. מומלץ עכבר קטן (עדיף אלחוטי) שיהיה בתיק לניוד, וערכה של עכבר ומקלדת סטנדרטיים (עדיפות לאלחוטיים) על שולחן העבודה בבית. אם יש לך מסך שנותר מהחשב הנייח ואינו בשימוש - תוכל להנות ממנו עם חיבור לנייד. סה"כ מסך גדול עדיף הל המסך הקטן של הנייד.

פורסם

לנובו IDEAPAD זה די זבל.

זה אחלה מחשב שבעולם למשחקים, בלי לקרוע את הכיס:

http://ksp.co.il/?select=.268..271.&list=1&sort=2&glist=1&uin=16735&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

לא מחשב גיימינג הכי חזק, אבל אחלה תמורה למחיר.

מעבד i5 מהסדרה האחרונה, כרטיס מסך נחמד, 4GB RAM, מותג טוב ואיכותי.

יש גם עם i7:

http://ksp.co.il/?select=.268..271.&list=1&sort=2&glist=1&uin=17232&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

מעבר לכך, אני לא בטוח שכדאי לקחת מחשב כל כך יקר לצבא, אלא אם כן יש לו מקום יחסית בטוח לאחסן אותו, כמו רכב למשל (אם הוא מגיע עם רכב לבסיס, אבל אני משער שלא, אם הוא צריך לפטופ אז הוא כנראה בבסיס סגור ולא פתוח).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לצבא עדיף להסתפק בטאבלט "7 גנרי שעולה 300-400 ש"ח (יש כרגע מבצע באמקס - 100 ש"ח + נקודות). דינו של כל מכשיר יותר איכותי להגנב או להשבר, אלא אם מדובר על יחידה מאוד מסודרת ואיכותית עם מקום בטוח לנעול בו את הציוד כאשר לא משגיחים עליו.

חיבור אינטרנט - WiFi tethering מהנייד.

פורסם
לשימושים האלה,תקנה לו אייפד עם נפח גדול+3G. תאמין לי, רק יודה לך.

לצבא עדיף להסתפק בטאבלט "7 גנרי שעולה 300-400 ש"ח (יש כרגע מבצע באמקס - 100 ש"ח + נקודות). דינו של כל מכשיר יותר איכותי להגנב או להשבר, אלא אם מדובר על יחידה מאוד מסודרת ואיכותית עם מקום בטוח לנעול בו את הציוד כאשר לא משגיחים עליו.

חיבור אינטרנט - WiFi tethering מהנייד.

איזה טלפון יש לו?

אם לא סמארטפון אז מצטרף לאופציות הנ"ל.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני הייתי ממליץ לך על מחשב מיני (ה10") מפני שזה יהיה אידאל עבורו - גם בזמן השירות הצבאי וגם לאחר מכן במועדפת בתחנת הדלק/שמירה. אני יכול להגיד לך שמוכר בחנות נוחות בשעות הלילה או שומר באיזה חור יעריך את המתנה שלך כמו לוחות הברית :lol:

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

• תוכן חדש...