Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 10K

mike2704
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בשעה טובה הוצאתי רישיון לרכב.

עכשיו אני מחפש משהו לא יקר(עד 10אלף),זול לתחזוקה,אמין,בטיחותי,ידני או אוטומט תלוי מה נכנס בתקציב,שנתון כמה שיותר גבוה ושיראה צעיר.

אין לי ידע ברכבים ואני פתוח לכל ההצעות.

תודה מראש.

פורסם

ה-10,000 ש"ח כוללים ביטוח לנהג חדש (שעלולים להגיע ל-4,000 ש"ח) והאם לקחת בחשבון יישור קו לטיפול ברכב +תיקונים בלתי צפויים לאחר הרכישה בין 2000-3000 ש"ח ?

אם התקציב הוא נטו (כלומר 10,000 רק לקניית הרכב כדאי ללכת על פונטו/פורד פיאסטה ידניות).

אם התקציב הוא ברוטו (ה-10,000 הם כולל תקציב לביטוח ויישור קו ,זה יאלץ אותך להתפשר על רכב ששווה 3,000-4,000 במקרה הטוב ולו הייתי במצב כזה,הייתי חוסך עוד קצת כדי לא לקנות רכב,שכל יום יבלה במוסך על תקלה אחרת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

זה 10 אלף רק לאוטו.

אין משהו אחר חוץ מפונטו ומהפורד?

בנתיים מצאתי פונטו ספייס 2002 יד 2 עם 130000 ק''מ בעשר אלף שקל מחברת טרייד אין.

פורסם

פורד פיאסטה ופונטו ספייס הן האופציות החרושות בתקציב הזה.

לגביי פונטו ספייס - אני לא יודע עד כמה זה אפשרי בתקציב שלך, אבל תעדיף את המודל עם מנוע 80 כ"ס כי הוא יותר חזק ובעל ביצועים עדיפים, ולמרות שהוא חזק יותר צריכת הדלק שלו טובה. ההפרשים הכספיים קטנים יחסית.

מה שחשוב לבדוק בפונטו ספייס זה בעיקר שהרכב מטופל כמו שצריך, ובעיקר ששמים בו נוזל קירור לרדיאטור שנקרא פרפאלו, ולא מי ברז או מים מזוקקים שיגרמו נזק לרדיאטור ויטילו עליך עלויות של שיפוץ ראש מנוע ברכב.

יש גם מחלה של הגה CITY שנוטה להתקלקל בשנתונים הראשונים (אלו הרלוונטים לתקציבך), לכן בדוק את זה גם. תיקון נע בין 1500 ל2000₪.

אפשר גם לשקול יונדאי אקסנט ידנית, פז'ו 205 או 106, סיטרואן קסארה ידנית, סיטרואן סקסו ידנית, רנו קליאו B או מגאן ידניות. גם בתנאי שהן מטופלות כמו שצריך. היונדאי פחות רגישה, אבל גם היא לא אוהבת נוזלים לא איכותיים לרדיאטור.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

התחזוקה יחסית לא יקרה, גם במורשה או מוסכים טובים.

תשים לב שבתקציב שלך אין יותר מדי פונטו ספייס שמורות, תצטרך סבלנות או העלאת התקציב.

חשוב למצוא אחת מטופלת כמו שצריך, כי אחרת יהיו לך רק בעיות ותקלות והוצאות כבדות.

כפי שציינתי צריך לחפש רכב שטופלו בנוזל רדיאטור שנקרא פרפאלו ובשמנים איכותיים וכך אפשר להמנע מבעיות.

תעדיף גם גיר ידני על פניי רובוטי או רציף.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אלו ב12 אלף ש"ח כנראה לא במצב מי יודע מה ועם ק"מ יחסית גבוה,

ראיתי ביד 2 אחת שהיא יד 1, עם 70 אלף ק"מ מחיפה, לא רשום כמה הוא רוצה, אבל אם הנתונים נכונים אז זה מעולה, ואם הרכב מטופל זה אחד הדברים הטובים שתמצא בתקציב שלך.

פורסם

השגתי את הבן אדם הזה בטלפון הוא רוצה 18 אלף והוא לא גמיש...

חשבתי אוליי לבדוק מכוניות עד 120אלף ק''מ בגלל השנה של הרכב.

יש לך אוליי עוד הצעות?

ותודה על העזרה

פורסם

תנסה לרדת בשנתון או משהו כזה.

או שאל תהיה מקובע.

הייתי מציע לך גטס ידנית, היא לא כזאת בולענית, אבל בתקציב שלך בטח תכנס רמת הגימור הנמוכה והמחפירה מבחינת בטיחות.

• תוכן חדש...