Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח

ברצוני לרכוש פיאט גרנדה 2008 מחברת טרייד אין גדולה, הרכב עבר 45K ק"מ.

בבדיקה שקיבלתי מהחברה רשום בסעיף העברת כוח "נזילת שמן תיבת הילוכים".

החברה מתחייבת על מנוע וגיר וכמו כן אומרת שתתקן כל ליקוי שימצא בבדיקה, האם ההערה למעלה צריכה להדאיג אותי?

אשמח לחוות דעת, תודה.

פורסם
בדיקה של החברה - אינה שווה הרבה. קח לבדיקה שבה אתה תקבע את המקום / מכון.

האם זה הממצא היחידי ? (או היחידי המדאיג ?)

היחידי המדאיג.

היו ליקויים אשר תוקנו והשאר זניחים.

פורסם

על איזה גיר מדובר ?

,אם ידני הממצא (במידה ואמיתי) פחות מדאיג אם רובוטי,הייתי מתרחק וזאת מסיבה פשוטה- הרכב (כנראה) נסע לא מעט ק"מ עם הנזילה שלא טופלה =חוסר שמן גיר = בלאי מואץ יותר לגיר,שידוע ברגישותו גם כך.

אני מקווה,שזו חברת טרייד אין מוכרת ולא מגרש "אלי את משה ובניו" כיוון שכבר אין אחריות על הרכב בכל מקרה (למעט אחריותה המצומצמת של החברה למנוע וגיר),הק"מ נשמע נמוך מידי (יש ספר טיפולים /קבלות ?) וכמובן,כמו שנאמר קודם לקינוח- הבדיקה שלהם לא שווה אפילו את הנייר שעליו כתובה.עלול להיות מצב,בו תקח את הרכב לבדיקה עצמאית ותקבל רכב שעבר פגיעת שילדה או תאונה כזו או אחרת,שדו"ח הבדיקה תייג אותה במשמעות נמוכה ופתאום היא מקבלת משמעות גבוהה יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אכן מדובר על גיר רובוטי וכמובן שאקח את הרכב לבדיקה. מדובר על חברה מוכרת שנותנת אחריות לשנה על הגיר.

בנושא קבלות על כמה תיקונים שבוצעו (ניתן לראות שהק"מ אמיתי) ולפני מעל לשנה הוחלף מוח הידראולי (במוסך פיאט)

• תוכן חדש...