Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה סטיגמה לא נכונה באוואו?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
נו באמת - קבלת רכב חלופי, קרי "שרמוטה", שכולם מקבלים ליום-יומיים ולאף אחד לא איכפת

ומזה אתה משיג מסכנות לגבי כל הדגם?!

ומכעיס איך אנשים ממשיכים להשמיץ רכב "כי קראו ביקורות" - לא משנה שביקורות הן על דגם אחר ולא משנה שהם עצמם לא התנסו ברכב זה.

אודות לכל הסטיגמות ולכמות האוואו שמשתחררים מליסינגים - סחירות של הדגם מתחת לכל ביקורת.

מה שמאפשר בחירה עצומה למחפשי רכב.

בהחלט ניתן למצוא באזור ה-26-30 אללף רכב שמור מאוד, שטופל בזמן ולא נסע הרבה.

נסעתי על מעל 8 אקזמפלרים של אוואו מכל סוג שתרצה- ביג, 4 דלתות, 5 דלתות, הכל. מרכב עם 40K ק"מ ועד לאחד עם 150Kק"מ.

המשותף- זה אותו רכב מזוויע. אין שום "סטיגמה", מדובר ברכב לא נוח, לא חסכוני, לא אמין במיוחד, בטיחות זוועה, עיצוב לא יפה במיוחד גם כן, ובקיצור, קשה למצוא נקודות חיוביות חוץ מזה שזה רכב שנתון מתקדם במחיר שחיטה.

גם פה אבל, אם אתה רוצה רכב שנתון מתקדם במחיר שחיטה- יש מגאן 2, שיש לה כל כך הרבה נקודות חיוביות, האבאו הוא רכב שפשוט אין סיבה לקנות אותו.

פורסם

אכן האוואו רכב דרעק, בארגון שבו עבדתי היה צי של ניידות, יונדאי אקסנט שעוברות קילומטרים רבים עם נוסעים רבים ומטען וכמובן בהזנחה דיי פושעת אבל באמינות מופתית, כשהוחלף חלק מהצי ב-2008 הגיעו גם אוואו ביג, מייד התלוננו כל העובדים שהרכב פשוט לא זז ותוך כמה חודשים התחילו דיווחים על שלל תקלות שונות ומשונות שהותירו צוותים ממהרים תקועים בצד הדרך.

היו שני רכבים שנזקקו להחלפת גיר, אחד מהם גם שופץ בפעם השניה כשלרכב הייתה שנה על הכביש, תקלות חשמל מכאן ועד להודעה חדשה וחלקי פלסטיקה שהיו נשלפים ממקומם לעיתים תכופות.

לאחר שנה וחצי החלטנו להשאיר את האקסנט הוותיקות יותר ולרענן את הצי ע"י החלפת כל האוואו, העובדים רבו מי מבינהם לא יקבל אוואו.

אני אישית ממליץ להתרחק, המחיר הזול לא מצליח לחפות על רכב פשוט גרוע.

פורסם
היא תחליף מעולה למשפחתיות משנות ה-90.

אם האלטרנטיבה היא מאזדה 323 משנת 99 או אביאו ביג משנת 2007, אני בכ"ז הייתי הולך על האביאו.

אם יש תקציב גבוה יותר או אפשרות למתוח אותו במסגרת מימון, אז עדיפים רכבים אחרים.

דווקא הייתי מעדיף יפנית מסוף שנות ה90 מאשר כל קוריאנית ולא משנה איזה שנה.

ביפניות הישנות עוד מצאתי טאץ' מיוחד, אם זה סחיבה טובה, אם זה מהירות, ובמיוחד אמינות. (מדבר על סיויק וקורולה).

קוראניות, כלום חוץ מחיבה למוסך.

את האבאו בכלל לא אהבתי מכל בחינה אפשרית, גם אם היה לה סמל של פיג'ו או טויוטה לא הייתי אוהב אותה.

תקציב כזה לפעמים במודל קצת יותר נמוך, מקבלים תמורה גבוהה יותר!

(ותמיד יש מציאות!)

פורסם

אם הן עולות 25 אלף שקל אז הן לא מתומחרות כנגד משפחתיות משנת 98.

בתוספת לא גדולה אפשר לקבל אקסנט שהיא לא מבריקה אבל סבירה לעומת הפחנוע הזה.

בכלל בשוק המשפחתיות במצבו כרגע יש אפשרויות לא רעות בכלל גם בתקציב מוגבל ואין צורך לבצע התפשרויות מרחיקות לכת למעט מיתוג למי שזה משנה לו.

• תוכן חדש...