Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(מחפש רכב) עד 120k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי בסביבות 120 אלף ש״ח כרגע ואני מחפש רכב מינימום שנתון 2009 ומקסימום 2012 ורצוי שההצעות לא יהיו על רכבים מהחברה

בכל מקרה חשוב לי שיהיה ברכב גג פנורמי נפתח (כמו בפולו החדשות, ולוסטר וכד׳), מפנק מבפנים (רצוי דיוידי שליטה מההגה וכל השיפצורים הקטנים האלה) פחות קריטי המהירות אבל רצוי עם טורבו ואין בעיה ואפילו מומלץ שיהיה ידני.

אני יודע שאני מבקש הרבה ברכב אבל אני משלם הרבה כסף ואני לא רוצה להתאכזב.

יש לי אפשרות קצת לחרוג מהסכום אבל לא יתר מידי .

השירוקו 1.4 פסלתי בגלל חוסר בגג, ולוסטר לא הטעם שלי , a3 , גולף פולו כל הגרמניות לא מתעסק וזהו בגדול.

תודה לעוזרים

פורסם

פסלת הרבה רכבים שעונים לדרישות שלך.

מה דעתך על סיוויק 5 דלתות? קשה למצוא ידנית עם גג פנורמי, אבל אוטומטית יש ,

לדוגמה:

http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=4c74f3fbdb394115bb6bd33ee141b7b7672&Code=51f08acc7337d1582fe43e895effc0d0

נכון שאין טורבו, אבל הרכב די חזק (140 כ"ס).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אלפא רומיאו מיטו נשמעת כמו אלטרנטיבה טובה.

ידנית,מנוע מוגדש טורבו (1.4T)שלל גרסאות ורמות גימור,עיצוב יפייפיה וניחוח יוקרתי-ספורטיבי.

האבארט 500 מהממות אף יותר,מהנות לנהיגה אך ספרטניות ולא יתאימו לדרישותייך במיוחד בתקציבך וברמות הגימור הנמוכות.

בצע נסיעת מבחן ותתרשם בעצמך מהמיטו

פורסם

קודם כל תודה על התשובות המהירות, שנית שחכתי לציין שכיום יש לי אלפא מיטו 2010 155 כ״ס ידנית דגם ספורט מאז מרץ 2012 ואני מבסוט מהאוטו מאוד אבל חסר לי מאוד הסאנרוף ואני חושב שלהחליף לאותו רכב רק עם סאנרוף זה בזבוז.

יש עליה כבר קונה שלקח אותה לבדיקה אבל אני עוד לא סגור כיוון שאין לי קצה חוט לרכב חדש

ובקשר לסיוויק,. יותר מדי משפחתית לי.

פורסם

אינני מבין כ''כ את רעיון הסאן רוף,כלומר לאמי ישנה וולוסטר בעלת גג פנאורמי וסאן רוף גדול,יוצא לי מדי פעם לנהוג ברכבה וכמובן שאני פותח את חלון הגג אבל זה אף פעם לא משך אותי יותר מדי,שאני נוהג ברכבי הפרטי סיטרואן וולקן מה שמעניין,מעסיק ומורח לי חיוך על הפנים הם התנהגות הרכב והכיף שהוא יכול לספק,אני מניח שזה אינדיבידואלי אבל להחליף רכב שאתה מרוצה ממנו רק בגלל שאיננו מצויד בסאן רוף או אפילו לפסול את הרכב הבא שלך מכיוון שאיננו בעל אביזר כזה נראית לי שטותית.

אל תשכח שרכבים המצוידים בסאן רוף מצמצמים את מרווח הראש אם הינך גבוהה.

ד''א הוולוסטר מאובזרת לא רע בכלל אך בסעיף ההנאה מנהיגה היא די כושלת ,בין השאר "הודות" להגה האילם והקליל.

שיהיה בהצלחה!

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...