Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע צעדים לפורד KA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום טוב לכולם,

בבעלותי רכב מסוג פורד KA משנת 1998, מנוע 1300CC, תת קטיגוריה = 60כ"ס

גנבו לי מהרכב את המנוע צעדים. (לא רוצה ולא צריך להיכנס לפרטים איך)

את החלק יקר וקשה להשיג בחו"ל, אז אני שוקל את אופציית קניית מנוע צעדים (חדש או משומש) מפורד פיאסטה, שלהפך מהKA שלי יש בשפע בארץ, ויש לי שאלה בעניין:

האם המנוע צעדים של הפיאסטה יתאים לי לKA? אם כן, איזה תת-דגם של פיאסטה אני חייב לחפש? או שזה בכלל לא משנה?

אני צריך את חוות דעתכם בעניין

בתודה מראש 8)

אייל

פורסם

אם ידוע לך מי היצרן של המנוע צעדים אתה יכול לבדוק בקטלוג האינטרנטי של אותה חברה שם הם מפרסמים מק"ט ע"פ דגם רכב.

לדוגמא בפיזו יצרן המנוע הוא "מגנטי מרלי" של חברת סימנס ויש להם קטלוג באינטרנט שם הם מפרסים את המק"ט המדוייק של המנוע ע"פ סוג ודגם רכב.

פורסם

ב-EBAY יש הרבה FORD KA לפירוק, תוכל לשלוח הודעות למוכרים לשאול אם יש להם את ה-STEP MOTOR וכמה יעלה עם שליחתו לארץ... הנה תעיף מבט פה : http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw=ford+ka+step+motor&_osacat=0&_from=R40&LH_PrefLoc=2&_trksid=p2045573.m570.l1313&_nkw=ford+ka+breaking&_sacat=0

יש המון KA לפירוק כמו שלך, נראה לי שיש סיכוי גבוהה למצוא את החלק המבוקש. צריך רק לקוות שלא יבקשו סכומים אדירים על החלק+משלוח .

פורסם

למיטב זכרוני, לפורד קא אין מנוע צעדים

אלא חיישן שאחראי על ויסות אוויר במצערת בזמן סר"ק בדומה למאזדה באותם שנים

$(KGrHqRHJDoE9BKw9V-jBPc0BQbvjg~~60_58.JPG

תביט פה:

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&_nkw=ford+ka+idle&LH_PrefLoc=2&_sop=15

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
ב-EBAY יש הרבה FORD KA לפירוק, תוכל לשלוח הודעות למוכרים לשאול אם יש להם את ה-STEP MOTOR וכמה יעלה עם

אומנם step motor זה תרגום מלולי של "מנוע צעדים", אבל אם תשאל ככה מישהו בחו"ל - רוב הסיכויים שלא יבינו מה אתה רוצה.

המונח "מנוע צעדים" בהקשר למכלול בקרת סיבובי סרק מקובל רק בארץ.

החלק נקרא באנגלית idle air control valve או idle air regulator. או בקיצור IAC / IACV.

פורסם
אומנם step motor זה תרגום מלולי של "מנוע צעדים", אבל אם תשאל ככה מישהו בחו"ל - רוב הסיכויים שלא יבינו מה אתה רוצה.

המונח "מנוע צעדים" בהקשר למכלול בקרת סיבובי סרק מקובל רק בארץ.

החלק נקרא באנגלית idle air control valve או idle air regulator. או בקיצור IAC / IACV.

טוב לדעת, אבל האמת שזה לא התרגום שלי, פשוט קראתי באינטרנט הרבה אנשים שכתבו שזה נקרא כך באנגלית :roll: .

בכל זאת, מה התפקיד של החלק הזה?

פורסם

בכל זאת, מה התפקיד של החלק הזה?

פותח וסוגר מעבר אוויר עוקף מצערת, ובכך שומר על סיבובי סיבובי סרק ברמה מסויימת, בהתאם לפקודה ממחשב ניהול מנוע.

• תוכן חדש...