Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תצפית מהשבוע:

רכב מבחן של לובינסקי, הפיג'ו 208 החדשה, נלקח היישר מהבונדד והובא לאחת מחברות היי-טק בצפון למטרת ניסויים שונים בשיתוף עם הצרפתים. יש הטוענים שמדובר על ניסוי בהטמעת מערכות נסיעה באמצעות מימן, אך לידיעה הזאת אין עדיין שום רשמי.

מכל מקום, לרכב אין רישוי כלל, מדבקות השלדה עדיין על החלונות, הניילונים על המושבים, יש כיסוי על מכסה המנוע, והדשבורד מפורק לטובת התקנת מסכים שונים בקונסולה המרכזית. לפי שעה אלו התמונות:

תמונה 002.jpg

תמונה 003.jpg

פורסם

אם יפתחו פה את נושא ההנעה במימן, אז למה לא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

במציאות היא די שונה ממנה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יום לאחר ההשקה שלה בארץ היא כבר עמדה בחניה הארורה הזאת ופירקו לה את הדש בורד, לא יודע מה הם עושים לה שם , אבל מקצועי זה לא היה נראה.

לדעתי גם הייתה לה לוחית רישוי, אבל את זה אני לא זוכר טוב.

ד"א במקום שבו אתה חונה יעמוד מדחס של זבל , ככה שאל תבנה על החניה הזאת להרבה זמן.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אני לא מבין מה על מה המהומה, ראיתי אותה כבר עם לוחית רישוי ישראלית לפני שלושה שבועות באזור בן שמן.

יצא ממנה בחור שהתנהג כאילו הרכב שלו, כלומר כבר קנה והכל.

היא באמת נראית טוב ודומה לתמונות שלה, רכב ממש מקסים, בעיקר לבחורות, אבל מודה, לא הייתי מתנגד לאחת כזו, במיוחד בגרסה הנכונה.

אגב, אני היחידי שחושב שהפנסים האחוריים שלה דומים לאלה של היאריס הקודמת רק שקיווצו אותם?

02329_2008_Toyota_Yaris.jpg

Polo 2012

פורסם

אתה רציני? :shock:

איפה בדיוק אתה רואה את הדמיון בפנסים האחוריים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שים לאבי ביטר פאה בלונדינית ותלביש אותו בבגד ים 2 חלקים, 2 טיפות מים פמלה אנדרסון. כל אחד והדמיון שלו... :screwy:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

...איך אני שונא את כל התגובות הישראליות הצפויות: "דומה לפוקוס", "מאחור כמו יאריס" וכו' וכו'.

מה ציפיתם, שמישהו ימציא את הגלגל? תמיד פריט עיצוב כלשהו על פני תקופה היסטורית מסוימת, יהיה זהה או משותף לכל מיני מכוניות - זה הטרנד הנוכחי. האם ראיתם הבדלים כל כך גדולים בעיצוב בין טלפונים סלולריים, מחשבים ניידים או טלוויזיות בנות ימינו? גם מרבית הריהוט של הישראלים דומה, ואפילו הקבלנים בונים די דומה, בסופו של דבר...

ובאופן אישי, אני חושב שהמכונית נראית נהדר, הגם שלא מיליון אחוז מקורית.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
בתמונות לפחות היא אחת לאחת.

עיצוב פנס אחורי דומה, עדיין לא הופך אותה להעתק של הפוקוס. למען האמת הן שונות למדי בעיצוב החיצוני שלהן ויש עוד רשימה ארוכה מאוד של מכוניות חמש דלתות מודרניות שדומות לפוקוס יותר מהפג'ו הזו.

• תוכן חדש...