Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אינך רפד רכב - לא תצליח לפרק אותם בשלמות.

ובכל מקרה - לא תצליח להרכיב אותם בחזרה שיראו כמו במקור.

אם יש צורך - השתמש בתכשיר/קצף לניקוי ספות וריפוד בבית. אני לא מכיר תכשיר מוצלח במיוחד - מניח שהם עושים ניקוי סביר.

היות ויש הרטבה קלה - יהיה צורך לתת לריפוד להתייבש כמה שעות עם דלתות פתוחות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

מצרכים:

1) מברשת שפשוף רכה יחסית.

2) דלי

3) ג'ל כביסה

4) שואב רטוב - זה הקטע הקריטי.

שלב א' - מרטיב את הריפוד.

שלב ב' - משפשף אותו עם תמיסה של מים וג'ל כביסה.

שלב ג' - שואב

שלב ד' - משפשף עם מים קרים בלי סבון.

שלב ה' - שואב.

שלב ז' - מפעיל מזגן על עוצמה מלאה וסחרור פנימי ומשאיר את האוטו לשעה עם מנוע דלוק.

זהו, בערך

פורסם

אני פירקתי את המושבים והוצאתי אותם מהאוטו.

הרטבתי אותם עם צינור מים וריססתי עליהם STP לריפודים , אחר כך שיפשפתי עם אותם במברשת עם דלי שהכנתי מראש עם אבקת כביסה , מרכך, ואלאקונומיקה לכביסה.

אחר כך שטפתי שוב עם צינור מים , לקח למושבים יומיים להתייבש כמו שצריך.

היו לי גם כמה מקומות שמסטיק נדבק עמוק לתוך הסיבים , הסרתי את זה עם בנזין לבן בקלות מדהימה , לא נשאר פירור קטן של מסטיק.

באותה הזדמנות ניקיתי גם את רצפת הרכב.

IMG_1443.JPG

IMG_1446.JPG

פורסם
מצרכים:

1) מברשת שפשוף רכה יחסית.

2) דלי

3) ג'ל כביסה

4) שואב רטוב - זה הקטע הקריטי.

שלב א' - מרטיב את הריפוד.

שלב ב' - משפשף אותו עם תמיסה של מים וג'ל כביסה.

שלב ג' - שואב

שלב ד' - משפשף עם מים קרים בלי סבון.

שלב ה' - שואב.

שלב ז' - מפעיל מזגן על עוצמה מלאה וסחרור פנימי ומשאיר את האוטו לשעה עם מנוע דלוק.

זהו, בערך

בכלל לא בריא להשאיר מנוע מונע בסרק שעה, עדיף לפרק תכיסאות החוצה עם המסילה ולתת להם להתייבש בשמש/ בבית

תמהר, כי השמש נעלמת עוד מעט :D

פורסם
אני פירקתי את המושבים והוצאתי אותם מהאוטו.

הרטבתי אותם עם צינור מים וריססתי עליהם STP לריפודים , אחר כך שיפשפתי עם אותם במברשת עם דלי שהכנתי מראש עם אבקת כביסה , מרכך, ואלאקונומיקה לכביסה.

אחר כך שטפתי שוב עם צינור מים , לקח למושבים יומיים להתייבש כמו שצריך.

היו לי גם כמה מקומות שמסטיק נדבק עמוק לתוך הסיבים , הסרתי את זה עם בנזין לבן בקלות מדהימה , לא נשאר פירור קטן של מסטיק.

באותה הזדמנות ניקיתי גם את רצפת הרכב.

חברים מה נסגר איתכם !? :shock:

במושבים יש מנגנון פירוטכני לפתיחת כרית אוויר, כרית אוויר עצמה, חיישן משקל, במקרה של מושבים חשמליים גם מנוע חשמלי ומנגנון חימום וכ"ו.

קיים איסור מוחלט לשטוף מושבי רכב עם צינור מים !!! :nono::nono::nono:

רק בעל מקצוע מוסמך רשאי לפרק את מושבי הרכב כי זה כבר מזמן לא רק מושבים אלא מערכת בטיחות חשמלית שלמה.

למטרות נקיון יש להשתמש בחומרים ייעודיים בלבד (קצף, שואב רטוב) ללא כל פירוק של המושבים !

זמין 8)

פורסם
תמיר, הנפלו גיבורים וקנית פולו אוטומטית?! :shock:

קניתי לא , החלפתי עם גיסתי בעד הטריוס שהייתה לי.

כרגע אני מוכר את הפולו הזו לטובת פולו 1.2TSI.

• תוכן חדש...