Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סל״ד גבוה בעמידה,205GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מדיד שמן חדש,לאחר שהקודם היה קומבינה שהייתה גורמת למשיכת אוויר ומקפיצה לי את הסל״ד ל1300-1400,כיוונתי מחדש והכל היה בסדר,800-900 סל״ד בטמפ׳ עבודה,עכשיו נסעתי באוטו רגוע במשך 20 דקות ואחרי זה התחלתי לנהוג חזק,בעצירה הראשונה בתחנת דלק ליד הבית כבר ראיתי עוד פעם את מד הסל״ד באיזור ה1300-1400,פתחתי מכסה מנוע בחיפוש אחרי צינורות שמהם יכול להיות משיכות אוויר או בריחות אבל לא שמתי לב למשהו מיוחד,הכל נראה סגור ובסדר,לא נראה שמשהו עף מהמקום.

כיוונתי שוב את הסל״ד ל800 והוא באמת נשאר ככה,אחרי שעה +- של נסיעה מעורבת הסל״ד שוב נתפס למעלה על ה1300.

יכול להיות שהבורג כיוון המעפן הזה זז מהמקום כל פעם?

משיכות אוויר שאני לא רואה?

AFM?

פורסם

הי,

כיווני חקירה:

SAD - חיישן שמשמש כמעיין צ'וק אוטומאטי

MAF - אחד הדברים הפחות מוצלחים במערכת ההזרקה

משיכת אויר (פקק מילוי שמן, מסלול היניקה, גומיות מזרקים ועוד המון אפשרויות)

מפלג לא תקין או עם ציר טיפה חופשי

מגעים של חיישנים / מחשב הזרקה

אלעד.

פורסם

אני לא יודע מה המצב שלו,אין מזגן ברכב אז אני לא יכול לדעת.

קראתי באינטרנט גם על הSAD.

אם הAFM היה תקול,הייתי יכול לכוון בכלל את המנוע לסל"ד נמוך?כי הרכב כן יכול לעבוד על סל"ד נמוך למשך כמה זמן ובלי בעיות מיוחדות.

פורסם

יש משולש איזון עדין בין האייר פלואו מטר, כיוון ההצתה, ובורג הסרק.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=71176&highlight=Afm

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=195893&highlight=Afm

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הלינקים לא פגעו ?

לכיוון סלד סרק נדרש כיוון ותאום AFM, קידום הצתה ובורג סרק. שלושתם יחד. להסביר איך לעשות את זה - זה כמו ללמד מישהו איך לנגן דרך האינטרנט.

אבל ללא תאום של שלושתם לא תגיע לכיוון.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...