Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת DVR בטויוטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אשמח לעצות ועזרה :)

ברשותי טויוטה ספייס ורסו 2012 (חדשה :) )

בדרך אלי מצלמת רכב DVR שהזמנתי באיביי. (לא יכול לשים לינק, אנסה לצרף תמונה)

פשוטה יחסית, ב-20$ (בארץ עולה כ-200 ש"ח).

המשימה:

למשוך כבל הטענה קבוע מהמצלמה (שתהיה מותקנת מאחורי המראה) ועד למטען הראשי כך שלא יראו את הכבל.

הבעיה:

אם אני מבין נכון, בחלק של השמשה, אני יכול "להחביא" את הכבל במרווח שבין הגג לחלון, יש שם מעין תעלה כזאת (נראה לי שזה אפשרי). אבל אחרי שמשכתי את הכבל עד לצד הרכב, אני לא כל כך יודע איך להעביר אותו יפה את המטען.

החלק הראשון בבעיה זה בעצם איך למשוך אותו לאורך צד ימין של השמשה הקדמית ולמטה.

האם יש אפשרות להוריד את הפלסטיק שלצד השמשה? האם יש צורך בכלל? על מנת לשים את הכבל שם...

אני מניח שאפשר לעשות דברים כאלה כי ראיתי למשל התקנות של דיבורית בלוטוס קבוע או מיקרופון שנמשך יפה למטה.

בקיצור - אני רוצה לעשות יפה אבל לא יודע איך ולא מצאתי מדריכים ברשת.

אשמח אם תחלקו מהידע המקצועי :)

תודה רבה,

אורי.

$T2eC16R,!ygE9s7HJFs6BQSrQOK(mw~~60_57.JPG

פורסם

הזמנתי גם מצלמה כזאת לפני בערך שנה, המצלמה כבר לא עובדת כמו שצריך, הסוללה שלה מתה, והמצלמה נכבת אחרי 3 דקות ולא נדלקת בכלל גם עם חיבור למתח באוטו.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

זה בסדר :) אני מודע לסיכויי האיכות של המצלמה

השאלה אבל היא על הצורה להתקין אותה.

איך אתה התקנת אותה?

• תוכן חדש...