Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שקט לא חשוב לי ברכב הזה, אלא יותר חווית הנהיגה ברכב עם מנוע בשרני (אלא אם יבוא ב"מ1 ויגיד שעדיין הצמיגים מרעישים ומפריעים).

הרכב השני שלי הוא C5 שהקבינה שקטה לחלוטין בנסיעה מנהלתית, זה לא מה שאני מחפש כאן.

אדי, חטיפת שרשור קלה, אבל זו הסיבה שאני לא משקיע במערכת אודיו עם סאונד איכותי באלפא. מבחינתי מוזיקה ברכב הזה היא בעדיפות משנית ביותר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בכיף לגבי חטיפת השרשור

אתה צריך לדבר עם חבר פורום בשם tamirK שהתקין שם מערכת מאוד רצינית שמורכבת מדרייברים של מוראל והגברה של אודיסון ויחידת ראש מדהימה של קלריון ומדובר ב159 3 ליטר ידנית שחורה ומטמטמת עם רעש מנוע

:twisted::twisted::twisted:

אחד הדברים האחרונים שנעשו שם זה תוספת של בידוד הרכב ואני יודע שהרעש הפריע לבעל הרכב למרות שברכב עצמו הוא מאוהב וגם ברעש המנוע שלו אבל ג'אנטים 18 עם חתך נמוך כנראה היה אובר קיל בשבילו.

אני גם מסכים איתך שיש רכבים שאני פשוט לא רואה מה הטעם להשקיע בהם במערכת סטריאו וגם כן ברכב כמו אלפא כמו שלך הייתי מתקין משהו בסיסי ופשוט רק בכדי להנות מצליל סביר (סביר בהגדרות שלי כנראה שבשבילך זה יהיה מעולה)

כשהרכב לא משעמם אין שום צורך להשתגע על מערכת סטריאו תחרותית - ככה זה בעיניי.

אני באופן אישי טיפוס מאוד רגוע בנהיגה והרכבים המנהלתיים הרבה יותר מדברים אליי - אני מניח שאני יותר טיפוס של וולבו מאשר של אלפא.

הC5 בעיניי אפרופו מבחינת נוחות ורכות היא התמורה הגבוהה ביותר שאפשר לקבל בעד השקל.

נקודה למחשבה בשבילך היא - עד כמה שהרכב ספורטיבי, אתה צריך גם לחשוב על היום יום - אם זה היה רכב לסופי שבוע, מבין, אם זה רכב ליום יום - תרשה לעצמך גם את מידת הנוחות המירבית שאתה יכול להוציא מהרכב הזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...