Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגזין הגה נסגר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עצוב, המגזינים המודפסים הולכים ונעלמים.

אם כבר במגזיני רכב בארץ שנסגרו עסקינן, אם יורשה לי לשנות נושא לרגע, מישהו יודע היכן אוכל להשיג (כמה עותקים של) מגזין "טורבו" המיתולוגי?

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם
מי הבא בתור????????

כל מי שלא יתאים עצמו למציאות החדשה.

זמנה של העיתונות המודפסת חלף עבר; בעידן הסמארטפונים והטאבלטים המגזינים המודפסים נראים ארכאיים, שלא לדבר על עיתוני היום, שרק קהל מבוגר עדיין צורך אותם.

מתי ראיתם לאחרונה בחור צעיר ניגש לקיוסק וקונה מעריב, או שומו שמיים, הארץ ?

המוצא הישר מתבקש להודיענו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
עצוב, המגזינים המודפסים הולכים ונעלמים.

אם כבר במגזיני רכב בארץ שנסגרו עסקינן, אם יורשה לי לשנות נושא לרגע, מישהו יודע היכן אוכל להשיג (כמה עותקים של) מגזין "טורבו" המיתולוגי?

יש לי כל מיני, גם מתקופת אהרונוביץ וגם מתקופת אטלר. אתה צריך משהו ספציפי?

פורסם

המקומות האלו הולכים ונעלימים , (עיתונים , בתי דפוס )

ועם זה המון מקומות עבודה של אנשים וזה עצוב

אבל אין מה לעשות היום אנחנו בעידן הדיגיטלי

לא מקובל לשלם על תוכן , אנחנו רוצים אותו בחינם , ואת הכסף עושים מפרסומות

אין שום הצדקה היום לקנות עיתון , שיש לך הכל ברשת

ואת האמת מגזין הגה לא היה הכי מעניים , אוטו הרבה יותר טוב היה לטעמי , ( במעט גליונות שיצא לי לקרוא )

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

אני מנוי הרבה שנים דווקא על המתחרה הבכיר ("אוטו"), אבל עדיין מאוד הצטערתי לשמוע שהנה הצטמק לו עולם התוכן שאנחנו אוהבים.

כמובן שיש אינספור עיתונים, מגזינים, אתרים מחו"ל שמספקים מידע מלא ולעיתים אף הרבה יותר רחב,

אבל אין כמו לקרוא על מכוניות מנקודת מבט מקומית.

(כנראה שיקח עוד כמה שנים עד שמורגן אירו 8, או אריאל אטום יהפכו לזמינות בסוכנות הקרובה לביתנו, כמו שיכולים להתייחס אליהם במגזין בריטי מקביל).

חבל שככה "אימפריות נופלות", אבל זהו טבע השינויים החלים על העולם.

"ישראל היום" זיהו את הסכנה שבכך, ויצאו ראשונים עם מהדורה מלאה מותאמת לאייפד,

לדעתי כל עיתון רציני שמכבד את עצמו, חייב למצוא לעצמו פתרון דומה!

(ולא, אני לא מדבר רק על אתר אינטרנט רגיל עם חלק מהכתבות, אלא ממש מהדורה דיגיטלית מלאה של העיתון).

בברכה!

יונתן.

פורסם

מה אני יגיד לכם, אני עדיין מעדיף לקרא עיתון ממש ולא שום גירסה דיגיטלית. אני מקבל את "רכב ותחבורה" בגירסה הדיגיטלית בלבד, ואין לי ספק שאני מעמיק בו הרבה פחות ממה שהייתי עושה לוא היה לי עותק מודפס ביד.

אבל אני ישַן, מה אני יודע...

מעניין, מה קורה עם חנויות הספרים והמזינים המשומשים... הן שורדות (אני מדבר מהפרוביציה המרוחקת) - בחנות באלנבי לדעתי תמיד אפשר למצוא גליונות "טורבו" ישנים.

היו לי את כולם, אבל הם עברו השריה והפכו לבלוק בניין...

אוה, היו ימים, רוני אהרונוביץ, אדוארד אטלר, טל שביט ז"ל, מאיר שלו (כן!)... האנשי האלה ידעו לכתוב על מכוניות. נו, הנה לכם - לרוני אהרוניביץ' יש אתר, לאדוארד אטלר היה (אולי עדיין יש?) אתר... זה לא אותו דבר.

דב, שהיה שם גם איזה זמן.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

עתונות באינטרנט זה מהיר זמינות המידע כולל גם סרטונים שמובאים מארוע

אבל כקורא של עתונות הרכב

טורבו של רוני אהרונוביץ

אחרכך אוטו עד היום ואתרי אינטרנט בנושאי הרכב

גובים עבור עיתון אוטו כ- 30 שקלים לגליון

אולי זה לא הרבה

אבל,

רוב האנשים מספיק להם ידיעות שיטחיות על כל נושא ולזה אין ספק שהאינטרנט מספיק

בעתון מודפס אי אפשר לכתוב טוקבקים ארסיים

החישוב הכלכלי מכריע את כולם (חוץ מישראל היום)

נקווה שאוטו יחזיק מעמד....

עדיף תמיד מתחרה , אבל .....

בשמחות

תמיר מ.

פורסם

זמנה של העיתונות המודפסת חלף עבר; בעידן הסמארטפונים והטאבלטים המגזינים המודפסים נראים ארכאיים, שלא לדבר על עיתוני היום, שרק קהל מבוגר עדיין צורך אותם.

מתי ראיתם לאחרונה בחור צעיר ניגש לקיוסק וקונה מעריב, או שומו שמיים, הארץ ?

המוצא הישר מתבקש להודיענו.

אני בחור צעיר שעדיין ניגש לקיוסקים [טוב נו כבר נוהג לשם] וקונה עיתון, וכמובן שקורא אותו. [אני בן 17.8]

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

זמנה של העיתונות המודפסת חלף עבר; בעידן הסמארטפונים והטאבלטים המגזינים המודפסים נראים ארכאיים, שלא לדבר על עיתוני

+1

הרבה יותר מהר להתעדכן באתר חדשות שפתוח כל היום על מסך המחשב,

כל פעם כשרוצים להתעדכן בבשורה חדשה "מרפרשים" את העמוד וכל מה שאני רוצה לדעת מופיע.

עיתונים כמעט ולא נכנסים לבית מלבד העיתון של יום שישי שמונח על השולחן בסלון,

וכל אחד לוקח את החלק שמעניין אותו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אין קשר בין קריסת העתונות היומית לקשיי "הגה". אל תחמיאו לעצמכם שאתם בטיטניק של העיתונות העולמית. אתם חסקה שטובע בגלים של מציצים.בדקו את עצמכם למה מגזיני נישות על רמה באירופה עושים חיל ותומכים צולבת בקבוצות ההוצאה לאור שלהם. הסוד - רמה מקצועית. יש הבדל בין דו"ח על אוטו שהביאו 3 ויותר ממנו ל- מהנדסים מהעיתון שנסעו בו עשרות אלפי ק"מ במשך שבועות,לדו"ח שעשה בן 21 בוגר "במחנה" שהחליט שהוא עיתונאי רכב על אוטו שחב' השכרה/ייבואן (-הרבה יותר גרוע) תרמה ל-24 שעות. שיא הפארסה שראיתי היה "מבחן" של רכב "כבישטח" (-אין חיה כזאת ויסלחו לי ריינג' רובר וחבריו - היו לי מ 504 דאנגל ועד פטרולים,פג'רוס ולנד קרוזר. עוד לא המציאו חיה כזאת שגם יש לה את התכונות הטובות לשטח אמיתי, לא שבילים,וגם את התכונות הסותרות - לכביש.(- להוציא את הלנדקרוזר 4 ליטר לא טורבו הצבאי המרובע - היה הג'יפ הטוב בעולם שלא טען שהוא לכביש) שאסרו עליו לרדת איתו לשטח. באאוטו מוטור אונד שפורט היו מעמידים אותו בפינה על הצטדקות כזאת. אתה לא יכול לראות מתי ואיפה הוא נשבר בשטח - אין כתבה.קונה המגזין מצפה בדיוק את זה ממבחן.

פורסם

יש הבדל בין עיתון יומי למגזין.

ברור שמגזין שיוצא פעם בחודש כבר לא רלוונטי בימינו, לא משנה מה יהיה כתוב בו, כי את כל מבחני הדרך וחוות הדעת והתשובות לשאלות הטכניות אפשר לקבל בפורומים למיניהם ממגוון אנשים בעלי ניסיון מעשי, שעדיפים על המומחה הכי גדול בארץ שנהג במכונית זו או אחרת יום וחצי. וזה נכון לא רק בתחום הרכב.

אבל העיתונות היומית באינטרנט עוד לא הגיעה לרמה של העיתונות הכתובה.

• תוכן חדש...