Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה קורה בשוק מורי הנהיגה בב״ש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה שלי החליטה סוף סוף להוציא רשיון.

טופס ירוק + בדיקות יש

תיאוריה יש

עכשיו צריך להחליט על מורה נהיגה.

כמה בערך עולה היום שיעור?

אילו מורי נהיגה מומלצים?

פורסם

שיעור בין 90 ל 110 ש"ח

מורה מומלץ? תחפש באינטרנט מורים מומלצים בב"ש.

כל מורה שיש הוא טוב, אלה אם כן שמעת עליו דברים רעים.

פורסם

ממליץ בחום על רמי מבית ספר ״הגה בדרכים״. עשיתי אצלו רישיון למשאית לפני כמה חודשים והוא היה מורה מצוין. הגעתי דרך המלצה מהפורום ויצאתי מרוצה מאוד (ואפילו עברתי טסט ראשון).

הנייד שלו: 052-5836000

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תלואי גם באוטומט או ידני ,

אני למדתי אצל גבי ביטון מעידן 2000

לקח לי בזמנו 90 ,כרגע אני לא יודע כמה הוא לוקח בגלל מחירי הדלק .

פורסם

תשמע בלי לזלזל במורים אחרים , אבי קדוש פשוט רמה אחרת ! הבן אדם מצחיק , נחמד , אנושי אבל גם קשוח ויודע לתת בראש !

עברתי אצלו טסט ראשון, המספר שלו זה 0528784747 (לקחתי מגוגל כי למדתי לפני מלא זמן אז אם הפלאפון לא נכון תחפש )

באמת שהבן אדם שפיץ ..

פורסם

מחפשים מורה נהיגה שיקנה לה הרגלי נהיגה נכונים ולא רק טסט ראשון.

בתור נוסעת היא כבר מזמן למדה לזהות סיכונים עתידיים, עכשיו צריך למצוא מורה נהיגה שיעזור לה לשלב את כל זה עם תפעול נכון של הרכב ודגשים לנהיגה נכונה וזהירה.

תודה לעונים.

האופציות ייבדקו.

פורסם

אני יכול להמליץ לי על המורה שלימדה אותי, קוראים לה רינת בראל (תריץ חיפוש בגוגל בטח תמצא טלפון, ואם תחליט שתרצה אותה פשוט תפנה אליי ואשלח לך את המספר בהודעה פרטית).

אז כן, לא עברתי אצלה טסט ראשון (עברתי שני, אבל מי מסתכל על זה?), אבל היא הקנתה לי הרגלים נכונים בכביש בסך הכול (ביחס לכמות השיעורים, אחרי הכול את הניסיון צוברים לבד ולא בשיעורי נהיגה), ותמיד היא אמרה לי - "אל תחשוב בטסט מה אתה עושה בטסט, אלא מה תעשה כשיהיה לך רישיון משלך, באותה סיטואציה", לחשוב נכון כאילו אני נוהג לבד, בלי טסטר באוטו או בלי מורה.

ומה שחשוב זה שהיא מאוד רגועה, גם אם הייתי עושה טעויות, היא הייתה מעירה אבל בצורה יפה, לא בצעקות או עצבים, ולדעתי זה חשוב, אני שונא מורים שמתעצבנים עליי, זה עושה לי רע.

יש לה גם רכב לרישיון עבור גיר ידני וגם עבור גיר אוטומטי. בזמנו זו הייתה סקודה אוקטביה TDI ורנו מגאן דור II.

את האוקטביה שלה ראיתי בבאר שבע לפניי כשבוע, לא יודע מה לגביי האוטומט.

גם אחותי בקרוב תתחיל ללמוד נהיגה, ואני סבור שרוב הסיכויים שהיא תלמד אצלה. אני בסך הכול הייתי מרוצה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...