Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תן לה להתיבש בקצה, כך היא מהווה פקק. תחזיק חוט ברזל קשיח ולפני השמוש הבא, תעיף את "הפקק" מהפתח הגדול.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

להרבה מהאקדחים של הסיליקון יש חוטר שנועד בדיוק לחדירה של הסיליקון שהתייבש. אני לא מכיר טריק שימנע ייבוש של הסיליקון. גם החלפה לפייה סגורה לא ימנע ייבוש בקצה הפייה הפתוחה של החומר שנותר שם.

הדבר היחיד שיכול לעכב את הייבוש לדעתי זה אטימה עם ניילון ודקטייפ, שלא יעבור אוויר. לא נוסה אף פעם, עקב השימוש בחוטר שבא עם האקדח... אני רק שם טיפה נייר דבק בקצה כדי שלא יטפטף בעת האיכסון.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ודקטייפ

כזה?

Duck tape

Duck.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מניסיון שלי.

לא לעשות דבר, הסיליקון מתייבש והיה לפקק.

אחרי זה (כן, גם אחרי חצי שנה) חותכים את הפיה בהמשך שכך יוצא חור קצת יותר גדול.

שם הסיליקון כבר טרי.

אם יש פיה נוספת, פשוט להחליף לפני השימוש החוזר, באזור ההברגה הוא לא היה יבש

אם יש לחץ אוויר, לפרק את הפיה ולתת לחץ אוויר מכיוון היציאה (החור הקטן) זהירות, רק לחומת מפגע, הוא פשוט יורה את החלק היבש.

מחומרים קצת יותר מתקדמים זה פחות עובד, (סיקה, סופר 7, אמפי וכו')

פורסם

ברוב הפעמים שנישאר מטע אני משתדל לגמור אותה.

גם שאני אצל לקוח אני אומר לו שיחשוב בנתיים אם יש לו מקום שהוא רוצה לסתום\לסגור\לאטום.

פורסם

אני שם אותם במקרר והם נשמרים מצויין

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

להשלים עם הגורל שאין מה לעשות

היתה לי טיובה סיליקון שהיתה כל כך ישנה (בת 5 אני חושב) שבלי לפתוח אותה היא התייבשה לכל האורך

פתחתי אותה באמצע ויצא לי וואחד נקניק של סיליקון

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...