Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה, לעניין משלוח יש באתרים הללו מחשבון שמאפשר לך להעריך כמה כל התהליך יעלה לך. וודאי שUSPS עדיף מבחינת עלות, אבל אם אין משלוח לארץ לא תהיה ברירה אלא להשתמש בפדאקס וכאלה. מה שכן, מאחר והם מבצעים לך את התהליך, לא ישחילו אותך בסעיף "עמילות מכס", שזה הנאחס הרציני כשאתה משתמש בפדאקס. בפעם הראשונה - והאחרונה - שהסכמתי למשלוח דרכם (פדאקס רגיל, לא שילוח דרך האתרים האלה), הם דפקו לי עמילות מכס בסכום כמעט זהה לשווי החבילה. נראה לי שהם סתם בוחרים סכום בצורה רנדומלית.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תיקי גב מאוד איכותיים יש לסמסונייט, אמנם הם יקרים אבל שווים כל שקל.. שווה לבחון את האופציה לדעתי.

פורסם

הסתכלתי עכשיו קצת על תיקי גב באיביי, יש רבים ששולחים לארץ והמחירים סבירים מאוד - 30-40 דולר לתיק.

למשל, אם דיברנו על Tumi, אז יש את זה (לדעתי הוא לא נראה טוב אבל איש איש והעדפותיו).

יכול להיות שיש גם מכס, תבדוק את זה (נדמה לי שבוטל אך לא על תיקי עור)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כושילאמא של כולכם. מזכירים לי עכשיו את Tumi.

יש לי מזוודת עליה למטוס מצויינת של סמסונייט שקניתי בסייל עודפים ב60 דולר. היא טסה איתי 400,000 מיילים בשש השנים האחרונות (אפילו הייתה בברנינג מן) ופשוט מסרבת להתפגר. אני מת להתפנק בTumi, אבל אין לי לב לקנות אחת לפני שזו תמות. מקסימום, מתנת יציאה לפנסיה.

ולפני שאדון servus קופץ, Tumi יותר טובה מRimowa, סנוב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תודה רבה לכולם, מסתבר שלא משנה איזה תחום אבקש עזרה, אנשים פה מכירים הכול! :-D

בכל מקרה, עקב לחץ נוסף מצד הבת זוג (אין לך תיק!! איך אין לך תיק?? אתה מתחיל שבוע הבא!!), יצאנו לסיבוב נוסף בעזריאלי בעכו, ודווקא באופיס דיפו מצאתי משהו סביר (באמת פשרה, אבל אני לאט לאט מתחיל לאהוב אותו).

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834997674

זה התיק, והמחיר? 225 ש"ח. סביר לכל הדעות. הקטע של הצ'קפויינט פרנדלי נחמד, בעיקר בגלל שזה התיק היחד שמצאתי שיגן על הנייד 360 מעלות, כולל בצד העליון.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

צ'פויינט פרנדלי זה מעצבן כי הבוקים בבטחון באירופה לא מכירים את זה. בארה"ב לא עושים לך בעיות, באירופה כבר התעקשו לי כמה פעמים שאוציא את הלפטופ בכל זאת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זה אומר שאתה פותח את התא של הלפטופ, אבל לא מוציא את המחשב,

ואז התיק עובר ככה במכונת השיקוף, וזה בלי שהלפטופ יצא, אלא רק פתחת את הרוכסן של התא,

ובעצם "פרסת" את התיק.

שהתיק יוצא מהמכונה אתה רק סוגר את הרוכסן של התא, ושלום על ישראל.

אין ספק שזה חוסך זמן ועצבים, אבל אם ממילא באירופה עושים עם זה בעיות,

אז זה כבר לא משנה.

פורסם

סריקה של הלפטופ במכונת שיקוף בשדה התעופה צריכה להתבצע ככשום עצם אחר לא מסתיר אותו. זו הסיבה שמבקשים להוציא לפטופים מתיקים בהם נמצאים חפצים שיכולים להסתיר חלקים מהם. בתיקים שהם צ'קפויינט פרנדלי, התא של הלפטופ ניתן להזזה/הפרדה כך שהוא שוכב על המסוע בנפרד, וכלום לא מפריע לשיקוף של המחשב.

everki-ekb419-flight-checkpoint-friendly-laptop-bag--briefcase-fits-up-to-16-black-4.jpg

PromotionalellevenCheckpointFriendlyCompuBackpack001145121.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

הצאה נהדרת, בסכיפול דווקא קבלו את ההגדרה TSA APPROVED, כנראה שזה ההבדל. בארץ לא.

רכשית תיק צד כזה של טימבק2, אב, אחזור ליתקי גב, תירי הצד האלה נחמדים מהאוטו לכיתה וחוזר חלילה, אבל לא להסתובבות יום שלם בת"א.

בקשר לwegner, לא יודע, מסורבלים לי מדי. בכל מקרה תתחדש ותהנה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

מסכים עם הסרבול של התיק. אני שונא את כל המליון תאים האלה, 50 אלף ריצ'רצ'ים, ומיליון חגורות שונות. זה נראה רע.

מכל המבחר שראיתי, זה היה הטוב ביותר. בעיקר בהגנה על הנייד עצמו, והמראה שהוא פחות או יותר סולידי. אני עדין מאוד מאוד רוצה את התיק בהודעה המקורית, אבל זה כבר כנראה נבקש ממי שיטוס בקרוב לארה"ב.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

וונגר מעולה, יש לי גם אחד דומה, רק עיצוב סולידי יותר שמתאים לגבר רציני, שרמנטי, מצליח ומריח טוב כמוני.

אחרי 4 שנים של שימוש הוא נראה חדש לחלוטין ולא ממורטט. הוא בנוי לתלפיות, נוח ועמיד, כמעט כמוני.

בקיצור, תבלה ותהנה ממנו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...