Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני הייתי ממליץ לך על מחשב מיני (ה10") מפני שזה יהיה אידאל עבורו - גם בזמן השירות הצבאי וגם לאחר מכן במועדפת בתחנת הדלק/שמירה. אני יכול להגיד לך שמוכר בחנות נוחות בשעות הלילה או שומר באיזה חור יעריך את המתנה שלך כמו לוחות הברית :lol:

שמירה עם לפטופ נשמע לי כמו רעיון מאוד גרוע.

מעבר לעובדה שמדובר בהפקרת שמירה רצינית, את הלפטופ (אפילו 10 אינץ') יהיה קשה להעלים, לעומת פלאפון שתמיד אפשר להכניס מהר לכיס או להעלים איכשהו, או להשאיר אותו בתירוץ של "הוא בטעינה" (אם יש שקעים בעמדת השמירה).

מה שסביר להניח יעלה את אחיו למשפט על הפקרת שמירה + הכנסת לפטופ אזרחי לשטחי צה"ל, לפי מה שאמרו לנו בקורס בנושא של בטחון מידע, אסור להכניס לפטופים אזרחיים לבסיסי צה"ל, למעט באישור, רק לנגדים וקצינים יש אישור כזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נטבוק - אותו מכשיר שאתה מכנה "מיני לפטופ" - היה אופציה טובה לפני 3-4 שנים. כיום טבלט יהיה עדיףלמרבית השימושים משתי סיבות: היוא יותר קל, ונדלק מידית בלי צורך בהתיכי boot. המקרה היחיד בו הייתי שוקל נטבוק ולא טאבלט הוא אם הוא ישמש לתפקידים של מחשב "רגיל" בדרכים, כיון שהוא מריץ "חלונות" ולכן יוכל לתמוך באופיס ושאר תוכנות סטנדרטיות, דברים שטאבלט יעשה פחות טוב (ואולי גם זה ישתנה עם Win 8). מכל מקום - לצריכת מדיה טאבלט יהיה עדיף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דיברתי שוב עם אחי כדי להבין מה הוא צריך מהמחשב.

רוב השימוש הוא אינטרנט וסרטים, אבל הוא גם רוצה לשחק משחקים כמו GTA החדשים וכאלה, מה שאומר מסך סביר ומקלדת ולכן טאבלט יוצא מהמשוואה.

את החברים מהיחידה וחלק מהמפקדים שלו אני מכיר ולכן הכנסתו לבסיס וגניבה לא יהיו בעיה.

שוב המון תודה על העזרה!

פורסם

אם כך, הכיוון צריך להיות מחשב כמו הDELL שהצעתי.

יש בתוספת כספית את הDELL הזה גם עם כרטיס מסך חזק יותר, HD7730.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
שמירה עם לפטופ נשמע לי כמו רעיון מאוד גרוע.

מעבר לעובדה שמדובר בהפקרת שמירה רצינית, את הלפטופ (אפילו 10 אינץ') יהיה קשה להעלים, לעומת פלאפון שתמיד אפשר להכניס מהר לכיס או להעלים איכשהו, או להשאיר אותו בתירוץ של "הוא בטעינה" (אם יש שקעים בעמדת השמירה).

מה שסביר להניח יעלה את אחיו למשפט על הפקרת שמירה + הכנסת לפטופ אזרחי לשטחי צה"ל, לפי מה שאמרו לנו בקורס בנושא של בטחון מידע, אסור להכניס לפטופים אזרחיים לבסיסי צה"ל, למעט באישור, רק לנגדים וקצינים יש אישור כזה.

לא שידרת על הגל שלי, התכוונתי לשמירה בתור מועדפת. הרבה מקומות שמירה מאפשרות לפטופ/ספר.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

הוא גם רוצה לשחק משחקים כמו GTA החדשים וכאלה

GTA משחק כבד. צריך כרטיס מסך חזק עם פחות 1G זכרון מסך כדי לשחק ברזולוצייה גבוהה עם פירוט גבוה.

ניראה שאתה צריך לפטופ חזק מאוד. I7 מעבד מאוד במקום למשחקים. תוודא שכרטיס מסך של דגם שאתה בוחר יצליח לסחוב את המחשקים האלו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לנובו IDEAPAD זה די זבל.

זה אחלה מחשב שבעולם למשחקים, בלי לקרוע את הכיס:

http://ksp.co.il/?select=.268..271.&list=1&sort=2&glist=1&uin=16735&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

לא מחשב גיימינג הכי חזק, אבל אחלה תמורה למחיר.

מעבד i5 מהסדרה האחרונה, כרטיס מסך נחמד, 4GB RAM, מותג טוב ואיכותי.

יש גם עם i7:

http://ksp.co.il/?select=.268..271.&list=1&sort=2&glist=1&uin=17232&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

מעבר לכך, אני לא בטוח שכדאי לקחת מחשב כל כך יקר לצבא, אלא אם כן יש לו מקום יחסית בטוח לאחסן אותו, כמו רכב למשל (אם הוא מגיע עם רכב לבסיס, אבל אני משער שלא, אם הוא צריך לפטופ אז הוא כנראה בבסיס סגור ולא פתוח).

הייתי שמח לדעת מה לא טוב בדגמים האלו של לנובו, לא מתוך ציניות חלילה, פשוט אני מתחיל ללמוד בזמן הקרוב מאוד ורכישת מחשב נייד עומדת על הפרק, מכיוון שהמחשב ישמש בעיקר ללימודים/עבודות/סרטים מקסימום,(אולי איזה משחק מ2003-4 נוסטלגי כזה :wink: )

בקיצור המחיר שלהם מאוד קרץ לי, אשמח להבהרות מה לא טוב בהם.

תודה מראש.

פורסם
GTA משחק כבד. צריך כרטיס מסך חזק עם פחות 1G זכרון מסך כדי לשחק ברזולוצייה גבוהה עם פירוט גבוה.

ניראה שאתה צריך לפטופ חזק מאוד. I7 מעבד מאוד במקום למשחקים. תוודא שכרטיס מסך של דגם שאתה בוחר יצליח לסחוב את המחשקים האלו.

יצליח, אבל לא על שיא הגרפיקה.

אני עם נייד בן כמעט שלוש עם כרטיס מסך חלש יותר ועדיין משחק בכל המשחקים שיוצאים על גרפיקה בינונית\גבוה.

GTA באופן ספציפי קצת בעייתי, הגרפיקה שלו נחותה מזו של משחקים רבים (SLEEPING DOGS למשל) אבל מכבידה מאוד על המחשב.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
הייתי שמח לדעת מה לא טוב בדגמים האלו של לנובו, לא מתוך ציניות חלילה, פשוט אני מתחיל ללמוד בזמן הקרוב מאוד ורכישת מחשב נייד עומדת על הפרק, מכיוון שהמחשב ישמש בעיקר ללימודים/עבודות/סרטים מקסימום,(אולי איזה משחק מ2003-4 נוסטלגי כזה :wink: )

בקיצור המחיר שלהם מאוד קרץ לי, אשמח להבהרות מה לא טוב בהם.

תודה מראש.

טרם הגיוס עבדתי במעבדת מחשבים מוכרת בדרום הארץ, במסגרת העבודה יצא לי להתעסק ולראות הרבה מחשבים ניידים, רבים מביניהם היו ACERים וLENOVO מסדרת IDEAPAD, שניהם סבלו מהרבה בעיות - לוחות שמתים אחריי זמן קצר, מעגלי טעינה שמוסרים נשמתם לבורא מהר, זאת לעומת מחשבים איכותיים כמו DELL, רוב הסדרות של HP, או LENOVO מסדרת THINKPAD שמראים לרוב אמינות מופתית, בצבא מחזיקים דגמים ישנים כמו T60 וT61, מדובר על מחשבים ניידים, מהראשונים שזכו למעבדים בעלי ליבה כפולה, כלומר הם בני 5-6, הם עוברים חיים קשים, הרבה ידיים, חובטים בהם, והם עובדים כמו גדולים.

לצורך העניין, ACER וIDEAPAD זה כמו גיר אוטומטי AL4. רגישים, מעצבנים ומתקלקלים אחריי זמן קצר לרוב.

וDELL או LENOVO THINKPAD זה כמו הגירים האוטומטיים של טויוטה או יונדאי. בנויים כמו שצריך, אמינים ומחזיקים הרבה מאוד זמן גם בתנאים לא הכי קלים.

פורסם

הייתי היום ב KSP ובנוסף לדל שהומלץ כאן הבחור שם המליץ לי גם על אסוס ואמר שהכרטיס מסך באסוס יותר טוב.

ASUS:

ksp.co.il/?uin=17341

DELL:

ksp.co.il/?uin=17234

האם האסוס באמת עדיף?

שוב תודה!

פורסם

לא בדיוק, למרות שאני מעדיף אסוס, פה הדל מנצח עם מפרט כללי מוצלח יותר.

כרטיסי המסך כמעט זהים עם יתרון קטן לזה של דל (יתרון של 17 אחוז ליתר דיוק):

של אסוס http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-635M.66964.0.html

של דל

http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-7730M.72678.0.html

גם המחיר לטובת דל אם אני לא טועה.

מזל שלא קונים מחשבים בהתבסס על שטויות שאומרים נציגי מכירות. :/

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בהמשך לדיון הזה, אשמח גם לעזרה אם אפשר,

אני מחפש מחשב עד 3K, חריגה קטנה של 200-300 ש"ח אפשרית,

חשבתי על זה: http://ksp.co.il/?uin=16559

איך הוא?

כמו כן שאלה, ראיתי שהמון מחשבים באים עם WIN7/WIN8 באנגלית בלבד ועם מערכת 64BIT, מדוע זה? זה לא סתם מגביל בהתקנת תוכנות כול ה64BIT?

האם כדאי בכלל WIN8?

תודה.

• תוכן חדש...