Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוק הגודשות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם חבר טוב שלי מחפש כבר מספר חודשים רכב גודש,

אימפרזה GT, איביזה VT20, ואנחנו נדהמים מהפרש המחירים בין מה שאנשים מבקשים,

לבין המחירון:shock: אנשים פשוט חיים בסרט איביזה מחירון סביבות ה20 אלף, אנשים מבקשים 40+

על רכב יד 6 ו200+ קמ שקרעו את הרכב בלחיצות,

אז נכון שיש שיפורים אבל 100% הפרש במחיר?

אני רואה את הFR והקופרות מחכים לפראייר שיתן להם מחירון,

עלGT אני בכלל לא יודע מה להגיד רוב הרכבים שראינו שבורים מתים מבקשים עליהם סכומים

מפגרים, ויש עוד סכום לא מבוטל של ישור קו.

אני שואל כמה הוגן היום לשם על רכב שמור משתיי הרכבים המוזכרים כאן.

פורסם

המחירון לא רלוונטי לרכבים שאת מספר היחידות שמוצעות למכירה בכל רגע נתון אפשר לספור על יד אחת.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
המחירון לא רלוונטי לרכבים שאת מספר היחידות שמוצעות למכירה בכל רגע נתון אפשר לספור על יד אחת.

ועוד יותר מכך, כמות הרכבים ששוה לקנות ובמצב טוב היא אפסית.

STI 2004

פורסם

אין מחיר הוגן או לא, הכל תלוי במצב הרכב, ברכבים כאלו התמורה למחיר שאתה משלם הוא ביחס ישר.

יכול להיות שאתה פשוט לא מוכן להחזיק את הרכבים שציינת, 10K~ הבדל במחיר קניה הוא אחוז לא גבוה מהסכום שתוציא על אחזקת הרכב.

זה נכון

פורסם

ישראלים משום מה לא אוהבים לשלם על שיפורים.

לדעתי אם הרכב במצב סטנדרטי טוב נותנים מחירון. אם הרכב שופר מעבר לסטנדרט בהרבה מאוד כסף מדוע שלא לשלם מעל למחיר גם אם זה 100 אחוז תוספת ?.

בקיצור, לבחון כל מקרה לגופו.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

רוב הרכבים שבורים, שחוטים, במצב על הפנים עם היה הצדקה למחיר אז הייתי אומר בסדר,

כול אחד מגדיל טורבו שם איזה חברה מטייואן :shock: (כן כן אני לא צוחק) שם עוד מזרקים, אינטרקולר,

ותוכנה ויש לו 450 כוח סוס נו באמת זה נשמע לכם הגיוני?

אני גם בטוח שלרוב המכוניות האלה יש תאונות כאלה ואחרות,

עוד לא מצאנו אחת כזאת למכירה שווה לקחת אותה לבדיקה בכלל במחיר הגיוני בגלל זה אני משאר שזה המצב,

פורסם

לא דיברתי על מכוניות משופרות בצורה חובבנית. כמו כן אם למישהו יש 450 כוח סוס באיביזה והוא רוצה על הרכב כפול מהמחירון שיוכיח את האמירה על דיינו.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

ה400+ נאמר מכול בעליי האימפריזות למינהם,

כן בטח שאני שואל אותם איזה גיר יש לכם אומרים לי מקורי הכי טוב

יודע שהגיר בגיטי לא מחזיק 400 כוח,

באיביזות גם סיפורים מוזרים הם היום בדינו אבל אין להם את זה על דף, או כו הוכחה כול שהיא

אני שואל איזה טורבו הם אומרים KO3S 300:shock: כוח סוס ניראה לי מחלקים סוסים בחינם ולא ידעתי,

שוב אני יגיד עם מישהו בנה רכב כמו שצריך עם החיזוקים המתאמים אין בעיה לשלם גם כפול מהמחירון, אבל לא על

רכב של חפרים.

פורסם

גיר ידני שלא מסוגל להתמודד עם 400 כ"ס? נשמע לי לא הגיוני שיש דבר כזה, אולי באלטו. הגיוני שהקלאץ לא יחזיק אבל הגיר?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
גיר ידני שלא מסוגל להתמודד עם 400 כ"ס? נשמע לי לא הגיוני שיש דבר כזה, אולי באלטו. הגיוני שהקלאץ לא יחזיק אבל הגיר?

תעלה קצת גדישה בGT או בWRX ותתחיל לצאת המקום עם הרכב אני מבטיח לך שאתה מהר מעוד תשבור את הגיר

יותר מהר ממה שאתה חושב וזה בדוק!

פורסם

בקליאו ספורט הגיר לא ידע לתמודד עם 172 כס אטמוספרים :lol:

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אולי אני לא מבין את הכוונה שלכם ב"לא מחזיק", אתם מתכוונים שהגלגלי שיניים נשברים או משהו אחר?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

הגיר השבר כמו שזה נשמע

אני יתן לך עוד דוגמא במיאטה עם אתה מוסיף טורבו המנוע יכול להחזיק 260 כוח סוס על מנוע סגור,

הגיר ב220 בערך נשבר, אין לזה שום קשר לקלאצ כי בכול מיקרה אתה מרכיב קלאצ מחוזק.

פורסם

טוב. האמת שזה עדין נשמע לי זה הזוי. אפילו עם 50 קג"מ בקרנאק, אם נניח שרדיוס הגלגל שינים הכי קטן הוא 5ס"מ מדובר פה רק על טון של כוח בשן. לא משהו שחתיכת פלדה בעובי 2 ס"מ לא יכולה להתמודד איתו, בטח לא כשהגלגלי שינים הם היליקסיים.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...