Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

כיום יש לי רכב מסוג פולו, פולסווגן שנת 2003. אני מוכרת אותו ומעוניינת לקנות רכב בשנים 2009-2010 באותו סגנון-הסופר מיני.

שמעתי על הפורד פיאסטה החדשה (שנת 2010), האם הרכב מומלץ?

איך הוא מבחינת צריכת דלק?

אשמח אם למישהו יש עצה לגבי רכב סופר מיני מהשנים הללו בטווח מחיר של 60-70 אלף.

תודה

פורסם

ב70 אלף ש"ח אני בחרתי בקליאו.

אתה מוזמן לחפש את האשכולות שכתבתי עליה, כתבתי סיכום אחריי 2000 ק"מ ואחריי 5000 ק"מ. אני מאוד מרוצה מהרכב, והוא כבר אצלי מעל חצי שנה.

באמת שאני מקווה שימשיך כך.

לטעמי הוא עדיף על איביזה או פאביה, יותר בטיחותי, יותר נוח, יותר מרווח, פחות נדוש, יותר מאובזר (לטעמי 6 כריות אוויר יותר חשובות מעוד 2 חלונות חשמל מאחור).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שלום dovra,

פורד פיאסטה נמכרת בישראל החל משנת 2009 ועד היום, כאשר דגם חדש צפוי להגיע ככל הנראה בתחילת השנה הבאה (2013). מדובר במכונית טובה שאף זכתה לציונים לשבח בכמה מבחנים שעשו מגזיני הרכב בישראל. היא מרווחת, חסכונית, נוחה מאוד לנהיגה ורמת הבטיחות שלה גבוהה. צריכת הדלק שלה עומדת לפי נתוני היצרן על כ-15 קילומטרים לליטר אך בפועל מדובר בצריכת דלק ממוצעת שנעה בסביבות ה-12 קילומטרים לליטר.

מלבד הפיאסטה הייתי ממליצה לך לבדוק גם מכוניות נוספות באותו התקציב – מאזדה 2 וסוזוקי סוויפט. הן מעט זריזות יותר מהפיאסטה, עם מנוע גדול יותר (1.5 ליטר לעומת 1.4 בפיאסטה) ללא הבדל מהותי בצריכת הדלק.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

היי,

השברולט ספארק תוכל מאוד להתאים לך,בתקציב שלך ניתן לרכוש חדשה, יש אפשרות גם לטרייד אין ותשלומים ללא ריבית.

הספארק מגיעה עם מנוע 1.2 ל' 82 כ"ס, ידני.

לרכב אבזור שכולל- רדיו דיסק MP3 4 חלונות חשמל 5 מקומות ישיבה פסי גגון להעברת מטען וכו'...

מבחינת בטיחות- הרכב מאובזר בכל פרטי הבטיחות הנדרשים מ 6 כריות אוויר ועיגוני ISOFIX

ועד מערכת בקרת משיכה ומערכת בקרת יציבות ו- 4.5 כוכבי בטיחות.

גיא משברולט

פורסם

היי דבורה,

הפיאסטה רכב מוצלח, מרגיש טוב ויציב על הכביש, עם מנוע חזק מספיק לנהגים המרבים בנסיעות.

זה לא הרכב הכי חסכוני בקטגוריה, הדגם הידני צורך בסביבות ה13 קילומטר לליטר (אם כי, בחנתי את הרכב ביום הכי חם בשנה, והמזגן לא נכבה לרגע).

פורד פיאסטה אוטומטית מודל 2009 תכנס לך בתקציב - 60 אלף ש"ח.

ואת הידנית תוכלי למצוא בסביבות 65 אלף ש"ח ממודל 2012 (תחילת השנתון).

רכב נוסף הציע Dorsht - רנו קליאו: נוחה, יציבה, חסכונית, ונותנת פייט להרבה מתחרות.

צריכת הדלק של קליאו ידנית (64,000 ש"ח, 2012), עם מנוע 1200 סמ"ק בסביבות 17-18 קילומטר לליטר בנסיעה בינעירונית (ניסוי מהסופ"ש האחרון).

שיהיה בהצלחה

ענת

שלום רב,

כיום יש לי רכב מסוג פולו, פולסווגן שנת 2003. אני מוכרת אותו ומעוניינת לקנות רכב בשנים 2009-2010 באותו סגנון-הסופר מיני.

שמעתי על הפורד פיאסטה החדשה (שנת 2010), האם הרכב מומלץ?

איך הוא מבחינת צריכת דלק?

אשמח אם למישהו יש עצה לגבי רכב סופר מיני מהשנים הללו בטווח מחיר של 60-70 אלף.

תודה

http://malkabakvish.blogspot.co.il/ מבחני דרך במלכת הכביש

https://www.facebook.com/queenoftroads פייסבוק

http://instagram.com/queen.of.the.roadאינסטגראם

פורסם

קליאו מוחלפת בקרוב(אלא אם כן רנו אכן תכריז על פשיטת רגל),הפיאסטה חלשה בגרסתה הידנית.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
קליאו מוחלפת בקרוב(אלא אם כן רנו אכן תכריז על פשיטת רגל),הפיאסטה חלשה בגרסתה הידנית.

אם הדור הנוכחי (3) ייצא בקרוב ממכירה, היא כנראה תוצע במבצעים, זה דווקא לטובתה.

הדור הזה לא גרוע בכלל, אני מאוד מרוצה ואני כבר חצי שנה עם הרכב ואחריי 5000 ק"מ. כמובן שזה לא מדד אבל זה כבר פרק זמן לא רע שאני עם הרכב, אכן צריכת הדלק כמו שענת ציינה, עומדת מחוץ לעיר על איזור ה1:17-1:18 שזה יפה מאוד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...