Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחליף לדייהטסו סיריון

aSirionMan
שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

זהו הגיע הזמן להחליף את הסיריון הנאמנה שלי

סיריון 1000 סמ"ק מודל 2000

במקור זה היה אוטו שקנינו לאשתי לפני יותר מ10 שנים.

מה אני אוהב באוטו:

לאוטו יש קלילות מסוימת וזריזות, הגודל מאפשר חניה במקומות לא שיגרתיים או סתם צפופים, מרווח גחון מאפשר גם עליה נוחה למדרכות שצריך, מה שאני לא בטוח שקיים בסיריון החדשה.

אמינות - שים דלק וסע, האוטו הזה פשוט אמין ואמיד

החסרונות: נוחות - הכסאות שלו + הגודל הפיזי הקטן לא מתאים לשהות ארוכה ברכב ויש שיומרו לבן אדם מערביים בכלל

אבל אחרי תקופה כה ארוכה הגיע הזמן להחליף אותו ואתם מוזמנים להציע מועמד ראוי

אם ניסיון טוב עם תוצרת דיסטהו המחשה שזה יהיה סיריון אחרת (גם בחדשה יש רק שלוש בוכנות?)

גיר אוטומטי - גם אשתי צריכה לנהוג ואם להודות על האמת כרכב שרוב הזמן בפקקים זה ממש יותר נוח.

אתם יכולים להמליץ גם על רכבים טיפה יותר גדולים

ואולי איזה רכב שיש לו... גלאנץ. טוב אולי זה לא הולך אם אמינות והוצאות תחזוקה נמוכות

אני ינסה לפקס קצת על דגמים:

איך הסיריונים מהשנים האחרונות?

איך השברולטים הקטנים?

האם הצרפתיות באמת גרועות מבחינת גיר אוטומטי ותחזוקה (אמינות ומחיר חלפים)?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אהבת את הסיריון הישנה שלך את החדשה תרגיש לך ללא ספק כמו שדרוג מתקבל על הדעת. היא מרווחת יותר, לא פחות זריזה ולא פחות אמינה.

לא ציינת מה התקציב אז קצת קשה להמליץ לך על רכבים אחרים... אולי מרצדס S קלאס? :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום.

אם אהבת את הסריון 1000 משולשת הבוכנות אתה "תמות" על הסריון1300 מרובעת הבוכנות.

הרכב נוח הן בישיבה והן בכניסה וביציאה.(גובה 155 ס"מ מעין מיקרוואן)

רכב זריז מאוד שאינו כולל חגורת טיימינג אלא שרשרת (תחזוקה זולה)

לוח שעונים מדליק נטול לצערי שעון חום(מה חשבו מהנדסי טויוטה לכל הרוחות)

רכב אמין וחסכוני-היום זה קרטי(14 ק"מל משולב בעיקר בעיר)

בקיצור מה תקציבך ספר

.אחרי שרייד אחת1000, YRV אהוב שנמסר לביתי והיא מאוד נהינת ממנו ,ועם סיריון לאשתי ,

אני יכול להגיד בודאות-אין כמו דייהטסו במכוניות קטנות-חבל שהיבואן הלך מכאן(הוא עוד ישוב...).

חפש בזהירות מסוחרים ממולחיםבהצלחה!

http://www.youtube.com/watch?v=WQq2DiHhka0

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסיריון החדשה(ניתן להשיג יד-2) תהיה התקדמות ראויה.

בגזרת הצרפתיות אני ממליץ על סי3-רכב מעולה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קצת קשה להמליץ לכם על רכבים נוספים כי כמו שכתבו קודם לא ציינתם תקציב. אבל בגדול יש עוד רכבים בסגנון הזה שיכולים להתאים. כמה הצעות לדוגמא - סוזוקי ספלאש, ניסאן מיקרה (או אקו-מיקרה החדשה יותר), הונדה ג'אז ואם רוצים משהו קצת יותר זול (וישן) אז אולי גם סוזוקי איגניס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ולי נראה שהכיוון שלך צריך להיות המקבילה המודרנית של הסיריון 1000 שלך, הסוזוקי אלטו.

אולי לבחור מאוטו סנטר יש משהו להציע מהשכרה, עם הנחה נאה של 20% ואולי אפילו טרייד אין על הדייהטסו הקשישה שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אסף,

כמו שאמרתי לך בטלפון, קודם כל תגדירו תקציב לצורך רכישת הרכבים (משפחתי+מיני) ואז נתחיל לשחק עם הסכום ולחלק אותו לפי הצורך.

לגוף השאלה, אני חושב שסיטרואן C3 תהיה פתרון מצוין פר מחיר, במיוחד אם אתה מוצא אקזמפלר איכותי מטרייד אין, גם אם עבר ליסינג. המחירים שלהם בקאנטים ואתה מקבל שנה אחריות. קח בחשבון שזו חתנה קתולית וכדאי שתתכנן להשאר עם הרכב 5 שנים לפחות, מה שנראה לי שמתאים לך.

אני שב ומזכיר את עניין הבטיחות, ומצד שני לדעתי ל C3 יש שיק שאין לקוריאניות, יסלחו לי אוהדיהן. בדאון סייד - הגיר לא אמין וצריך להיות במודעות לכך שהוא ידרוש תיקון יקר בכהונה שלך. לדעתי זה שווה כשלוקחים בחשבון את מחירי הסיטרואן, במיוחד מליסינג.

מקסימום, גם C4 תתאים לך - אתה יכול להשיג מודל 2008 מליסינג בסביבות 35 אלף ש"ח עם אחריות, ויש יותר מבחר מאשר C3.

שורה תחתונה - תגדיר תקציב תחזור אלינו.

אודי

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4087 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...