Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים היקרים,

אני בהתלבטות מאוד גדולה בין אחזקת רכב גרמני לעומת אחזקת רכב יפני

ההתלבטויות שלי בקנייה היא בין הרכבים I20 של יונדאי ואופל קורסה ,הכל בגרסה אוטומטית.

התחלתי לחשוב מה יותר זול להחזיק ואני כבר חודשיים חושב על זה בלי תשובה כנה ואמיתית של האם יותר שווה להחזיק רכב יפני או גרמני, מבחינת עלויות תחזוקה -תיקונים,טיפולים וכדומה.

בכלל אם למישהו יש מה להגיע על יונדאי I20 לעומת אופל קורסה ,איזה יותר ממולצת ואיזה יותר טובה,אני גם אשמח לקבל תשובה,השימוש ברכב הוא לנסיעה בינעירונית בין רהט לבאר שבע (לא דרך רצינית עם מישורים ) אבל אני רוצה שהאוטו ישמש גם לנסיעות בינעירוניות אחרות כמו מדי פעם (לא הרבה) לאילת ,ים המלח שיהיה אוטו למופת :)

מקווה שתושיעו אותי,יאיר.

פורסם

יש לציין שיונדאי הינו רכב קוריאני, לא יפני. כמו כן, טעית בפורום.

אישית - קשה לי לשים אצבע על הרכב הטוב יותר. אין ספק שהיונדאי רכב מעולה. הוא מאובזר (כזכור לי יותר מהאופל, גם בבטיחות), זריז וקל, לא קטן ותא הנוסעים דיי מעוצב.

עם זאת, האופל לטעמי איכותית יותר, מאופקת יותר והעיצוב שלה יותר לטעמי. כמו כן, היונדאי כזכור לי זריזה יותר למרות ששתיהן לא חיות ביצועים. היונדאי תהיה מעט מרווחת יותר לנוסעים מאחור. האופל, בכל אופן, חסכונית יותר לפני נתוני יצרן.

מבחינה כלכלית - קשה לומר מי יהיה משתלם יותר משום שאין לי כלל היכרות עם היבואן החדש של אופל. ביונדאי, בכל אופן, מחירי חלפים ושירות סבירים בהחלט.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

קודם כל נושיע אותך מסטיגמות. אתה לא מתלבט בין רכב ממוצא כזה מול אחר, אלא בין רכב מסוים מול רכב אחר. עלויות האחזקה לא שונות בהכרח בגלל המוצא אלא ממגוון סיבות אחרות.

אין לך תשובה אמיתית כיוון שאין כזאת - יש המון גורמים המשפיעים על העלויות ואי אפשר לכמת את כולם מראש. קנה את המכונית שמתאימה יותר לדרישות שלך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...