Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם קניתי דובדבן ומסטיק יש להם אפקט שעושה בחילה, כנראה שאני רגיש מעט לריח אבל עוד הרבה כאלו גם. כרגע יש לי ברכב קוקוס ופעם היה לי אחד ירוק שלהם בריח של CRISTIAN DIOR חח, אני לא מוצא אותו את האמת אבל הוא החזיק לי חודשיים בריח מעולה!

עריכה קטנה:

http://www.biosmell.ro/product-30.php

מצאתי :p

Opel Adam S 2017

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום.

צר לי לקלקל את חווית הריח באמת.

הריחות אורנים דובדבנים שאתם נושמים הם כימיקלים טהורים.

והשאלה הכנה שלי באמת-למה?

"חומר" למחשבה .

+1

מסכים עם כל מה שכתבת.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
שלום.

צר לי לקלקל את חווית הריח באמת.

תשאלו את עצמכם כל "תולי העצים" ו"פותחי הפחיות" מה זה הריח בכלל?

זה חומר ספוגי כלשהוא טבול בכימיקלים שמזכירים ריחות אורן דובדבן וכדומה.

הכימיקלים המתפשטים בחלל הרכב אינם בריאים ,או ננסח זאת שוב

הריחות אורנים דובדבנים שאתם נושמים הם כימיקלים טהורים.

והשאלה הכנה שלי באמת-למה?

למה להריח כימיקלים שעלולים לדפוק את המח ולהזיק לגוף בשביל מה זה טוב?

האם כדי להפיג את ריח הסיגריות? יש פתרון יעיל יותר-תפסיקו לעשן,תתקלחו או כל דבר אחר אבל למה כימיקלים?

"חומר" למחשבה .

+1

מסכים עם כל מה שכתבת.

שאלה לי אליכם.

אתם צורכים מוצרי מזון, נכון? הרי כל אחד צריך לאכול.

ומה בדיוק יש במזון הזה? משתנה ממוצר למוצר, אבל מכיל המון כימיקלים כמו חומרים משמרים, צבעי מאכל ועוד.

אתם שותים קולה? מיץ? מים?

כל עוד אתם לא שותים מים זכים וטהורים, אתם שותים כימיקלים, חומרים משמרים ומזהמים שונים.

אתם נושמים? כי יש זיהום אוויר גם בארץ.

אז תעשו לי טובה, ותפסיקו עם השטויות האלה. עוד כימיקל, פחות כימיקל, לפחות יש ריח טוב. נסו לעבור פעמיים ביום ליד מפעל חיפה כימיקלים ואז תראו כמה שהכימיקל שבפחיות יהיה פתאום חשוב לכם בגלל הריח.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אז מה עדיף? ריח של גרביים.....?

שמע, לי באוטו אין ריח של גרביים.

אני לא אוכל באוטו, מקסימום שותה מים.

מאוורר את האוטו בנהיגה. שומר על האוטו נקי ככל יכולתי. לפעמים עוד יש ריח של "חדש".

ברווז, אני לא אתחיל לפרט יותר מדי, מסכים איתך, יש כ"כ הרבה זיהום סביבתי, האוכל מתועש, המים מזוהמים, וכו' וכו'...

אז, למה להוסיף עוד?!

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
פעם קניתי דובדבן ומסטיק יש להם אפקט שעושה בחילה, כנראה שאני רגיש מעט לריח אבל עוד הרבה כאלו גם. כרגע יש לי ברכב קוקוס ופעם היה לי אחד ירוק שלהם בריח של CRISTIAN DIOR חח, אני לא מוצא אותו את האמת אבל הוא החזיק לי חודשיים בריח מעולה!

עריכה קטנה:

http://www.biosmell.ro/product-30.php

מצאתי :p

מגניב לחלוטין! בחיים לא ראיתי את זה בארץ. אם אראה, רק בשביל הסקרנות, אקנה.

פורסם

הווניל ידוע שזה מחזיק לא יותר מ 30 יום , ויש להם גם ריח נחמד בשם ''רכב חדש'' שזה נחמד אבל גם מחזיק מעט.

הכי טוב הדובדבן .:-o

והמלצה שלי לא להקשיב למוכרת ,כי פעם המליצה לי אחת באוטודיפו על פחית שהיה צריך אף של כלב בשביל להריח משהו בכלל .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

^^ אף של אישה ידוע כחזק יותר בריחות.. :p

אגב הפחית בריח CHRISTIAN DIOR הזה הוא מעין חמצמץ מתקתק אני מאוד אהבתי, אני עוד מחפש כאלו ולא מוצא.

נ.ב לא לקנות את הריחנים לרכב שנראים כמו מעטפה עם 8 או 10 פיסות "ריח" שתולשים כדי שהריח יצא, זה מחזיק בדיוק יומיים ונעלם והפיסות האלו שתולשים לא שווים שום דבר, בחור אחד קדח לי על זה בתחנת דלק של טן בראשל"צ בסוף קניתי וחבל על ה 20 ש"ח האלו.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...