Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בהמשך לטופיק הקודם בו כמעט רכשתי את הפיאט פנדה 2011 מחברת ההשכרה במחיר של 40K וגיליתי שצבעו לו את הגג והחליפו שמשה, החלטתי לרדת מהעניין סופית ולהשקיע עוד קצת ולרכוש רכב חדש מהחברה (אני חושב שזה הצעד הכי בטוח)

ובכן, אני יודע שהנושא עלה פה כנראה כמה פעמים אבל אני אהיה יותר ממוקד:

רכב חדש שישמש לנסיעות בין עירוניות (לא בהגזמות דוגמת מרכז-צפון-דרום) ועירוניות מן הסתם.

סכום: עד 60K, פלוס מינוס, אבל לא בסכום שמתקרב ל70K כי לזה כבר אני לא מסוגל (למרות אפשרויות המימון)

תיבת הילוכים: ידנית

צריכת דלק: כמה שיותר מתקרב לנתוני יצרן (לפחות מעל 1/15 במומצע)

אמינות/תועלת מצוינת לסכום הנ"ל.

עכשיו, קראתי חוות דעת בחודש האחרון על כל מיני דגמים בקטגוריה כגון: סוזוקי אלטו, קיה פיקנטו, פג'ו 107 וכדומה.

הבנתי שמלא רכשו את הפיקנטו והתאכזבו ממש מהצריכת דלק (אפילו בידני!) יש כאלה שהזכירו את הדימוי בין הפיקנטו לגטס דאז.

לגבי הסוזוקי אלטו הבנתי שהיא חסכונית אבל לא בטיחותית, ואותו דבר הפג'ו.

אני מתלבט לגבי רנו קליאו החדשה שכרגע במבצע לפי מה שהבנתי לבין סיאט מי החדשה ופיאט פנדה החדשה (הבנתי שיש על מה לדבר במחיר)

האם לדעתכם לפי הפירוט יש עוד כמה רכבים שאתם ממליצים לי לבדוק ? אני מעלה את הנושא כי אני צריך לגבש החלטה בזמן הקרוב והאמת שאני כבר משנה עמדה כל פעם בגלל ריבוי חוות דעת על רכבים וזה מבלבל אותי כבר.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=354586

תודה חברי הפורום!

פורסם

בתור בעלים של אחת (אוטומטית).

זה הכל תלוי איך אתה נוהג.. יש מיכלים שאני לא שם לב ומגיע ל1/13-14 יש מיכלים גם של 1-16.

לדעתי תוסיף לרשימה את הסקודה סיטיגו והסיאט מיי. שהן גם במנוע 1.0 אבל הבנתי שיש עליהן ביקורות טובות.

דעה אישית?, לא להיחפז. תגיע לכל סוכנות תכנס תיראה מה חשוב... איבזור? צריכת דלק? מרחב לך ולנוסעים איתך? תא מטען?

תשב בהן והכי חשוב במכוניות קטנות לדעתי... קח איתך עוד לפחות בנאדם או שניים בשביל לבדוק גם כמה הוא סוחב.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

אולי אוכל לעזור לך.

יש בטרייד אין שלנו פנדה 2011 יד ראשונה פרטי ידנית נקייה עם כ- 32000 ק"מ עדיין תחת אחריות יצרן.

אם מעניין אותך, התקשר לגרי 0505673809 או אל רמי 0544261225

בהצלחה!

פורסם

מאה אחוז חברים, היום אני אלך לראות אותה ונקווה לעשות נסיעת מבחן בקרוב

פליקס - תודה אך אני מחפש רכב חדש כמו שציינתי.

תודה .

פורסם

מברוק על ההחלטה.

אני פחות ממליץ על הקליאו אבל לא הייתי שולל נסיעת מבחן.

חושב שכדאי לקפוץ גם לסוכנות של קיה ולברר על הפיקנטו שגם עומדת בתקציב ונשללה בגלל הפחד מצריכת דלק כוזבת. לעומתך שמעתי מבעלים של פיקנטו ידנית שהנתונים קרובים לפרסום של היצרן ושהרכב חסכוני מאד. כנראה שזה שווה בדיקה נוספת. כל טוב.

• תוכן חדש...