Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוק הגודשות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

B.D.B הגיר המקורי של ה-WRX/GT שונה מהותית מהגיר באחות הגדולה ה-STI.

הגיר של ה-STI די עמיד להתעללות ולתוספת נכבדת של סוסים על הכמות המקורית. יש לא מעט אימפרזות בנויות עם הספקים של 300-500 סוסים שעמדות למכירה, קח בחשבון שהחברה שמשפרים ברצינות את המכונית עושים הסבת מכלולים כמו גיר של STI, בוכנות מחוזקות טלטלים קראנק ושאר ירקות, אין מדובר בסיפור זול בניית רכב ל-400 סוסים כולל הסבת גיר+בלמי ברמבו יכולה להגיע בקלות ל-100,000 ש''ח.

ישנה גם אפשרות לקנות גיר דוג 5 הילוכים מחוזק, או גיר VER5 שבנוי מחלקים עמידים יותר להתעללות.

אז תאמין לי שאם מישהו רוצה 60-70 על רכב שהמחירון שלו 30 אבל מושקע פי 3 מכך, אך זה מה שאתה מחפש שווה לשלם.

גיר מקורי של GT/WRX לא ממש מתאים לאנשים שאוהבים לצאת מהמקום על רכב מקור, קל וחומר על רכב משופר לכ-פי 2 מההספק המקורי.

הטורבו של האיביזה המקורי מגיע K03 חלק מהמשפרים משנים טורבו ל-K03S שהגיע בדגמי הקופרה החדישה יותר, במידה והרכב עם סט טפ מלא, כלומר תוכנה, משאבה קולר חזית צנרת ודוד פתוח תגיע להספק של 240-250 סוסים, עם מתאנול תגיע לקצת יותר, אבל זה בערך קצה גבול היכולת של הטורבו. המנוע 1.8T באיביזות שונה מהותית מהאימפרזות למינהן, מנוע כזה יכול להחזיק בקלות 350 סוסים על מנוע סגור ולנסוע באמינות.

פורסם

אני לא באתי להתווכח, אני לוקח את מה שאתם אומרים לחלוטין. אין לי שום נסיון בתחום הזה, אני פשוט ציינתי שזה לא נשמע לי הגיוני. ראיתי כבר גלגלי שינים של תמסורת ידנית וזה פשוט נראה לי מוזר שדבר כזה לא יוכל להחזיק אפילו 50 קג"מ.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...