Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש הוט האץ' זולה (יחסית) לאחזקה בתקציב עד 70 אלף

ChemGuy85
שימו לב! השרשור הזה בן 4099 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני מחפש רכב עם יותר פלפל מהפיקנטו שלי.

דרישות:

* רכב מהנה מאוד לנהיגה

* ידני

* ביטוח זול יחסית (אני בן 26)

* עלויות אחזקה שפויות

* אמינות סבירה +

* תקציב גג 70 אלף

אני לא צריך תא מטען גדול. אף אחד לא נוסע ברכב מלבדי. קילומטרז שנתי לא רלוונטי כי אני נוסע ברכבת לעבודה. הרכב ישמש אותי רק לסופי שבוע.

חבר לעבודה המליץ על סיטרואן C2 VTS. מה דעתכם?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מזדה מיאטה תתן מענה לכל הדרישות שרשמת והרבה מעבר.. לך לעשות סיבוב על אחת ותתאהב.. היא אולי לא הוט האץ - מדובר ברודסטר אבל רשמת שגם ככה אתה נוסע לבד וגודל תא מטען לא קריטי..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה-C2 מאד לא מוצלחת, בזמנו שנחתה בחנתי אותה. אם אני לא טועה זה דגם שייצורו הופסק בטרם עת.

חפש לך איביזה קופרה\ איביזה FR משנתון 2007-2008.

לקופרה 180 כ"ס ממנוע 1.8T

לדגם ה-FR 150 כ"ס ממנוע 1.8T

אפשר גם פולו GTI מאותם שנתונים(מקבילה לדגם ה-FR של האיביזה).

מדובר על מנוע אמין ומוכר וגיר ידני בעל חמישה הילוכים.

נוחות נסיעה לא מרשימה והרבה תת היגוי אבל ביצועים מעולים בקו ישר ופוטניצאל שיפורים גדול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הביטוח במיאטה (חובה + צד ג + שמשות וגרירה) עולה בדיוק כמו בכל רכב אחר, כמו מזדה 3 או סוזוקי בלנו.. המקיף עושה את ההפרש אם אתה מתכננן לעשות אותו..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחד מהפרמטרים אותו דרש פותח השרשור הוא רכב מהנה מאוד לנהיגה ,את זה לא תוכלנה לספק האיביזות ,הן מהירות ,חזקות ובעלות פוטנציאל שיפורים אך רחוקות מלהתנהג ולהיות מהנות כסטנדרט.

ישנה פיג'ו GTI6 למכירה בפורום,תשאיר לך הרבה עודף וחיוך מרוח על הפרצוף,קליאו ספורט גם תעשה עבודה מדהימה,אפילו 106 GTI תהיה כיפית וזולה לאחזקה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף להמלצה של הצרפתיות החמות - שישאירו לך לא מעט עודף לחמוצים, פלפלים, וסמבוסק.

בנוסף, יש בפורום כרגע למכירה גם מגאן 225 - אומנם הבחור רוצה מעט יותר ממה שפותח השרשור הקציב לעצמו, אך במצב השוק של היום.. :roll:

אופציה נוספת C4 VTS עם 180 כ"ס מכובדים בהחלט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4099 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...