Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתלבטות שלי היא לגבי הסופרב 1.8T רמת גימור אלגנטס

לבין פיזו 508 1.6T רמת גימור פרימיום

אשמח לשומע את דעתכם .

יש לציין שישבתי בשניהם ועשיתי נסיעת מבחן על 508 הדגם הבסיסי

אני מאוד רוצה לדעת מה אתם חושבים על נוחות הרכבים עירוני/בינעירוני

פורסם

הייתה לי התלבטות דומה.מקצאת מההתלבטויות אפשר לקרוא בשרשרר שפתחתי: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=439260

עוד אפשר לקרוא על רכבי מנהלים : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=439260

יש המון דעות באינטרנט. כפי שקראת בקישור, הכותב מעדיף את ה-508.

שני הרכבים אמנם נחשבים כרכבי מנהלים אך יש הבדל באופי הרכבים.

שני הרכבים טובים. אני אישית התאכזבתי מה-508 מבחינת המרווח מאחור והנוחות.

תלוי מה אתה מחפש/מצפה מהרכב. אם אתה מחפש רכב מהנה מבחינת איבזור ומרווח, לדעתי הסופרב תתן לך מענה.

במידה ואתה מעוניין ברכב מהנה לנהיגה וגם מרווח לדעתי כדאי שתבחן את הפורד מונדיאו החדשה.

חשוב מאוד לגשת לסוכנויות לבצע נסיעות מבחן ולהרגיש את הרכבים. לא פעם חברים בפורום דיווחו כי לאחר ישיבה ברכב ונסיעת מבחן שינו את דעתם ורכשו רכב אחר מזה שחשבו בתחילה.

פורסם

קח בחשבון שבקרוב מאוד תעבור הסופרב מתיחת פנים - עוד לא ברור מה יהיו השינויים המדוייקים ואם יהיו כאלה מעמיקים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מבחינת נוחות אני העדפתי את ה-508 אבל מבחינת תא נוסעים, איכות החומרים והביצועים הסופרב לדעתי מובילה ואני התנסתי בעיקר עם האמבישן האוטומטית ולא DSG.

פורסם

דינאמית - פיג'ו, אך המונדאו עדיפה עליה.

תא נוסעים - הסופרב יותר מרווחת ועם תא מטען בעל תכנון ונפח עדיפים. הפיג'ו מפתיעה באיכות גבוהה בתא הנוסעים להבדיל מדגמי עבר (לסופרב תא איכותי מאד גם כן).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

קודם כל תודה רבה לכם.

בקשר למונדיאו היא לא אופציה .

הרכב היחיד שאני עדיין מתעניין בו הוא ה-C5.

כולם באותו המחיר פלוס מינוס.

אני יודע שהסיטרואן הכי נוחה ומשמעותית אבל חוץ מזה היא לא ממש מהווה תחרות לפג'ו או לסקודה.

מבחינת המרווח מאחור המרווח של ה508 סיפק אותי ככה שזה לא רלוונטי .

דווקא מבחינת ביצועים על הנייר ה508 עדיפה,לא יודע לגבי המציאות.

מאוד מעניין אותי עניין הנוחות בשניהם איך הם מתמודדים עם מהמורות הדרכים?

האם בנסיעה ארוכה אני ארגיש נוח ולא תזוזתי מידי.

מבחינת אבזור נראה לי הם דומות פלוס מינוס, תקנו אותי אם אני טועה?

פורסם
קח בחשבון שבקרוב מאוד תעבור הסופרב מתיחת פנים - עוד לא ברור מה יהיו השינויים המדוייקים ואם יהיו כאלה מעמיקים.

הסופרב עתידה לעבור מתיחת פנים קלה, כלומר שינוי קל במראה מלפנים ומאחור. זאת במהלך 2013, כך שרכב זה יצא רק לקראת 2014.

פורסם
קודם כל תודה רבה לכם.

אני יודע שהסיטרואן הכי נוחה ומשמעותית אבל חוץ מזה היא לא ממש מהווה תחרות לפג'ו או לסקודה.

ראשית, מעניין אותי מדוע המונדיאו אינה אופציה.

שנית, מנסיוני לא כדאי לפסול רכב, אלא רק לאחר בדיקה מעמיקה.

כמו שכבר כתבתי, הדברים על הנייר נראים אחרת מאשר במציאות. רכב עם ביצועים נמוכים יותר על ה"נייר" יכול להפתיע במציאות.

כתבתי שהתאכזבתי מה-508, בדיוק מעניין המהמורות בדרך. בנסיעת המבחן הנוסעים מאחור התלונונו על כך שהם מרגישים כל מהמורה בכביש.

על כן, חשוב מאוד לנסות את הרכב בנסיעת מבחן וחשוב גם לקחת אתך עוד משהו שישב מאחור כדי להרגיש את מה שהנהג לא מרגיש.

עצתי לך,ללכת עם התחושות שלך. אף אחד לא יכול ליעץ לך או לומר לך איזה רכב עדיף בשבילך. אתה זה שצריך להשאר עם הרכב ולא אף אחד אחר. על כן, חשובה מאוד נסיעת המבחן שלך וההתרשמות שלך מהרכב (נסיעה, נוחות והרשמות מהאבזור).

לדעתי, הסופרב מאובזרת יותר ורמת הגימור שלה גבוהה יותר מאשר של ה-508.

פורסם
קודם כל תודה רבה לכם.

מענין לשמוע דעתך באשר לסיבה בשלה ה C5 אינה בת תחרות לפג'ו. להבנתי המוגבלת יש לה יחידת הנעה וגיר זהים לאלו של ה 508, הן גם דומות במידות ובאיבזור, לטעמי הסיטרואן נראית נהדר ואם היא גם נוחה יותר, אז מה לא טוב ?

פורסם

המונדיאו לא מושכת אותי בכלל לא חיצונית ולא פנימית,נכון המראה זה לא הכי חשוב אבל בכל זאת מעדיף שלא.

לגבי הסיטרואן המנוע והגיר זהים. אבל מבחינת האבזור בפג'ו (גרסת פרימיום) אתה מקבל יותר מבחינת האבזור בכל פרמטר.

ויש עוד משהו שממש מפריע לי בסיטרואן ואולי תצחקו אבל זה ממש נראה מפגר שפשוט אין מקום לכוסות מקדימה זה נראה לי ממש לא הגיוני!

פורסם
המונדיאו לא מושכת אותי בכלל לא חיצונית ולא פנימית,נכון המראה זה לא הכי חשוב אבל בכל זאת מעדיף שלא.

לגבי הסיטרואן המנוע והגיר זהים. אבל מבחינת האבזור בפג'ו (גרסת פרימיום) אתה מקבל יותר מבחינת האבזור בכל פרמטר.

ויש עוד משהו שממש מפריע לי בסיטרואן ואולי תצחקו אבל זה ממש נראה מפגר שפשוט אין מקום לכוסות מקדימה זה נראה לי ממש לא הגיוני!

שכחת שזו סיטרואן. יש מחזיקי כוסות מלפנים - הם נשלפים מהתקרה לאחר פתיחה וסגירה של דלת ימין אחורית 3 פעמים ברציפות. כלומר, אם בא להם להשלף. יתכן שהם ב"ואקאנס" ויחזרו לקראת ספטמבר.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

אתמול ביצעתי נסיעה על הסופרב , אבל עדיין אני לא חושב שזה מספיק בישביל לקבוע מי מהם יותר נוחה ורכה. מה שכן הוא שנוצר לי הרושם ששניהם נוחות וטובות ובכל בחירה כל אחד יהנה.תקנו אותי אם אני טועה?

עדיין אני רוצה למצות עד הסוף את עניין הנוחות והמתלים וללכת על הרכב שיותר נוח

פורסם
אתמול ביצעתי נסיעה על הסופרב , אבל עדיין אני לא חושב שזה מספיק בישביל לקבוע מי מהם יותר נוחה ורכה. מה שכן הוא שנוצר לי הרושם ששניהם נוחות וטובות ובכל בחירה כל אחד יהנה.תקנו אותי אם אני טועה?

עדיין אני רוצה למצות עד הסוף את עניין הנוחות והמתלים וללכת על הרכב שיותר נוח

לכל אחת מהן יתרונות וחסרונות. מה שנראה לאחד יתרון גדול לאחר יראה חסרון משמעותי.

לגבי נוחות רק אדם אחד קובע וזה אתה.

אני מציע לך להגדיר לעצמך מהם הפרמטרים שחשובים לך ולבחון איזה מבין הרכבים, מבחינתך, יכול לענות עליהם בצורה המיטבית.

• תוכן חדש...