Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"קטעים" מהסרטים!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם חבר קרוב, יש לנו בדיחה שרצה בכל פעם שמישהו מציע לנו שוקולד או כשפוגשים מישהו עם אוזניים "טיפה" גדולות (עובד בשני המקרים. המשפט הקבוע אותו אנו אומרים הוא:

Sloth likes chocolate

http://www.youtube.com/watch?v=AOv1Bleom-M דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הדבר הראשון שעולה לי בשליפה לקוח מהסרט 'ביג לבובסקי' :

בכל פעם שיש הזדמנות וטיימינג נכונים אני דוחף את המשפט 'בגלל שאני פאקינ' שומר שאבס!!'

בטון הקריזיונרי הנכון.

אני גם :)

בתקופה שהיה לי באולינג משלי הייתי משתמש בזה הרבה :)

פורסם
וואלה גם לא הצלחתי לעשות embed ללינק שלך..חשבתי שהכפתור YOUTUBE בעורך הודעות המלא עושה את זה.

לתוך פנים שלכם!

TwhhNgjxkp8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כשאני נשאל על שלומו של מישהו בחופשת מחלה, התשובה הניתנת בד "כ היא : "הוא פצוע קשה, לא יודעים מה יש לו...."

באדיבות מיקו מ "צ 'רלי וחצי "

Gn'f'R

פורסם

כשאני הולך עם אישתי\חברים ורואים איזו בחורה "מגודלת" מיד ייפלט לי "that's a huge bitch!" מהקומדיה ההיא עם הג'יגולו.

כשאישתי מבקשת ממני להביא משהו ואני לא מוצא היא לרוב תזכה לצעקה "לא דובים ולא סולר, מקסימום חולר" מגבעת חלפון.

כשמישהו שואל אם אני יכול לעשות משהו הוא עשוי לקבל את התשובה "טלפון אחד למוטה, כל צה"ל פה!" מגבעת חלפון.

כשהולכים לסרט עם חברים אני עלול לזרוק לחבר "יאללה, ת...ת....תתחיל למזמז אותה!" מאלכס חולה אהבה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בעבודתי הקודמת, עמדתי להישלח לאיזו שליחות, אז הקולגה שאל אותי: יש עוד משהו שאתה צריך?

תשובתי:

I`ll need your clothes, your boots and your motorcycle.

הכל במבטא גרמני כבד.

הקולגה גרמני.

מאז הוא לא עזב אותי עם זה... "ברווז, צריך משהו?" פעמיים ביום.

את הסרט הזה אגב זכרתי בעל פה, במשך הרבה שנים. הסרט האהוב עליי של שנות התשעים, והיה האהוב עליי למשך הרבה מאד שנים אחר כך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

״guns don't kill people,stupid motherfuckers with guns kill people" מהסרט מועדון קרב.

אני אימצתי את המשפט במקרה ומישהוא חותך אותי בכביש,רק שהחלפתי את המילה "guns" במילה "cars".(הבהרה:נאמר רק במידה ויש עימי נוסעים,ולא נצעק מהחלון לעבר הנהג החותך).

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

• תוכן חדש...