Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר טוב מאוד באלדן שאני בוטח בו הציע לי את העסקה הזאת, שמניסיון העבר דווקא נראית לי טיפה יקרה.

איי 20 שנת 2010 עם מד אוץ 70 אלף. עלתה לכביש בדצמבר 2010...

מחירון 73,000 (מישהו יכול לאושש את זה?)

טרייד אין של ניסאן אלמרה 98 עם 300,000 ברגעיה האחרונים בהחלט - פחות 12,000

הגענו ל 60,000 עם הנחה ותוספות שוליות של חיישני ריברס ושלט.

הרכב מגיע עם דוח של קומפיוטסט ונראה נקי מאוד מבחינת נזקים. כמובן שאם אקח, אלך איתו לבדיקה חיצונית.

מה דעתכם? ראיתי פשוט שביד 2 כאלה נמכרות מיד פרטית באיזור המחירים האלה ללא טרייד אין...

פורסם

רכב בן שנתיים עם ק"מ השכרתי, נמכר במחירון מינוס 20% לאחר מיקוח קצר.

מסקנה, אם המחירון הוא 73K, אתה צריך לקבל 14.6K הנחה.

אתה בעצם מוסר את הרכב שלך בחינם ותמורת זה שנתת אותו בחינם, אתה מקבל את ההזדמנות לשלם עוד 2600 ש"ח.

אני במקומך הייתי מעלה את הרכב באש רק בשביל הכיף, ואז הולך ומקבל את המחיר הרגיל שמקבל כל לקוח שמתמקח.

גם תחסוך 2600 ש"ח, וגם תוכל לראות את הרכב שלך בוער, שזה נשמע לי כמו כיף לא נורמלי.

או במילים אחרות - לא, העסקה לא כדאית לך. היא כדאית לליסינג. את הרכב שלך ימכרו הלאה, לסוחר רכבים שיקנה אותו ב-3000 ש"ח במסגרת קבוצת רכבים שהוא קונה בד"כ מהחברה הזו - ומישהו אחר יקנה אותו מהסוחר ב-6000 ש"ח :roll:

מה עושה בנאדם עם קצת סבלנות?

קונה את ה-I20 במחיר טוב, מוכר את האלמרה לבנאדם הראשון שמתקשר ואומר - X שקלים ואני לוקח בלי בדיקה.

פורסם

הרץ הציעו עד לפני מספר חודשים מכוניות זהות באיזור ה 57K כך שזו לא מציאה.

הק"מ די גבוה,אתה נותן את רכבך בחינם ועוד משלם מחיר מעל מחיר השוק על הרכב שלהם.

אז לך זו עסקה לא טובה,עבורם זו עסקה טובה.

ד"א,כל טרייד אין בחברה כזו או אחרת יתן לך הצעה דומה.כדאי לך למכור את רכבך לאדם הראשון, שיחפוץ בכך גם תמורת 5000 ש"ח או מעט פחות וכאשר תגיע עם מזומנים ותנפנף להם בשטרות מול העיניים,תאמין לי שהמחיר יהיה שונה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בחיי שאני לפעמים פשוט נדהם מהנאיביות שיש לאנשים.

זה עושה רושם שאם לא היה את הפורום הזה, היית קרוב לודאי קונה את הרכב במחיר שהם אמרו לך. זה הרי כול כך פשוט לברר, הכנסתי את כול הנתונים לשקלול למחירון של יד 2 וקיבלתי מחירון של 56 אלף. למה לא לעשות את זה לבד ולסמוך על מה שאנשי המכירות אומרים לך?

פורסם
תודה רבה קודם כל.

יש לך סימוכין לגבי גובה ההנחה? יצחק לוי?

אני לא צריך סימוכין. יש מחירון מסודר.

אני יודע בוודאות - רכב השכרה עד שנה על הכביש מקבל הורדה אוטומטית של 10%.

שנה שנייה - 15%.

שנה שלישית - 20%.

זה בלי להתמקח!

כמובן שאפשר ורצוי להוריד עוד 5% נוספים במסגרת המו"מ, זה הרבה יותר קל כשאתה לא עושה טרייד אין.

• תוכן חדש...