Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני אשמח לתגובה פה, לא צריך לפתוח דיון חדש בשביל שאלה כזו קטנה, תודה :wink:

הייתי מציע לך לקרוא קצת בפורום ניידים באתר HWZONE בשביל לקבל מקסימום מחשב בתקציב הנתון.

יש עוד הרבה חנויות מלבד קספי שמחזיקים לפטופים שונים במלאי שאולי יתאים לך יותר מבחינת שימוש\מחיר.

על רגל אחת -

בתור סטודנט שנה שניה אני ממליץ לך לוותר על רעיון של לפטופ בגודל 15.6, הוא יהיה פשוט כבד מידי ואתה תמצא את עצמך מהר מאוד מחפש תירוצים כל בוקר להשאיר את הנייד בבית.

פורסם
הייתי שמח לדעת מה לא טוב בדגמים האלו של לנובו, לא מתוך ציניות חלילה, פשוט אני מתחיל ללמוד בזמן הקרוב מאוד ורכישת מחשב נייד עומדת על הפרק, מכיוון שהמחשב ישמש בעיקר ללימודים/עבודות/סרטים מקסימום,(אולי איזה משחק מ2003-4 נוסטלגי כזה :wink: )

בקיצור המחיר שלהם מאוד קרץ לי, אשמח להבהרות מה לא טוב בהם.

תודה מראש.

חש בפורום דיונים לרוב על הנושא בסגנון של מחשב לי \לאחותי\ לבת דודתי שמתחילים ללמוד XYZ.

הכי חשוב - שהמחשב יהיה קל (כלומר בגודל "13.3). מעבר לכך - תלוי באופי הלימודים ובתקציב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני אשמח לתגובה פה, לא צריך לפתוח דיון חדש בשביל שאלה כזו קטנה, תודה :wink:

תביא כמה דגמים שחשבת עליהם ואנחנו ננסה לצמצם.

לתת המלצות מאפס זה קשה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

תודה על ההתייחסות, סליחה שאני עונה באיחור, לא הייתי ליד מחשב אלא מהסלולרי ולא יכולתי לצרף קישורים בצורה נוחה.

בקשר לגודל המסך - המחשב יהיה מחשב עיקרי שלי, כלומר מלבד לימודים זה גם גלישה, סרטים, וכדומה, לא משחקים.

לכן חשבתי על מסך כזה, כבר יצא לי האמת להיסחב עם מחשב 15.6 מהעבודה, לא הכי נוח זה נכון, אבל לא מתים מזה.

פשוט ניראה לי שקטן מזה אני לא יוכל לראות סרטים בצורה נורמלית, לא?

ראיתי המון המלצות על DELL אבל הם יקרים ביחס לשאר, ברור שעל איכות משלמים, השאלה אם HP כול כך נוראים.

חשבתי על 2 אלו: http://ksp.co.il/?uin=16559

http://ksp.co.il/?uin=17050

בכללי - תקציב עד 3000-3500 מקסימום, אשמח להצעות שלכם.

במקביל אחפש מסך קטן יותר.

עריכה: מצאתי את זה: http://www.notebookclub.co.il/products/dell%20sell%202012/vostro-3460-b3210m.htm

יש למישהו המלצה/דעה עליו?

נ.ב - אשמח להמלצה למשך קטן יותר, ניראה לי 14 זה מספיק קטן, שאני לא אתעייף מלקרוא בו, סרטים ניראה בLCD :wink:

פורסם

אני יכול לומר לך - כפי שכבר כתבתי בפורום כמה פעמים - בני השתמש במחשבי "13.3 ללימודים ובמקביל גם לבילויים (כלומר רשתות חברתיות, הרבה צ'אטים, סרטים ושאר ירקות) ולא היתה לו שום בעיה. היו מצבים בהם הוא חיבר את המחשב לטלויזיה והיו גם מצבים בהם הוא העדיף את האיכות של מסך צפוף הפיקסלים קטן של המחשב על פני זה של הטלויזיה.

אני חוזר וממליץ לך - קנה מחשב "13.3, מכסימון "14 - אחרת תסבול ממשקל המחשב ומקוצר חיי הסוללה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מתעלק על השרשור,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד בגודל 17.3 אינץ

התקציב הוא בסביבות ה 6500 ש"ח עם גמישות קלה כלפי מעלה

ממחקר קטן שערכתי מצאתי את המחשב הנ"ל:

http://www.notebookclub.co.il/products/studio_precision_alienware/inspiron-7720-n3610qm.htm

כאשר יש אופציה להרחיב את הזיכרון ל 16GB

חשוב שהמחשב יהיה i7 ורצוי שיהיה מהדור השלישי, חובה שיהיו לפחות 2 יציאות של USB3

אשמח אם מישהו יוכל לתת חוות דעת על המחשב המצורף או לחלופין להמליץ על מחשבים טובים יותר

תודה מראש

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

כן. קנה מחשב שולחני יותר חזק בחצי העלות, או מפלצת משחקים בכל הסכום.

מחשב "17 אינו נייד באמת, רק מתחזה. לפחות תהנה מעוצמתו של מחשב שולחני (באותו סכום יהיה הרבה יותר בריא), ממסך יותר גדול ואיכותי ומאופציית שדרוג פשוטה כל פעם שיהיה לך תקציב ורצון להשקיעו.

פורסם

הבעיה שאין לי מקום להעמיד מחשב שולחני בבית, פעם בכמה זמן אני צריך לקחת אותו איתי (המשקל לא מפריע לי).

וגם זה הרבה יותר פרקטי שאני לא מוגבל בבית במקום שבו אני צריך לשבת עם המחשב.

פורסם
תודה רבה לכולם!

נקנה הDELL r17 se.

4800 ש"ח ואחלה ביצועים.

שוב תודה!

היכן קנית את המחב במחיר הנ"ל?

מה רע במחשב שמילר קנה לאחיו?

שום דבר לא רע, כשאני בודק את המחשב שהוא הציע אני רואה שזה אותו מחשב שאני הוספתי בקישור, השאלה היא האם בתקציב שעומד לרשותי אני יכול לקנות משהו יותר טוב?

פורסם

המחשב שלו קצת שונה, כרטיס המסך קצת חזק יותר ועוד כמה דברים קטנים.

אם אני לא טועה הוא קנה בKSP.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

קניתי ב KSP והמחיר כזה כי אני גר באילת וקניתי כאן.

רציתי לקנות לעצמי ASUS g55vw אבל מסתבר שמותר לקנות רק מכשיר אחד בתקופה מסויימת (בגלל שאין מסים, שלא ייצא מצב של סוחרים שקונים שם בזול ומוכרים מחדש או משהו).

בכל מקרה, מכשיר מאוד מומלץ, הסיבה שלקחתי אותו ולא את ה15" היא כי הכרטיס מסך בו יותר חזק, לדעתי יש עוד איזה שוני קטן איפושהו אבל זה מה שהכריע.

• תוכן חדש...