Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משבשי רדאר

guyyar89
שימו לב! השרשור הזה בן 4083 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

ברצוני לדעת האם ניתן לרכוש משבש רדאר מדגם

blinder m47 extreme

האם מישהו רכש משבש רדאר בתאילנד ?

לאו דווקא את הדגם שאני מחפש.

אני אשמח לדעת מחירים של המוצר הנ''ל

תודה רבה לעוזרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה משבש לייזר, לא רדאר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק דבר אחד שתדע על תאילנד.

הם משכפלים (או מעתיקים ) הכול. !! אבל הכול.

פלאפונים / WII / פליסטיישן. טאבלטים / פטישונים / מברגות / רמקולים / מיקסרים. מגברים לבית.

מגברים לרכב. / רמקולים לרכב / סאבים / רדיו דיסקים. הכול!!!

בקיצור הכול אבל הכול!!

לא האמנתי לכמות הציוד המשוכפל שיש שם. והכול דומה למקור. אבל פחות טוב. ולרוב זול יותר

לדוגמא גלקסי S3. ראיתי שם לפני שבוע! לפחות 4 גרסאות שונות לפלאפון הזה. ברמות העתקים שונים.

וכולל העתקים שלקח לי כמה דקות לגלות שזה העתק. ולרוב בגלל המסך.

שמכות על המסך גורם להילה על המסך. שזה אומר שזה לא זכוכית גורילה. שזה פלסטיק קשיח.

אחרת זה פשוט העתק. מאחורה. זהה. מדבקות דומות. תפריטים זהים. עם משחקים. ווויפיי. בלוטופ הכול עובד.

והמחיר לפעמים יקר כמו מקורי. ולא זול כמו העתק.

ולכן יש ציוד לשדעתי במידה ואתה לא יודע לזהות העתק. או לזהות את האיכות עדיף לא לקנות

רציתי מחשב נייד. אבל אחרי שראיתי שהכול משוכפל. וגם זה. העדפתי מהארץ / אי ביי. ואחריות

ראיתי דיסק און קי של 128GB של סנדיסק או סוני.

אתה מכניס למחשב. מזהה כ128GB. מעתיק קובץ של 2GB וזה עובר. עושה איתחול. ונשאר 128GB.

להעתיק קובץ גדול יותר לוקח הרבה זמן. אבל אחרי נסיון בעבר. בדקתי את זה.

אחר בדיקה של קובץ ענק. אחרי 8GB הוא סימן שאין מקום והפסיק את ההעברה.

המחיר היה כ120 שקל. שזה סביר ביחס לעובד ש64GB עולה כפול לפחות.

וגם זה היה זיוף! מזל שבדקתי. אחרת הייתי קונה 4

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק דבר אחד שתדע על תאילנד.

הם משכפלים (או מעתיקים ) הכול. !! אבל הכול.

פלאפונים / WII / פליסטיישן. טאבלטים / פטישונים / מברגות / רמקולים / מיקסרים. מגברים לבית.

מגברים לרכב. / רמקולים לרכב / סאבים / רדיו דיסקים. הכול!!!

בקיצור הכול אבל הכול!!

לא האמנתי לכמות הציוד המשוכפל שיש שם. והכול דומה למקור. אבל פחות טוב. ולרוב זול יותר

לדוגמא גלקסי S3. ראיתי שם לפני שבוע! לפחות 4 גרסאות שונות לפלאפון הזה. ברמות העתקים שונים.

וכולל העתקים שלקח לי כמה דקות לגלות שזה העתק. ולרוב בגלל המסך.

שמכות על המסך גורם להילה על המסך. שזה אומר שזה לא זכוכית גורילה. שזה פלסטיק קשיח.

אחרת זה פשוט העתק. מאחורה. זהה. מדבקות דומות. תפריטים זהים. עם משחקים. ווויפיי. בלוטופ הכול עובד.

והמחיר לפעמים יקר כמו מקורי. ולא זול כמו העתק.

ולכן יש ציוד לשדעתי במידה ואתה לא יודע לזהות העתק. או לזהות את האיכות עדיף לא לקנות

רציתי מחשב נייד. אבל אחרי שראיתי שהכול משוכפל. וגם זה. העדפתי מהארץ / אי ביי. ואחריות

ראיתי דיסק און קי של 128GB של סנדיסק או סוני.

אתה מכניס למחשב. מזהה כ128GB. מעתיק קובץ של 2GB וזה עובר. עושה איתחול. ונשאר 128GB.

להעתיק קובץ גדול יותר לוקח הרבה זמן. אבל אחרי נסיון בעבר. בדקתי את זה.

אחר בדיקה של קובץ ענק. אחרי 8GB הוא סימן שאין מקום והפסיק את ההעברה.

המחיר היה כ120 שקל. שזה סביר ביחס לעובד ש64GB עולה כפול לפחות.

וגם זה היה זיוף! מזל שבדקתי. אחרת הייתי קונה 4

בזמנו מישהו כאן בפורום נתן לי מקום מדוייק לרכישת valentine 1

והוא מקורי אז כן קיים מקומות מקוריים לכן אני מבקש ושואל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בטוח שיש מקורי. וקיים והמחיר יהיה סביר.

אבל הסיכוי למצוא מקורי. מבלי לדעת איך לזהות זיוף. זה לדעתי לפעמים לא שווה את הסיכון.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בטוח שיש מקורי. וקיים והמחיר יהיה סביר.

אבל הסיכוי למצוא מקורי. מבלי לדעת איך לזהות זיוף. זה לדעתי לפעמים לא שווה את הסיכון.

אשמח לדעת האם מישהו מכיר מקום בתאילנד (מדויק) היכן לרכוש את משבש הלייזר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...