Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, יש לי רנו מגאן 2 מודל 2004, לפני כמה חודשים השלט המקורי התחיל לעשות בעיות בנעילה ופתיחת האוטו ובשלב מסויים הפסיק לפעול לגמריי.

קנינו שלטים פשוטים רגילים בשביל פתיחה ונעילה(הכרטיס הישן תקין בשביל הנעה).

היום בבוקר שכחתי את האורות דלוקים ועכשיו האוטו לא נפתח בכלל.

השלט הפשוט עובד (הנורה שלו נדלקת כשלוחצים עליו).

למישהו יש רעיון מה עושים?

פורסם

אם יש לך את הוראות התפעול של מערכת השלטי נוחות, אפס את המערכת - היא התאפסה לך בעקבות התפרקות המתח במצבר, במידה ואין לך מושג איך לעשות זאת - גש למתקין אזעקות או חשמלאי רכב , עניין של כמה דקות עבודה לכל היותר.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
אם יש לך את הוראות התפעול של מערכת השלטי נוחות, אפס את המערכת - היא התאפסה לך בעקבות התפרקות המתח במצבר, במידה ואין לך מושג איך לעשות זאת - גש למתקין אזעקות או חשמלאי רכב , עניין של כמה דקות עבודה לכל היותר.

אין לי מושג איך מאפסים את זה, אין לי הוראות. התקשרתי לחנות שהתקינו לי את השלטי נוחות והבחור אמר שאין לו מושג מה להגיד לי.

סליחה על הבורות אבל אפשר לגשת למתקין אזעקות או חשמלאי רכב רק עם השלטים או שחייב את האוטו? :oops: כי אין לי שום דרך להכנס לאוטו.

פורסם

אם יש לך את כרטיס ההתנעה המקורי (והבנתי שכן ) - יש בו מפתח חירום מכני לפתיחת דלת הנהג.

ראי בתמונות המצורפות - יש למשוך את הקצה של הכרטיס ואז יוצא המפתח !

גשי למגאן ומתחת לידית הפתיחה החיצונית של דלת הנהג/ת יש חיפוי שחור פלסטי מרובע. הסירי אותו בעדינות אך בנחישות עם

מברג עדין. הכניסי את מפתח החירום המוזר לחריץ שהתגלה. סובבי את מפתח החירום בחריץ והופ נפתחה הדלת !

שיטה זו לא מבטלת את האזעקה / אימובילייזר ויש לעשות זאת עם כרטיס ההתנעה בדרך הרגילה.

key1.jpg

key2.jpg

key3.jpg

פורסם
אם יש לך את כרטיס ההתנעה המקורי (והבנתי שכן ) - יש בו מפתח חירום מכני לפתיחת דלת הנהג.

ראי בתמונות המצורפות - יש למשוך את הקצה של הכרטיס ואז יוצא המפתח !

גשי למגאן ומתחת לידית הפתיחה החיצונית של דלת הנהג/ת יש חיפוי שחור פלסטי מרובע. הסירי אותו בעדינות אך בנחישות עם

מברג עדין. הכניסי את מפתח החירום המוזר לחריץ שהתגלה. סובבי את מפתח החירום בחריץ והופ נפתחה הדלת !

שיטה זו לא מבטלת את האזעקה / אימובילייזר ויש לעשות זאת עם כרטיס ההתנעה בדרך הרגילה.

אני מכירה את המפתח, אני יודעת שזה כל כך טיפשי אבל המפתח הקטן הזה נמצא במגירה של האוטו שלי :cry:

אם אני ישים מצבר מאוטו אחר יש סיכוי שהדלת תפתח באמצעות השלטי נוחות או שהם כבר מאופסים לגמריי? אוף :cry: :cry:

• תוכן חדש...