Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון KNOB ידית חלון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שתי אפשרויות:

מחליפים מנגנון. סיכוי גדול להשיג משומש או NOS במחיר טוב. חפש ב EBAY.

מפרקים את המנגנון ומוסרים לחרט מומחה שירכיב מתאם על הידית השחוקה. יהיה הרבה יותר יקר מהפתרון הראשון.

קצת רמזים בכוון תמצא כאן: http://wp.me/pXLKy-Bq

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם

בד"כ הבעיה בידית ולא בחלק שצילמת.

החלק שצילמת עשוי מפלדה והידית עשויה משגשוגת ולכן אם מופעל כח רב על הידית הידית נשחקת.

בעבר כשלא היתה זמינות של ידיות חדשות היו קודים חור בידית ולאחר מכן קודחים דרך החור בידית חור בציר עם השיניי, מבריזים הברגה, שמים בורג עם ראש קוני, מחזקים וזה היה עובד. פעם בחודש חודשיים היה צורך לחזק את הבורג.

שלמה דן גדרון

פורסם

החלק שצילמת עשוי מפלדה והידית עשויה משגשוגת ולכן אם מופעל כח רב על הידית הידית נשחקת.

בעבר כשלא היתה זמינות של ידיות חדשות היו קודים חור בידית ולאחר מכן קודחים דרך החור בידית חור בציר עם השיניי, מבריזים הברגה, שמים בורג עם ראש קוני, מחזקים וזה היה עובד. פעם בחודש חודשיים היה צורך לחזק את הבורג.

אצלי כנראה תמיד הדברים הפוכים

דווקא "הנקבה" של הידית במצב טוב, מחורצת יפה

ופה, ה KNOB מהפלדה, זה הוא שהחליט להיות שחוק

יש לך מושג, מה גודל ווידיית הקידוח אמורה להיות?

3מ"מ? 4מ"מ?, פחות? יותר?

שברולט קפריס 350, 88

פסח

פורסם

ההצעה של שלמה מצוינת. לפני כן, הייתי מנקה עם מברשת פליז את הציר המשונן, מעמיק מעט, בעזרת פצירה דקה משולשת את השקעים שבין ה"אין שינים" ומצפה עם פח "שימס", הדק ביותר שאמצא. כך אגביה מעט את שרידי השינים.

בורג 3 ממ נראה לי חלש מידי. 4 ממ, מפלדה, ראש קוני, יעשה את העבודה. אל תשכח לעשות פזה עם מקדח 10 ממ בחור של הידית, מהצד החיצוני, שיהיה לקונוס של הבורג לאן להיכנס מעט.

בהצלחה.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
ההצעה של שלמה מצוינת. לפני כן, הייתי מנקה עם מברשת פליז את הציר המשונן, מעמיק מעט, בעזרת פצירה דקה משולשת את השקעים שבין ה"אין שינים" ומצפה עם פח "שימס", הדק ביותר שאמצא. כך אגביה מעט את שרידי השינים.

בורג 3 ממ נראה לי חלש מידי. 4 ממ, מפלדה, ראש קוני, יעשה את העבודה. אל תשכח לעשות פזה עם מקדח 10 ממ בחור של הידית, מהצד החיצוני, שיהיה לקונוס של הבורג לאן להיכנס מעט.

בהצלחה.

למה מתכוון בציפוי?

לצפות שן שן, או להקיף את כול הציר באותו "עלה" מתכת?

איך מקבעים את פח השימס לציר? פיק?

סהכ יש לחץ די רציני בין הידית לציר

שברולט קפריס 350, 88

פסח

פורסם
למה מתכוון בציפוי?

לצפות שן שן, או להקיף את כול הציר באותו "עלה" מתכת?

איך מקבעים את פח השימס לציר? פיק?

סהכ יש לחץ די רציני בין הידית לציר

הנחת היסוד שלי היתה, שיש חופש בין הציר לידית, אחרת אי אפשר להסביר את "אכילת" השיניים.

יש להקיף את כל הציר עם עלה המתכת ולהשאיר שארית בולטת כלפי ראש הציר, אותה לכופף לכדי כובע, שימנע את החלקת העלה פנימה כשתכניס את הידית. לפני שתכניס את הידית, עבור עם מברג דק, אך כהה, בלחיצות, בין ה"אין שיניים" בשביל ליצור הגבהות.

אם אין מקום לעלה, לא ברורה לי הסיבה לשחיקה של השיניים, אולי הידית לא מקורית וצרה יותר.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תוכן חדש...