Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לאשת עסקים עד 300K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יורדת מטויוטה לנד קרוזר דיזל קצר בן שנתיים.

נסועה של 35-40K ק"מ בשנה.

לא רוצה SUV

דרישות: יפה, צעיר, משדר יוקרה, חסכוני(יחסית).

אין צורך להסיע ילדים קטנים או יותר מדי אנשים(מקס' 4).

רכבי מנהלים מפוצצים גם לא בא בחשבון.

חדש כמובן.

המלצות?

תודה.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

מה דעתך על מרצדס A קלאס החדשה?

הרכב מאוד יפה, לא גדול (שיהיה לה נוח), ומדהים מבפנים (5 רמות מעל לנד קרוזר).

עולה סביב ה-200K כולל תוספות.

אתם יכולים לבדוק אם מביאים גרסאת דיזל סופר חסכונית, מאמין שאפשר להזמין במיוחד, זה בכלל יהיה פיקס עליה.

2013-Mercedes-A-Class-1.jpg

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני חושב שסדרה 3 נכנסת יפה בתקציב ומשדרת מראה צעיר יותר מאשר מרצדס שבארץ יותר משוייכת לאנשי עסקים בגלאי הפנסיה. אם כי עדיין הרבה אנשים משייכים BMW לעולם הפשע לצערי.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

לא יודע אם זה הטעם שלה, אבל יש משהו מאוד אלגנטי לטעמי בלנצ'יה דלתא או אלפא ג'ולייטה.

זה אמנם הרבה הרבה פחות מהתקציב שלה, גם בדגמים הכי מאובזרים, אבל זה יפה, צעיר, לא SUV וחסכוני.

אם לא זה אז אולי לקסוס IS, אבל לטעמי היא פשוט אנונימית כמו קורולה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
לא יודע אם זה הטעם שלה, אבל יש משהו מאוד אלגנטי לטעמי בלנצ'יה דלתא או אלפא ג'ולייטה.

זה אמנם הרבה הרבה פחות מהתקציב שלה, גם בדגמים הכי מאובזרים, אבל זה יפה, צעיר, לא SUV וחסכוני.

אם לא זה אז אולי לקסוס IS, אבל לטעמי היא פשוט אנונימית כמו קורולה.

מה שלומך איש?

האמת שזו הייתה ההעדפה הראשונה שלה והבנתי שיש בימים הקרובים גם מבצע מכירות אבל יש את ירידת הערך הידועה ולא נראה לי שהיא בצד הסביר של "חסכונית".

לעומת זאת אם הרכב היה עבורי, אין ספק לאיזה כיוון(ידני+גיר רגיל+המון כ"ס) הייתי פוזל...

מרצדס אכן מבוגרת מדי וב.מ.וו. עם בעיית תדמית...

אשמח לעוד הצעות?

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

חשבתי על יגואר XF 2.2TD מחיר הקטלוגי שלו עומד על 389000 ש"ח אך אני מעריך שניתן לקבל הנחה משמעותית שתקרב אותו לתקציב.

אצל אותו יבואן S60 דיזל יכולה להיות אופציה מעניינת גם ה-S80 מגיעה בגירסת דיזל אך חורגת מהתקציב במעט.

יש גם SUV-ים קלים ויוקרתיים מהמיצובישי שאולי יכולים לבוא בחשבון:

ב.מ.וו. X3

אודי Q5

וולוו XC60

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...