Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פגשתי אותה באה מולי בקטע הכביש בין רמת רזיאל לאשתאול, לפני מעט יותר משבוע. באמת התפלאתי לראות 208 בארץ.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
יום לאחר ההשקה שלה בארץ היא כבר עמדה בחניה הארורה הזאת ופירקו לה את הדש בורד, לא יודע מה הם עושים לה שם , אבל מקצועי זה לא היה נראה.

לדעתי גם הייתה לה לוחית רישוי, אבל את זה אני לא זוכר טוב.

ד"א במקום שבו אתה חונה יעמוד מדחס של זבל , ככה שאל תבנה על החניה הזאת להרבה זמן.

אז אני מבין שאתה מכיר את המקום. אני הייתי שם כשהביאו אותה לראשונה באמצע היום ללא לוחיות רישוי (כנראה גררו אותה עד המחסום ואז הכניסו אותה), בגלל הבלאגן במגרש החניה שמו אותה באמצע תוך חסימת כמה מכוניות ועבדו עליה, כך שראיתי הכל. רק אחרי כמה שעות הזיזו אותה. הם פירקו ברכב כ"כ הרבה דברים, שבסופו של דבר הרסו את הנעילה המרכזית ועכשיו היא לא עובדת. גם ייעוץ טלפוני לא עזר והם ככל הנראה עזבו את זה.

לגבי החניה שאני חונה בה - תיארתי לעצמי שלא בנו דבר כזה לטובת חובבי הרכב ששומרים על רכבם וחוששים מנזקים שיכולים להיגרם בחניה רגילה אחרת, אלא לטובת פרוייקט אחר שעתיד להיות שם. מכל מקום אני עוד שבועיים עוזב (באתי לעבוד בחופשת הסמסטר בלבד - אני סטודנט), כך שאני לא בונה על החניה הזאת והיא לא מעניינת אותי. ד"א אתה מוזמן לומר שלום...

פורסם
נראית בדיוק כמו הפוקוס האצ'בק החדשה. העתקה מוחלטת.

עלית עליהם! מעתיקנים!

ובנימה קצת אחרת - מישהו זקוק לבדיקת ראיה, וזה לא המעתיקנים מפג'ו.

• תוכן חדש...