Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי שאני לא ירשום פוסט כזה אבל הנה זה קרה.

היום נסעתי לאחותי גרה בנתניה בשכונה יוקרתית יחסית,החנתי את הרכב ליד ביתה ,ליד החניה יש גן שעשועים קטן ושיחקו בו שתיי ילדים קטנים לא חשדתי בכלום, אחרי הביקור נכנסתי לרכב ונזכרתי שאני צריך לקחת משהו מהבגז ,פתאום אני קולט שהוציאו לי את הסימלון(שברולט)בצורה ברוטלית שכלל שריטה עמוקה.

מה עושים אם הוונדליזם הזה חוץ מלשבור להם את המפרקת?

כמה עולה סימון לשברולט אופטרה? אפילו מאייבי...

פוסט עם מלא כאב .

פורסם

אנא שתף אותנו באיזו שכונה, שנדע לא להחנות שם.

אני לא הייתי משקיע כסף בשביל זה, עם כל הצער שבזה, הפסקתי להשקיע בקוסמטיקה החיצונית של הרכב שלי. אני עדיין מנקה אותו כמובן, אבל יש פה ושם שריטות שאני לא אתקן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לדעתי לרכוש סמל יהיה מיותר,

אלא אם כן הדבר מאוד מאוד מאוד מפריע לך בעין.

צר לי לומר זאת, אבל תמיד יהיו אנשים שיגרמו נזק לאנשים/רכוש של אחרים.

תנסה לחפש בפירוקיות בארץ.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני עובד במקום עם חלון פתוח לחניה, כלומר כל היום הרכב שלי מול העיניים.

אתמול שמתי לב שילד בם-מיעוטים קטן מוריד לי ונטילים (עם סמל של סקודה, לא פחות). הספקתי להבריח אותו, אבל עכשיו חסר לי ונטיל אחד.

היום נסעתי לשטיפה וכשניגבתי שמתי לב שבסמל האחורי יש כמה שריטות קטנות למעלה, כאילו מישהו ניסה לפרק אותו.

נשבע לכם שאם הייתי תופס ביד אחד מהשניים שעשו את זה הייתי עכשיו יושב במאסר.

זה בדיוק אותם הילדים שבגיל 10 מרשים לעצמם לגנוב ונטיל\סמל, בגיל 15 הם יפרקו למישהו ספוילר ובגיל 20 כבר יגנבו לכם ג'אנטים אם את כל הרכב בכלל. צריך ללמד מגיל צעיר, ורק ככה הם מבינים.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

זה בדיוק אותם הילדים שבגיל 10 מרשים לעצמם לגנוב ונטיל\סמל, בגיל 15 הם יפרקו למישהו ספוילר ובגיל 20 כבר יגנבו לכם ג'אנטים אם את כל הרכב בכלל. צריך ללמד מגיל צעיר, ורק ככה הם מבינים.

1+ 8)

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם
אני עובד במקום עם חלון פתוח לחניה, כלומר כל היום הרכב שלי מול העיניים.

אתמול שמתי לב שילד בם-מיעוטים קטן מוריד לי ונטילים (עם סמל של סקודה, לא פחות). הספקתי להבריח אותו, אבל עכשיו חסר לי ונטיל אחד.

היום נסעתי לשטיפה וכשניגבתי שמתי לב שבסמל האחורי יש כמה שריטות קטנות למעלה, כאילו מישהו ניסה לפרק אותו.

נשבע לכם שאם הייתי תופס ביד אחד מהשניים שעשו את זה הייתי עכשיו יושב במאסר.

לאחותי גנבו בלילה גלגל, ג'אנט וצמיג, והעמידו את הרכב על בלוקים. הזוי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לי גנבו את שני הסמלים, למה לטרוח להזמין חדש ? כדאי שייגנבו עוד פעם...

זה אחד הדברים הכי גניבים במכוניות.

They ignore you now but they will need you later, thats life

פורסם

אמרת "נתניה" אמרת הכל!

זה סמל של אופטרה, מילא היית אומר סילברדו, אבל זאת אופטרה, לדעתי אין טעם להשקיע בסמל,

נכון שזה כואב, ואני מבין ללבך, אך תגיד תודה שלא חרטו לך עם מפתח מהכנף הקדמית עד לפנס האחורי,

כי זה הרבה יותר כואב! תאמין לי! מניסיון!

יש סוג של אנשים שלא יכולים לראות רכב מטופח ולהשאיר אותו שלם,

אחת הסיבות העיקריות שמכרתי את הקוואליר קופה שהייתה לי בעבר, היא הייתה

אולי הקוואליר הכי יפה בארץ הקודש, - כן כואב! אך אני לא מוכן לקבל התקף

לב מירוב דאגה לאוטו וכל וונדליזם מכניס אותי לעצבים, - לכן אני נוסע היום על טנדר חבוט ומלא חיים,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

לפני כמה שנים חניתי את רכבי באותה העת, מיצובישי לנסר, שהיתה חדשה כמעט לגמרי בשכונה מפוקפקת בחיפה.

בעודי חוזר לרכב ראיתי שלושה נערים ערבים מתעסקים עם החלק הקדמי של רכבי, כאשר מייד כשהבחינו בי התרחקו מהרכב ועמדו לידו, כאשר לאחד מהם היה מברג ביד.

הסתכלתי על הרכב והבחנתי שהסמל הקדמי משוחרר ויש שריטות על הצבע של הרכב ליד.

מייד הבנתי שהם ניסו לגנוב לי את הסמל. אתם מאמינים תפסתי גנבים על חם!! אני חושב שזה חלום של כל בעל רכב (לא שיגנבו לו דברים מהרכב אלא לתפוס על חם כמובן :lol:).

אני כמובן התחממתי והתחלתי לקלל אותם, אבל החוצפנים לא ויתרו והכחישו שהם עשו זאת ואז התחילה התגוששות גופנית בינינו כאשר אישתי נכנסה לרכב מתוך פחד וקראה לי להפסיק.

בסוף הבנתי שזה עלול להיגמר רע מבחינתי, הם בכל זאת היו שלושה ועוד עם מברג (גם מבחינתם זה היה נגמר קשה, אני מבטיח לכם, הייתי כל כך מחומם).

נכנסתי לרכב ונסעתי ועמדתי בקצה הרחוב ומייד התקשרתי למשטרה שאמרו שהם שולחים ניידת. אחרי כחצי שעה שהניידת לא הגיעה התקשרתי שוב למשטרה והם אמרו שהניידת נשלחה בטעות לרחוב אחר. כשאמרתי להם שהנערים עדיין ברחוב וניתן לתפוס אותם, הם אמרו לי פשוט שהם לא מתכוונים להגיע, פשוט כך! ולא עזרו הויכוחים.

חצי נחמה, לפחות הסמל נשאר ברכב!

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

נכנסתי לרכב ונסעתי ועמדתי בקצה הרחוב ומייד התקשרתי למשטרה שאמרו שהם שולחים ניידת. אחרי כחצי שעה שהניידת לא הגיעה התקשרתי שוב למשטרה והם אמרו שהניידת נשלחה בטעות לרחוב אחר. כשאמרתי להם שהנערים עדיין ברחוב וניתן לתפוס אותם, הם אמרו לי פשוט שהם לא מתכוונים להגיע, פשוט כך! ולא עזרו הויכוחים.

זה כלכך עצוב.

פורסם

אני גר בראשון לציון, לפני כמה חודשים חבר'ה לא מחונכים עברו על כל הרחובות באיזור על כל רכבי המאזדה שיש, הוציאו את הסמלון מאחורה ואת הספרה 3 או 6 של הדגם. כבר פעם שנייה שגונבים לנו את הסמל, זה בזבוז זמן להתעצבן מזה. חבל שאני לא יודע מי זה.

פורסם

אני אספר סיפור מעט שונה

לפני כשנה התקשר שוטר למשרד שלנו ובקש את אחי, להלן השיחה:

השוטר: שלום, אתה XXX?

אחי: כן

השוטר: יש בבעלותך פורד מוסטנג?

אחי: כן

השוטר: האם לפני כשנה נגנבו לך הסמלים? (כן כן לפני כשנה)

אחי: כן, אך אתה יודע על זה?

השוטר: תפסנו חבורת נערים שנהגו לגנוב סמלים, ובשחזור הם הצביעו גם על הרכב שלך כרכב שממנו נגנבו סמלים.

אחי: יפה תודה

השוטר: אתה מוזמן להגיע, להגיש תלונה ולקבל את הסמלים.

בקיצור - הסוס חזר לאורווה, ולגנבים - הוגש כתב אישום ממש ממש כתב אישום על גנבה- הזוי אבל אפשרי!!!!

אתם מאמינים? שנה אחרי? מזל שהדבילים זכרו שאת הסוס הגדול הם לקחו מרכב אדום....

לעניין הסמלים של השברולט, במאגר (בראשון לציון) יש קופסה מלאה בסמלים מכול הסוגים (מוסטנג אין) והמחיר 10 ש"ח לסמל מקורי

אני לא הייתי חשוב פעמיים, הייתי מרכיב, ואם יתחשק לגנוב- 10 ש"ח....

• תוכן חדש...