Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ביואיק רנדוו

שקניתי אותה היה לי רעש של חריקת( אם אפשר לתאר את זה ככה) רצועה

החלפתי רצועה והרעש המשיך,

היתי במוסך וקבעו שזה מהמותחן ומעד איזה מיסב,

הכנסתי את האוטו למוסך שאני מטפלאצלו, החלפתי מותחן, ומיסב ( את הגלגל השארתי,) הרעש ממשיך, המוסכניק שלי לא יודע מה להגיד לי, אין לו מושג מאיפה הרעש,

זה רעש חזק פדיחה לינסוע ככה ברחבי העיר, לא נעים,

בכל מיקרה ניכנסתי לumi, אמרו לי להחליף מותחן , שאמרתי להם שזה מותן בן יום, ושהחלפתי גם את המיסב, אמרו לי שאולי לא הרכיבו את המיסב נכון, אני לא מאמין המוסכניק שלי די חזק באמריקאיות, ( כן ובכל זאת הוא לא יודע מה זה עוד יכול להיות)

אז אמרו לי תחליף את כל הגלגל כולל המיסב,

אין לי מושג מה לעשות כבר, לא בא לי להתחיל להחליף חצי תא מנוע , עד שאני יעלה על התקלה,

יש למישהו המלצה על מקום באיזור המרכז שמיתמחה באמריקאויות , או ביואיקים, שיכול לתת לי גם חוות דעת מקצועית?

תודה רבה ושבת שלום

פורסם

פרט לאלו שהעלה עזרה,יש כמה אפשרויות,אעלה 2 שעוברות כרגע בראשי:

א) כמה רצועות אביזרים יש ברכב הזה ? אולי הוחלפה הרצועה הלא נכונה ולכן עדיין יש חריקה.

ב) אם הרצועה יושבת על גלגלת יתכן והרעש דווקא ממנה ולא מהרצועה.

אני ממליץ לך לפנות לקבל חוות דעת נוספת ולא להמשיך ולמהר להוציא מהכיס כספים מיותרים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

זה בא מכיוון העליון של המסבים/ אלטרנטור

ככה לי זה ניראה

המוסכים טוענים שזה שזה מסבים

יכול להיות למרות שזה חדש?

האם בדקתם שהמיסב/פולי של האלטרנטור/מדחס תקין?
  • ספונסר פורום
פורסם

הכל יכול להיות.

מה שבטוח זה שדרך הפורום לא נצליח לאבחן את התקלה ולכן אני אמליץ לך לפנות אל סנטר ג'יפ בחולון במידה ואתה מעוניין במוסך כללי או מוסך 10 בת"א אם אתה מעוניין במוסך מורשה.

פורסם

אני מיואש, החלפתי שוב גלגל החלקה , כי אמרו לח בumi, שכנראה המסב לא יושב טוב, הלכתי על בטוח והחלפתי גלגל קומפלט, הרגע הרכס יצא מהמוסך , והרעש איתו, המוסכניק שלי לא יודע מה להגיד לי,

למישהו יש עוד המלצות, אני מוכן לנסות כל מוסך שיפתור לי את הבעיה ,

פורסם

שלום

ישנם הרבה אפשרויות למקור הרעש וזה מקשה על האבחון דרך הפורום, יתכן שהרעש גם מהמדחס של המזגן או מהלאטרנטור.

אם הרעש לא נעלם לסירוגין אז כנראה שמקור הרעש הוא ממיסב לקוי איפה שהוא.

אתה לא צריך לפרק חצי תא מנוע בשביל זה, מה הרצועה הזאת מפעילה? איזה שנה הרכב?

כדי לנסות ולעשות את הדברים האלה,

להפעיל מזגן ולראות אם הרעש משתנה,

לפעיל צרכני חשמל כבדים ברכב לדוגמה אורות גבוהים ומזגן "בלי AC" ומפשיר אדים של חלונות במידה ויש, ולראות האם הרעש משתנה,

לנסות ולסובב את ההגה במהירות ולהחזיק אותו עד הסוף ולראות ולהקשיב לרעש אם הוא משתנה.

זה יכול לעזור לנו לגלות מה מקור הרעש.

אם אחרי כל זה אין שינוי ברעש ואתה לא בטוח שהיא מתוחה מספיק, נסה רגע עם בקבוק מים ל"טפטף" מים על הרצעוה ולראות האם הרעש משתנה.

בהצלחה.

פורסם

אין שינוי אם מזגן או בלי מזגן, אישן שינוי אם אורות גבוהים, ערפל, מערכת שמע, מאורות פנים הרכב, זה לא מהמדחס , אני מזגניסט, הרצועה עוברת כל כל המיסבים ברכב, זה שנת

2005

דרך

אגב, ככל שאני נותן יותר גז הרעש מיתחזק, על טורים של הרך בעמידה בקושי שומעים

פורסם

בדקת עם סיבוב ההגה עד הסוף?

רעש כזה לא צריך להיות תעלומה, או שהחגורה רפויה או שיש מיסב שמרעיש. "בתוך המותחן יש מיסב".

המתוחן הוחלף, הרצועה הוחלפה.

נשאר רק לבדוק אם הרצועה מתוחה מספיק, ואם היא מתוחה אז יכול להיות שהרעש מ"מיסב ששבק חיים.

אם הרצועה עוברת על כל האביזרים אז כדי לבדוק את כל האביזרים כי בכל דבר שמסתובב יש מיסב, גם במדחס, אלטרנטור, משאבה הידראולית, מותחן.

האם ניסיתה לסובב את ההגה עד הסוף ובדקת אם הרעש משתנה? משתנה זה יכול להיות נחלש או מתחזק או פשוט משנה צליל.

פורסם

אין שום שינוי בסיבוב הגה עד הסוף

חגורה מתוחה כמו שצריך

המיסב במותחן חדש, החלפתי גם מותחתן חדש קומפלט

הרצועה בת 3 חודשיים גם כן היא חדשה,

מיסב ששבק חיים לא מיסתובב לא? ראו את הבעיה הזאת 3 מוסכניקים לא כולל את 3 האנשים בumi, אז ככה שכולם פיספסו את המיסב השובק חיים

הרצועה עוברת על כל הפולים, מסבים 

בדקת עם סיבוב ההגה עד הסוף?

רעש כזה לא צריך להיות תעלומה, או שהחגורה רפויה או שיש מיסב שמרעיש. "בתוך המותחן יש מיסב".

המתוחן הוחלף, הרצועה הוחלפה.

נשאר רק לבדוק אם הרצועה מתוחה מספיק, ואם היא מתוחה אז יכול להיות שהרעש מ"מיסב ששבק חיים.

אם הרצועה עוברת על כל האביזרים אז כדי לבדוק את כל האביזרים כי בכל דבר שמסתובב יש מיסב, גם במדחס, אלטרנטור, משאבה הידראולית, מותחן.

האם ניסיתה לסובב את ההגה עד הסוף ובדקת אם הרעש משתנה? משתנה זה יכול להיות נחלש או מתחזק או פשוט משנה צליל.

פורסם

האם זה אפשרי להניע בלי חגורה?

כל הפולים והמסבים למינהיים יסתובבו

הבעיה שאמרתיאת זה למוסכניק שלי הוא אומר שזה מרעיש שמתחילים לילחוץ בגז, בטורים של הרכב בקושי שומעים את הרעש

להניע בלי חגורת הנעה, לראות האם יש \ אין רעש ומשם להמשיך.

כמובן לזמן קצר מאוד.

פורסם
להניע בלי חגורת הנעה, לראות האם יש \ אין רעש ומשם להמשיך.

כמובן לזמן קצר מאוד.

מצטרף.

כן אפשרי, אתה צריך להניע, להקשיב אם הרעש נשאר, ולכבות. עניין של כמה שניות.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...