Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן.

אבל מה אם איזה יפני יחזור בתשובה ויהיה לו דירה בקומה ה 800 ?

איך הוא יילך לבית כנסת בשבת ??!?!?!

איך הוא יחזור הביתה ?

עד שירד יהיה יום שבת

ועד שיעלה יהיה שוב יום שישי.

פורסם
תמיד יש את הקטע הזה שעומדים בחדר מדרגות בקומה גבוהה, מסתכלים למטה ויש צורך עז לירוק..

קרה לכם?

:roll:

:-P מדרגות החירום במגדלי עזריאלי, יורק אל הלא-נודע...:twisted:

נראה לי שמגובה של 800 קומות מטבע שתזרוק משם יצבור כזו מהירות שהוא פשוט יעשה חור בבנאדם כמו קליע.:-D

עכשיו תחשבו מה קורה אם מישהו רוצה להתאבד, יש לו כל כך הרבה זמן עד שהוא יגיע למטה שהוא יכול להתחרט בדרך להחליט שהוא מתאבד ואז עוד פעם להתאבד...

עכשיו ברצינות, הידעתם שמרבית המתאבדים בקפיצה ממבנים גבוהים לא נהרגים מהפגיעה העצומה בקרקע, אלא מדום-לב שבו הם לוקים מהפחד בעודם בשחקים ?

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם
אה, אל תיכנס לזוטות... אני מדבר על היום-יום..:-P

לגור בתוך הרדיוס של משגרי הטילים הבאליסטיים של צפון קוריאה זאת גם לא מי יודע מה חגיגה

פורסם

תחשבו רק על הזמן שידרש להגיע לקומות האחרונות. יש הגבלת מהירות מעל גבהים מסוימים על מנת לא לגרום לאיברים חיונים בגוף לקרוס מהלחץ האדיר.

וחוץ מזה שהאוויר מאוד דליל מחמצן בגבהים כאלה. בקיצור, לא יקום ולא יהיה.

:puzzled:
פורסם

בן דוד שלי היה בתאומים (לפני שנמחקו).

הוא זרק מטבע של 5 סנט.

זה עשה חור במרצפות של הרחוב.

אכן מסוכן.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
בן דוד שלי היה בתאומים (לפני שנמחקו).

הוא זרק מטבע של 5 סנט.

זה עשה חור במרצפות של הרחוב.

אכן מסוכן.

דניאל.

:shock:כתבת את זה ברצינות ?!:shock:

זה מעשי של פסיכופט.

ו...לא חבל על ה-5 סנט? :-P

נ.ב.

מישהו מוכן להסביר לי מדוע לא מונים את הודעות ה"אוף-טופיק" במניין ההודעות ?

פשוט mat@n העלה את הנקודה, והרגשתי דחף עז לשאול את השאלה.

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי מדוע לא מונים את הודעות ה"אוף-טופיק" במניין ההודעות ?

פשוט mat@n העלה את הנקודה, והרגשתי דחף עז לשאול את השאלה.

השיטה החדשה מקילה על היצר העז (בייחוד של החברים החדשים) לכתוב ולפרסם תגובות והודעות סתמיות בשביל לצבור קסדות/הודעות. בסה"כ כולנו מרויחים מכך שכן הפורום לא מוצף בשטויות ורמת הפורום לא מתדרדרת עקב זאת. בנוסף זה מקל ומפחית את עבודות המחיקה של המנהלים.

מצמץ, שעל אף שהורדו לו המון הודעות בסה"כ חושב שהשיטה החדשה תורמת ויעילה יותר.

פורסם

בערוץ דיסקברי ב- YES (סביר להניח שקיים גם ב- HOT..), יש תוכנית שנקראת "אתגרים הנדסיים" פרוייקט ה- "X-SEED 4000" הופיע שם פשוט מדהים הם מציינים שכרגע קיימת טכנולוגיה למעליות שנעות במקסימום 60קמ"ש עם משקולות וכבלים במאונך, ועד שהפרוייקט "יצא" לדרך הם מעריכים שיהיו בו מעליות שמסוגלות לנוע ב- 90קמ"ש ללא משקולות וכבלים ומסוגלות לנוע גם במאוזן.

פרוייקט עוד יותר מדהים שהופיע בתוכנית הוא ה- "TRY-2004" עיר שלמה בצורת פירמידה על מפרץ טוקיו, ועוד כל מיני פרוייקטים חזיוניים מדהימים.

תוכנית מומלצת!

Finger's gonna kill me.

פורסם
בערוץ דיסקברי ב- YES (סביר להניח שקיים גם ב- HOT..), יש תוכנית שנקראת "אתגרים הנדסיים" פרוייקט ה- "X-SEED 4000" הופיע שם פשוט מדהים הם מציינים שכרגע קיימת טכנולוגיה למעליות שנעות במקסימום 60קמ"ש עם משקולות וכבלים במאונך, ועד שהפרוייקט "יצא" לדרך הם מעריכים שיהיו בו מעליות שמסוגלות לנוע ב- 90קמ"ש ללא משקולות וכבלים ומסוגלות לנוע גם במאוזן.

פרוייקט עוד יותר מדהים שהופיע בתוכנית הוא ה- "TRY-2004" עיר שלמה בצורת פירמידה על מפרץ טוקיו, ועוד כל מיני פרוייקטים חזיוניים מדהימים.

תוכנית מומלצת!

אכן תוכנית מדהימה.. מידי פעם יוצא לי לראות אותה..

(בעיקר כשדוד שלי מצלצל וצועק לי בטלפון להעביר ערוץ ולראות איך מתכננים לבנות גשר בין אלסקה לרוסיה)

את ערוץ דיסקברי יש, בינתיים, אך ורק בYES.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...