Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיצד לגרום ל- OUTLOOK להיפתח על PST מסוים?

bar72
שימו לב! השרשור הזה בן 4453 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

עקב PST גדול מידי, פתחתי PST חדש. שניהם זמינים לי מתוך ה- OUTLOOK.

הגדרתי שהאי מייל מגיע ל- PST החדש, אבל כשה- OUTLOOK נפתח, הוא נפתח על הישן. כיצד אפשר לקבוע שכשה- OUTLOOK עולה, הוא יעלה ויציג ישר את המיילים מתוך ה- PST החדש?

תודה :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוף, הם טיפה שינו את העבודה מול PSTים ב 2010

ב 2007 ומטה היה קצת יותר קל ואותו אני מכיר טוב יותר

בעקרון הכי קל שאפשר (וזה נכון לכל הגרסאון) היה לפתוח קובץ PST חדש, לקרוא לו לצורך העיניין ארכיון ולהעביר אליו דרך האאוטלוק (ממש בגרירות) את כל המידע הכבד הישן

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוף, הם טיפה שינו את העבודה מול PSTים ב 2010

ב 2007 ומטה היה קצת יותר קל ואותו אני מכיר טוב יותר

בעקרון הכי קל שאפשר (וזה נכון לכל הגרסאון) היה לפתוח קובץ PST חדש, לקרוא לו לצורך העיניין ארכיון ולהעביר אליו דרך האאוטלוק (ממש בגרירות) את כל המידע הכבד הישן

ואז זה גם פיזית עובר לקובץ האחר?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן, זה הרעיון זה מנקה את ה PST שהאוטלוק עובד מולו על כל שאר הדברים (לוח שנה אנשי קשר וכו) ומעביר את כל הפריטים לקובץ החדש, תוכל לראות אותו גדל בנפח תחת אקספלורר

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא משתמש בשימוש אישי בoutlook אבל יש לי קצת נסיון איתו כי אני עובד איתו קצת בצבא ואולי תוכל ליצור כללים שיעזרו לך לתפעל אותו באופן יותר טוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...