Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסעדת בשרים מומלצת בחיפה, לערב ראש השנה

samg
שימו לב! השרשור הזה בן 4092 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אבקש את המלצת חברי הפורום על מסעדת בשרים איכותית בחיפה לארוחת חג זוגית, בערב ראש השנה.

הייתי באל גאוצ'ו והיה נחמד. בנוסף שמעתי דברים טובים על מסעדת "רק בשר" במושבה.

אשמח לשמוע המלצות נוספות או חיזוקים למסעדות הנ"ל.

חג שמח!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמליץ לא ללכת ל"רק בשר" במושבה. אלא אם יש לך את הקופון של ה-75 ש"ח הנחה ואתה הולך לבד לאכול צהריים.

אשמח אם תוכל לפרט למען יראו וייראו :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דוניה רוסה בעין הוד. שמעתי שמועה שאם אומרים שם "אני מקארספורום", מקבלים יחס טוב במיוחד :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

meat in.

מ22 שנים של חיים בחיפה וביקורים בחלק כדול מהמסעדות בעיר (ועבודה בחל' לא קטן מהן). אני יכול להמליץ בלב יותר משלם על המסעדה הנ"ל, בשרים איכותיים, המון יינות טובים להוריד איתם את הסטייק.

מה שכן, המחירים לא סימפטיים, הייתי שם לפני בערך שנה כן חברה שלי, יצא לנו מעל 400 שקל לשנינו, אבל וואו כמה שזה היה שווה את זה.

יותר מזה, אני אמליץ לך גם על מנה (מטלה לא פשוטה בפני עצמה לנוכח המבחר העצום שכל מנה ממנו נראית פשוט אלוהית): סטייק עכביש (או משהו בסגנון, לא זוכר בדיוק), מלא טעם, נמס בפה, מדהים. זאת הייתה אחת הפעמים שהכי שנאתי את חברה שלי (היא בחרה את המנה המדוברת, אני בחרתי את "אנטריקוט על הסוס", לא משהו לטעמי, קצת קשה מידיי).

אני אמליץ לך גם על יין ללכת עם כל הסיפור: מרלו ריזרב של ייקבי ברקן.

product-0-4172.jpg

הזמנו שתי כוסות (בסביבות ה27 ש"ח כל אחת), שנייה אחרי שהיין הזה נגע לי בלשון, הזמנו את הבקבוק.

כל הכבוד, עשית לי חשק לסטייק עכשיו, ואני אפילו לא בארץ בשביל זה.

בתיאבון

מכניסים לצנצנת, סוגרים, לופתים את המכסה כאילו חייך תלויים בזה, ומנערים את הצנצנת עד שהיא מודה ברצח ארלוזורוב.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרך להמלצה על MEAT מסעדה טובה אולם המחירים לא בשעות של העסקיות גבוהה

http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=11147&txtNavID=3&txtItemID=465523

דונה רוסה בעין הוד גם סבבה ומומלצת

http://doniarosa.rest.co.il/he/home/

לגבי "רק בשר", לא אכלתי שם אבל שמעתי הרבה ביקורות חלוקות על המקום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף לעדר.

רק בשר סביר ולא יותר, וגם זה כשיש עסקיות.

'מיט' מוצלח מאוד, והעכביש אכן נהדר. המחירים מאוד גבוהים למעט העסקיות (12:00-16:00).

יין שנהנתי ממנו שם-מרלו - קברנה-שיראז של יקב שטרן.

מה חתימה? תתפשטי!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב, אז רוב התגובות אכן נוטות ל"MEAT"

מההתרשמות, המחירים אכן גבוהים, אבל לשם מה אנחנו חיים. בכל זאת מדובר בארוחת חג.

אעדכן את האשה ונראה :oops:

תודה רבה לכם חברים! :beerchug:

ושוב חג שמח ושנה טובה לכולכם!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ בחום על דוניה רוסה! ביקרתי שם לא מזמן עם המשפחה וזכינו ליחס חם ושירות מהיר מצד הבעלים אורי (Fangio) וצוות המסעדה.

הבשר משובח וטעים כמו שבשר ארגנטינאי צריך להיות. שוב ממליץ מאוד להגיע למקום, אני יודע שאני בהחלט אעשה זאת :-D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אשמח אם תוכל לפרט למען יראו וייראו :roll:

אוכל לא משהו מיוחד, במחיר לא ממש זול.

שירות לא משהו (במקרה שלי הייתה תקרית שחייבה אותם בפיצוי של עשרות צ'ייסרים ו-20% הנחה על כל החשבון (מעל 1000 ש"ח) כדי להמשיך בארוחה).

משכנתא זה קל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף עם המלצה חמה ו"טריה" (בדיוק היום אכלנו שם אני ואשתי עם כמה חברים) על "סינטה-בר!

הסטייק אנטריקוט שלהם הוא מהמשובחים ביותר שאכלתי אי-פעם! באמת בלי להגזים! והוא ככה בכל פעם מחדש.

הוא כל כך רך ועסיסי, וההרגשה שהוא באמת נמס לך בפה! (לא סתם קלישאה)

אומנם לא זול (122 ש"ח), אבל שווה כל שקל.

ואם יש לך "חבר טעמים" - אז הם מקבלים את הכרטיס ואז יש לך הנחה של 30% על הכל :)

מומלץ בחום!

בברכה!

יונתן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...