Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלטע זאכען אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עם עוד לא רשום עליו רכב אספנות אני חושב שהוא יכול להמשיך לעבוד בהובלות ואיסוף דברים .

רשום גם רשום...

אני מבין שזו עבירה על החוק?

photo_1.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אנשים כאלה דופקים את שאר האספנים ובגללם יכולים לבטל להם את ההטבות...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תסלח לי רזי, אבל אין פה מלשינון.

יותר מדי (לא הרבה, אבל עדיין יותר מדי) מנצלים את ההטבות של מעמד האספנות לצמצם עלויות של שימוש ברכב ישן ולא לצרכי אספנות ותחביב.

כן, זה תמים, אבל

א. לא חוקי (שוב אני תמים - אבל אני מעדיף להיות כזה ולא עבריין).

ב. פוגע בכלל - כי כשרשויות החוק יתחילו (לצערי הם לעולם לא יגיעו לזה...) לאכוף את זה, מישהו יעשה הכללה ויבטל את המעמד הזה לכולם ואז אני אשאל אותך אם לא היינו צריכים למגר את זה קודם, אבל הנזק כבר ייעשה.

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

פורסם

אותו הדבר גם לגבי רכבי אספנות שנעים על הכביש בשעות שאסור להם לנסוע,אני נתקלתי בהם לא פעם ואפילו צילמתי,חבל שלאחר כל המאמצים שנעשו ע"י מועדון ה5 לקבל הכרה וזכויות לאספנים יש כאלו המנצלים זאת לרעה.

פורסם

תמיד יהיו אנשים שיעברו על החוק וזה לא חדש תחת השמש.

הרשויות לא יבטלו הטבות ולא ישנו את החוק כל כך מהר בגלל נהגים בודדים סוררים ומורים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ליסינג בצער ו-אורי ,

"לא חוקי (שוב אני תמים - אבל אני מעדיף להיות כזה ולא עבריין)" - התשובה נמצאת בגוף הטענה שלך - תדאג להיות אתה בסדר ולא לנסות לתקן\לחנך מישהו אחר ואז אולי יראו את הישראלים באור אחר.

חברים, כנאמר כמה תגובות מעלי, זה ממש מקומם ומעצבן שאתם מתעסקים עם "הדשא של השכן", אם הוא לא בסדר זו לא הבעיה שלכם אלא אך ורק שלו, אל תנסו לחנך או לתקן מישהו אלא רק את עצמכם ! תדאגו אתם להיות בסדר ולנסוע כחוק, להפעיל וינקרים, לא לחתוך ולנסוע ברכבי האספנות שלכם כמו שצריך, אם אתם תשמרו על חוק וסדר כבר עשינו משהו. עד אז כנראה ימשיכו הסטיגמות (הנכונות כנראה) לגבי היותנו ישראלים.

שלא תבינו אותי לא נכון, אני כלל לא מצדיק את האדם הזה, או אחר שנוסע בשעות שלא מיועדות ע"פ חוק ל"רכב אספנות" במדינה.

נ.ב

זה ש"ילשינו" על כאלו לא ימגר\יצמצם כלל וכלל את התופעה ! אלא נהפוך הוא ! זה רק יעצבן את בעלי היכולות לשנות חוקים.

שבת שלום ושבוע טוב לכולם !

פורסם

ורטיגו,העליתי נקודה מאוד כללית ולא כלפי רכב ספציפי כזה או אחר.החשיבה שלך שכולנו צריכים להיות ראש קטן ולא להתעסק ב"דשה" של השכן לא מקובלת עלי ואם אני אזרח שאכפת לו זכותי ואולי אפילו חובתי להתריע על משהו שהוא לא תקין.

שבוע טוב לך

פורסם

זה מזכיר לי את הפוליטיקאים שלנו, כאשר תופסים אחד גנב הוא עוד מתפלא ואומר "למה אני? למה כשהוא גנב לא אמרתם כלום.." והעניין שהוא בכלל לא מתבייש ולא מבין את הפואנטה ומה שמפריע לו זה לא שהוא גנב אלא למה לא האשימו או תפסו אחד אחר כאשר עשה עבירה.

ולעינינו, גם אני לא כתבתי ספציפית על רכב כזה או אחר.

אתה אולי אומר שאנחנו צריכים להיות ראש קטן ולצפצף\להתריע על כל דבר, אל תוציא מפי משהו שלא התכוונתי אליו, זה יותר עניין של גישה ואיך שכל אחד רואה זאת. אם אין שום טיב\תועלת באמירה או מעשה כזה או אחר אז למה להגיד סתם? אלא אם כן זה היה מועיל או משנה לחיוב משהו אז מקובל ואף רצוי, אך כנראה יש סוג אנשים בדעה מסוימת שלא יקבל או יבין את דברי כי כנראה אנחנו לא על אותו ה"לבל" וזה בסדר.

הדבר המצחיק אותי ביותר הוא העניין שדווקא על הדקות הזו נתפסים האנשים כאילו זה הפגע והבעיה הגדולה במדינה שלנו ואין לנו במשהו אחר להתעסק :lol: , ואתם יודעים מה הלוואי שזאת הייתה הבעיה הגדולה שלנו כמו שאומרים, אותם אנשים תמימים כנראה לא יודעים שיש "בעיות" (ולאו דווקא מדיניות-פוליטיות") יותר משמעותיות וחוסר-חוקיות על כבישי ארצנו וגם זה עניין של גישה איפה החוקי הופך ללא חוקי (ולאו דווקא על שיפורים, למשל על רכבים שנוסעים ללא טסט או ביטוח חובה ומסכנים את כלל הציבור, רכבים שלא בטיחותיים וכו'), אך כנראה בגלל כאלו העולם המוטורי במזרח התיכון ונקודתית במדינת ישראל כל כך מפותח (כאלו שאימפרזה STI עם צנרת זה כבר מעשה בל יעבור ולא חוקי בעליל).

אורי, אל תקח אישית דיון ציבורי ותתבטא כאילו מישהו רשם משהו נגדך, לפחות ככה זה היה נראה.

פורסם

ממש לא לקחתי אישית,אבל תנסה אתה להיתקע אחרי חיפושית מקרטעת כמה דקות ל8 כשאתה ממש לחוץ להגיע לעבודה:-)

• תוכן חדש...