Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Maserati Quattroporte

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי אין הצדקה למחיר גבוה יותר.

מי שלא רוצה S/7/A8 יקנה פאנאמרה או את המאזרטי. אני לא חושב שרבים יקנו את הראפיד.

בסקלת מחירים יותר גבוהה יש רכבים כמו Mulsanne, Flying Spur (בנטלי) או Ghost, Phantom (רולס רויס).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בהשוואה לגרמניות (כולל פורשה), יגואר XJ או שאולי הראפיד הסתמית? תעשה לי טובה...

אישית אני לא ממש מבין את ההתלהבות מהראפיד, הרכב נראה כאילו לקחו כל אסטון אחרת (והרי כל הרכבים שלהם נראית פחות או יותר אותו הדבר), מתחו אותה והוסיפו עוד זוג דלתות, זהו.

הם שימרו מספיק מהתכונות של מאזרטי (ניהוג, סטייל, צליל) ובו זמנית שיפרו מהותית הרבה דברים טעוני שיפור בדגם הקודם (איכות, חומרים, נוחות, מרווח). אגב, כך טוענים כל מבחני הדרכים שראיתי/קראתי (למעט אולי EVO אשר חשים מאויימים בשביל הגרמניות ע"י הרכב הנ"ל, וזה בעיקר מעיד עליהם ולא על הרכב).

כפי שאולי שמת לב, לא השוויתי את המסארטי החדשה לאף אחת ממתחרותיה הנוכחיות, אלא לקודמתה. ולפחות לטעמי, במקרה הזה ומהבחינה הזו של עיצוב המרכב, פסעה מסארטי צעד לא קטן לאחור.

פורסם

אני מקווה שהגיבלי תתן מה שהקווטרופורטה החדשה פספסה. כמו שזה נראה היא הולכת להיות פחות או יותר במימדים של הקווטרופורטה הקודמת. אם ישכילו להציע בה את המנוע החזק של הקווטרופורטה החדשה אז היא אולי תתן יורשת מתאימה לנוכחית.

פורסם

מקרה קלאסי שבו הישן עולה החדש.(לפחות בעיצוב החיצוני)

כל הניפוחים האלה סטייל יונדאי שבכלל מחכה את אינפינטי שמחכה את מרצדס וחוזר חלילה , פשוט גורמים להקיא .

הקוורטופורטה הקודמת פשוט נראתה מדהים עם עיצוב אל-זמני והכל נעשה בטוב טעם מבלי לגרום לרכב להראות מוחצן בצורה פתטית.

דיי דומה לcls הישנה ולcls החדשה .

בשני המקרים , הם הרסו עיצוב ועידון שכבר כמעט ולא קיים ברכבים מהשנה , שנתיים האחרונות.

חבל.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם
ואני אומר שהם עשו בדיוק מה שצריך והחדשה תמכר הרבה יותר טוב מהקודמת.

עסקית זה נכון, אין ספק שכוונו לקהל יעד רחב יותר וכנראה שבאמת ימכרו יותר - זאת המטרה המוצהרת של מרקיונה, אבל עשו זאת על חשבון היחוד שהיה בקודמת.

פורסם
^

+1.

חסר רק איזה V12 (טורבו, ברוח הימים) בהיצע, בשביל התדמית היוקרתית המלאה.

מזראטי עושים שימוש בהרבה חלקים של פרארי, מנוע 12 צילינדר של פרארי F12berlinetta הוא עם 730 כ"ס, נראה לי קצת מוגזם למכונית משפחתית.

אייל

פורסם

אם תוסיף לו טורבו ותכייל אותו לסוג אחר של אספקת כח, ייתכן שיתקבל נתון בין 600 ל700 כ"ס ובסביבות 100 ומשהו קג"מ. בהתחשב בעובדה שיש מרצדס S קלאס, ב.מ.וו סדרה 7 ואאודי A8 עם מנוע 6.0 V12 ולפחות במקרה של מרצדס עם 630 כ"ס, אין סיבה שלא.

פורסם
עסקית זה נכון, אין ספק שכוונו לקהל יעד רחב יותר וכנראה שבאמת ימכרו יותר - זאת המטרה המוצהרת של מרקיונה, אבל עשו זאת על חשבון היחוד שהיה בקודמת.

לפעמים צריך לדעת לשים את הרגשות בצד ולעשות מה שנכון עסקית, אחרת לא תהיה מזראטי בכלל.

emotion of motion

פורסם
לפעמים צריך לדעת לשים את הרגשות בצד ולעשות מה שנכון עסקית, אחרת לא תהיה מזראטי בכלל.

שאלה מצויינת.

מן הסתם, אני לא בעל מניות בחברות האלה...

יש מן סוג של ציפיה, כחובבי רכב, שיהיה משהו שהוא מעבר להגיון במכוניות אלו.

מה בדיוק הסגמנט הזה מוכר אם לא את נצחון הרגש על ההגיון.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בהחלט. אין חברות ששרדו בזכות עצמן תוך נקיטת אסטרטגיה אחרת.

לדוגמא: פורשה (עד לנקודה שהשתן עלה לכמה אנשים שם לראש). בתחילת שנות ה2000 הוכנס רכב שטח להיצע היצרן. כתוצאה מכך החברה ספגה ממעריציה האדוקים קיתונות של ביקורת. כנ"ל לגבי הפאנאמרה. למרות זאת, האמת הפשוטה היא שהיצרן לא יכל להמשיך להתקיים ללא קיומם של אותם דגמים. אם פורשה לא היו מנסים להשתלט על VAG, כנראה שגם היום, פורשה היו נותרים כיצרן מכוניות הספורט העצמאי היחיד בעולם.

שאלה מצויינת.

מן הסתם, אני לא בעל מניות בחברות האלה...

יש מן סוג של ציפיה, כחובבי רכב, שיהיה משהו שהוא מעבר להגיון במכוניות אלו.

מה בדיוק הסגמנט הזה מוכר אם לא את נצחון הרגש על ההגיון.

הוא מוכר יוקרה. גם יוקרה צריכה להמכר במספרים אשר מצדיקים את קיומה.

פורסם

הוא מוכר יוקרה. גם יוקרה צריכה להמכר במספרים אשר מצדיקים את קיומה.

יוקרה זה רגש או הגיון?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ואני דוווקא חשבתי שבתחום הצר הזה של "אוטו היי אנד" יש משמעות לעיצוב ובמיוחד לייחוד שבו מבחינת הקונה הפוטנציאלי, אבל מה אני כבר מבין ?

פורסם

אני בדעה של קלארקסון על הרכב- הפנסים פשוט קטנים מידי לפרופורציות הרכב!

הרייר הרבה יותר יפה מהפרונט.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...