Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מרפסות אחת מעל השניה,

הם זוג צעיר+1.

אנחנו לא בסכסוך, מאז שהם גרים פה הם פשוט עושים מה שבא להם ושכולם יקפצו להם.

זה התחיל בפסח כשכולם בבית, הם שיפצו במשך חודשיים ברעש מטורף כל היום מ 6 בבוקר עד 14:00 ו מ16:00 עד ה23:00.

עכשיו כשגרים פה ממשיכיםפ לעשות מה שבא להם.

מותר לשפץ, וכן שיפוץ כרוך ברעש מה לעשות.

אולי פה קבור הכלב, כאשר הם שיפצו כל הדיירים בבניין הוציא להם את הנשמה והקישקה ביחד. הם הבינו עם איזה שכנים יש להם עסק וכמו שאומרים ברומא תתנהג כרומאי.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לשפץ מותר וזו זכותם, כששיפצו כמובן שהיו תלונות אבל לא מוגזם כי השכנים אצלינו הינם אנשים משכילים ואינטלגנטים.

יצא לי לשמוע איפה הם גרו לפני זה, ופה קבור הכלב.

כנראה שאעשה לפי עצת adidas1 שנית,

רק שהפעם באמת אסביר שאם זה ימשך הם ימצאו את כל האפר ליד הדירה שלהם, השאלה אם זה חוקי בכלל ולא יהווה איום מבחינה משפטית?

פורסם

תגיד להם שלא מתאים לך שכל האפר שלהם נכנס לך לתוך הסלון ואתה בטוח שגם להם לא היה נעים אם היה מתפזר להם אפר בסלון.

אם אחרי שבוע הם ימצאו הר קטן של אשפת סיגריות בכניסה לבית הם בטוח יעשו אחד ועוד אחד. משם יש שתי אופציות -

1. הם יפסיקו.

2. הם יפתחו מולך חזית.

במידה ויבחרו באופציה השנייה, דע שהפורום מאחוריך ואנשים עם רעיונות מטורפים יש כאן, בלי עין הרע, בשפע :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

במידה ויבחרו באופציה השנייה, דע שהפורום מאחוריך ואנשים עם רעיונות מטורפים יש כאן, בלי עין הרע, בשפע :wink:

ויש כאן גם המון ידע ואמל"ח לא לשכוח.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני מתחיל לאסוף בדלים

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יש טיפוסים שמבינים רק את השיטות האלו אין מה לעשות.

בדירה הקודמת שלי הייתי בקומה ראשונה עם מרפסת שפונה לחדר המדרגות.

באופן שיטתי 2 שכנים היו זורקים את כל הדואר זבל שלהם (פלאיירים ובסגנון) לתוך המרפסת שלי.

כשדיבורים ובקשות לא עזרו, אירגנתי שקיות זבל גדולות עם כל מה שזרקו לי למרפסת ופשוט קישטתי להם את הכניסה לבית.

בזה זה נגמר.

פורסם

1) תחבר צינור גינה לברז ותארוב במרפסת , ברגע שהאפר מגיע אתה פותח את הזרם ומתחיל לשטוף באטרף ומכוון

את הצינור כלפי מעלה , השכן יציץ למטה לראות על מה המהומה ויקבל שטיפה לפנים , הוא יפתח בצעקה " תגיד לי ! מה אתה

עושה,אתה נורמלי ?! " ואז אתה עונה : " התלכלכה לי המרפסת , אז אני שוטף .."

2) תשיג מטף ותארוב במרפסת ,ברגע שהאפר מגיע תכוון את המטף למעלה ותתחיל להתיז ,כתגובה תגיד "ראיתי אפר, חשבתי שיש שריפה.."

3) תשיג צופר אויר ותארוב במרפסת. את ההמשך אתה כבר יודע.

4) תוציא את הרמקולים למרפסת ותארוב כשהשיר "תפסיק כבר לעשן " מוכן להפעלה בפול ווליום.

אני יכול להמשיך אם בא לך.

Gn'f'R

פורסם

ואני כבר באתי לרשום שיצמיד סכיני גילוח לצד הפנימי של הידית של הדלת של השכן

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
ואני כבר באתי לרשום שיצמיד סכיני גילוח נגועים באיידס לצד הפנימי של הידית של הדלת של השכן

שדרגתי אותך.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אם אתם (הבניין,ועד הבית) חברים באגודה לתרבות הדיור, אין בעיה, יש יועץ משפטי שלהם שיוציא להם מכתב עם כל המשתמע מכך.

אם לא, תוציא לו אתה מכתב מעורך דין (אם דיבורים לא עזרו), נכון שזה עולה כסף, אבל זה שווה את השקט הנפשי שלך, אם זה ימשך, אני מניח שהעורך דין ייעץ לך כיצד לנהוג.

להוציא אנרגיה על איך "להחזיר" לו, יגרום לך לתסכולים במידה והשכן יחליט לשגע אותך,אתה תמצא את עצמך במצב רוח בגללו, מעבר לכך, לך תדע עם מי יש לך עסק.

פורסם

אפר זה בעיה. בדלי סיגריות...פעם השכנה מלמעלה היתה זורקת לי בדלים על האדניות. היא ושתי הבנות הכונפות שלה.

כמה ימים אספתי את הבדלים בשקית, דפקתי בדלת (היינו ביחסים טובים) ומסרתי לה את השקית עם חיוך "אני חושב שנפל לכם לאדנית שלי". זה נפסק.

פעם היתה כאן הצעה לקחת ניילון נצמד גדול ולעטוף דירה של איזה שכנה מעצבנת. נראה לי רלוונטי מתמיד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יש לו אוטו?

למה לא לאסוף בדלי סיגריות, לצייר איתם על מכסה המנוע "העישון גורם לאימפוטנציה", ואז לסתום את האגזוז עם הבדלים שהשתמשת בהם, ואת השאריות להניח על פתחי האוורור?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חברים, חשבתי שסיכמנו!

בפורום הזה סותמים אגזוזים עם לחמניות. אך ורק לחמניות! שום דבר מלבד לחמניות!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בנוסף למה שהאנס אמר:

אם יש לך כלב / חתול, קח את העניינים שלהם ותמרח קצת על הגריל. חם עכשיו, והם וודאי יפעילו מזגן בנקודה כלשהי

כמובן להשתמש בזה רק אם everything else fails, אחרת זו חתיכת חזית שאתה פותח:lol:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יש לך בעיה, אם השכן גם בריון, אז כל העצות שזרקו לך פה, לא ישימות ואפילו עשויות להיות מסוכנות.

היתה לי בעיה דומה, בסבלנות לאורך זמן התקרבתי לשכן , שהיה טיפוס בעייתי לא רק כלפי, הפכנו לכאילו "ידידים" והבעיה פחתה כמעט לגמרי.

הפיתרונות שאני חשבתי עליהם בזמנו, התקנת מגן מכוער שימנע חדירת פסולת, מגן שיגרום לכל הסביבה להתרעם ואז אולי הצפת הבעיה תגרום לשכן לחדול ממעשיו (לא בוצע עקב התנגדותה של אישתי).

בשלב מסויים, חשבתי על התקנת מצלימה גלויה או ניסתרת, באיזור הבעייתי והגשת תביעה.

כפי שציינתי, לשמחתי במקרה שלי, נחסך ממני.

אם זה המצב אצליך וגם זה לא עוזר, לא חושב שיש פיתרון חוץ מלעבור דירה.

נהג מנוסה
:roll:

• תוכן חדש...