Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התיישנתי ב-ZUNDAPP DB200 מ-1937

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהחלטתי סופית שיש לי מספיק פרוייקטים ל-20 שנה הקרובות , וכמובן גם הודעתי על כך לאישתי ולכל מי שרצה לשמוע

שסיימתי לקנות אופנועים, לפחות כאלה ישנים שלא נוסעים כשקונים אותם.. פתאום הוא הופיע...8)

יוצר בנירנברג גרמניה, בשנת 37 , נפח -200 סמ"ק , 2 פעימות 7 כ"ס ב-3000 סל"ד

עבר שיפוץ בסיסי בשנות ה-80 , סך הכל די מקורי

002.JPG

008.JPG

004.JPG

005.JPG

007.JPG

db200c.jpg

030.jpg

פורסם

WOW !!

מזכיר לי את זה

יש לי תמונות של האופנוע שלך מהתקופה שחיפשתי את שלי , אני חושב מתחילת שנות האלפיים.

אני אשמח לקפוץ ולראות אותו שוב.

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם
איזה יופי!! תתחדש, מה התוכניות לגביו? שימור? שחזור?

בשלב ראשון להניע , בשלב שני להשלים חלקים חסרים ( אין הרבה כאלה) ונראה לי שהשלב השלישי יגיע בעתיד הרחוק -שחזור

אולי כשהבן שלי יגדל קצת נעשה מזה פרויקט משותף, ככה גם יהיה לי תירוץ טוב לטוס איתו ל-VETRAMA בשביל חלקים:wink:.

זה אכן האופנוע מחיפה מהשרשור שלך :-D ואתה בהחלט מוזמן לבוא לבקר אותו

תודה לכולם על העידוד,:p

פורסם

היי רן

תתחדש,היה לי בדיוק כזה משנתון קצת יותר חדש במצב פחות טוב .מכרתי אותו לאספן מקרית שמונה לפני עשר שנים או יותר.

האופנוע שלך נראה במצב טוב ובעל בסיס מעולה לשיפוץ נראה שיש הכל וגם הרוב מקורי!

בהצלחה,חן.

פורסם

כבר אמרתי אבל מגיע שוב- תתחדש.

זכיתם. אתה והאופנוע.

השלב הבא צריך להיות הרחבה של המחסן...........

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
WOW !!

מזכיר לי את זה

יש לי תמונות של האופנוע שלך מהתקופה שחיפשתי את שלי , אני חושב מתחילת שנות האלפיים.

אני אשמח לקפוץ ולראות אותו שוב.

מה שהוא אמר אבל רק בקטע של הלקפוץ.....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

הי רן,

תתחדש!!! (איפה מצאת את הדבר הזה...??)

נראה מצויין לשיפוץ למרות שהייתי שוקל להשאיר אותו כמוצג אותנטי כפי שהוא.

בהצלחה

אורן

פורסם

רן , כבר הוזמנת בעבר,קבל הארכה לויזה לקריית טבעון - תגיע בכיף.

אורן, הפעם הוא מצא אותי, לקוח שלי בחנות עבר דירה בחיפה לבניין של הבעלים ועידכן אותי שהאופנוע עומד למכירה, אני בראש שלך בעניין

השימור,להשמיש אותו תוך השלמת חלקים, חסר תא כלים עגול,גם אם לא אמצא הוא קל מאוד לשחזור, אולי קצת ניקלים אבל כנראה לא פירוק.

קובי, לעשות מהאופנוע הזה צ'ופר זה יהיה משהו כמו "ארס" אשכנזי - בעיקר עושה רוח וצילצולים :-D בכל זאת מנוע עם 7כ"ס ...

ועוד נקודה,כמה אופנועים מלפני מלחמת העולם השניה אתה מכיר בארץ? אני אוהב אופנועים אבל האמת גם את ההיסטוריה שעומדת מאחוריהם,מעדיף לשמור על מקוריות.

טוב ,יוצא החוצה להכין אותו להנעה8)

פורסם
פרנציפ הייתי עושה ממנו צ`ופר

ככה מדברים ועוד לפני יום כיפור ?!?!

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

• תוכן חדש...