Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספרות מקצועית ל-CJ7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לאנשי השטח,

בן הזוג של ידידה שלי קנה CJ7 והיא רוצה לקנות לו מתנה לכבוד הקנייה.

היא חשבה על ספר טיפולים רציני, כיוון שהוא מהנדס מכונות בהכשרתו ובוודאי ישמח לעשות דברים בעצמו.

אני לא מתמצא בתחום אז אולי אתם תוכלו לעזור מבין האפשרויות הבאות:

אפשרות א

אפשרות ב

ואולי יש רעיונות אחרים?

תודה

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא מכיר את שני אילו, יש לי בבית גם ספר כזה והאמת שאני בדרך כלל מוצא את מה שאני רוצה בספרים בקישורים ביתר קלות וגם בעיברית שזה הרבה פעמים יותר נוח (אבל לא תמיד)

ספר בעיברית לטיפולים שיגרתיים

http://www.jeepolog.com/UserFiles/downloads/cj8_hebrew_manual.pdf

ספר טיפולים דרג ג, לדברים יותר מסובכים

http://www.jeepolog.com/UserFiles/downloads/cj8_hebrew_manual_dgimel.pdf

הסיסמה שלהם היא JEEPOLOG

אין ספק שזה פחות מרשים מספר מתנה אבל יכול להיות מועיל כתוספת למתנה, לי יש את הספרות מודפסת בג'יפ בלי לדאוג ללכלך אותה באמצע טיפול והספרות נישארת בבית

פורסם

קודם כל תודה על התשובה המהירה.

מצטער על השאלה הפעורה אבל האם כל מה שמתאים ל-CJ8 מתאים גם ל-CJ7?

הספרים שנתת נראים טובים ואני בטוח שהוא ישמח לקבל גם אותם, אבל אני חושב שהיא עדיין תרצה מתנה "אמיתית" וככזו - אולי מישהו אחר יכול לתת עצה בנוגע לספרים מחו"ל? אגב, אפשר גם לתת רעיונות אחרים לגמרי. היא למשל חשבה על חולצה עם הדפס של CJ7 או משהו בסגנון. לדוגמא

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

צודק, הייתי צריך לרשום

רוב המיכלולים הם זהים, הרבה מיכלולים שהיו שונים הוחלפו עם השנים, במידה והוא ידני אז כל הרכבת כוח חוץ מהדריישאפט האחורי הכול זהה, אם אני זוכר נכון יש שם את שני סוגי הסרנים האחוריים שיכולים להיות לו AMC 20 ו דנה 44

סה"כ הרכבים האילו הם כמו לגו לגדולים ולרוב עברו כמה ידיים ששיפרו אותם ושינו אותם אז תמיד יכולים להיות שינויים, גם הספרים ששאלת לגביהם כוללים את הדגמים הללו מיפני שלא היו הרבה שינויים בנייהם, CJ8 = Scrambler באנגלית :)

פורסם

בסיפריה בבית פרט למספר ספרים מודפסים יש לי את

Jeep Owner's Bible

ואת

Chilton's Jeep Cj/Scrambler/Wrangler 1971-90 Repair Manual

הראשון כללי ויש בו המון מידע לגבי הרכבים של המותג JEEP עד שנת 1999 (לפחות ככה בגירסה שיש לי), ואני מיתכוון המון מידע, אם הוא אוהב את המותג זה יכול להיות ספר מאוד נחמד אפילו שהוא לא יפרק וירכיב את הג'יפ בעזרתו.

הערה לגבי ההודעה הקודמת שלי, יכול להיות שה CJ7 גם יהיה עם גיר ידני אחר, הכול תלוי כמה שינו אותו בתקופת חייו

פורסם

שתקנה לו משהו לאוטו עצמו

אם היית יודע מה התקציב היו יכולים להמליץ

אין כמו מתנה לרכב עצמו, אם התקציב זה 300/400 שקל

היא יכולה לקנות לו HI-LIFT זה צעצוע שכל גבר שמח לקבל !!! :)

פורסם

אם זה לא ספרות ולא חייב משהו שמקושר ישירות ל CJ7 אז זה תלוי כמה היא רוצה להשקיע.

HI-LIFT אכן רעיון מצויין, בקישור יש חיקוי\דמוי ולא את המקורי, המקורי קצת יותר יקר וכנראה יותר אמין, בכל מקרה מדובר במכשיר מסוכן שצריך לדעת לתפעל אותו ואין ספק שהוא רצוי בכל רכב שטח

אפשרי גם מדחס אויר, יש כזה גם בל.כ נדמה לי שהמחירים זהים +- וגם איש-שטח וגם ל.כ נותנים שירות טוב מאוד.

רצועות גרירה או בכלל ציוד חילוץ, אפשרי גם רצועות הרמה מקצועיות, יכולות להיות אפילו זולות מרצועות גרירה ויעשו את אותה העבודה, רצוי לפחות אחת באורך 3 מטר ואחת באורך 6 או 9 מטר, אבל אני בטוח שגם אחת זאת מתנה שהוא ישמח לקבל

פויקה לארוחות רומנטיות יחד בשטח :)

ואפשר גם שוברי מתנה באתר איש שטח, קניתי בו מספר דברים והשירות שלהם פשוט מצויין, הבעלים הוא גם איש שטח

פורסם

לא מדובר בחיכוי אלא במוצר מתחרה של חברה אוסטרלית בשם t max המוצר נקרא פארם גג ומאוד איכותי

לא מוצא סיבה לשלם על הייתי פרט יותר מפי שתיים

• תוכן חדש...