Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טויוטה יאריס סול, 1300 נפח מנוע, שנת 2002,ידני.

עשיתי נסיעה על הרכב הוא נוסע אחלה והרכב עצמו מוצא חן בעיני.

1. האם הרכב נחשב אמין וחסכוני?

2. ברכב 3 מתוך 4 הידיות של הדלתות הן נראות שהקפיצים הרוסים האם זה נכון שזאת מחלה של טויוטה יאריס ?

3. אם אחליט לקחת את הרכב לבדיקה ונמצאים פגמים בקלאץ׳ או בבולמים וכו׳ ראוי להוריד את העלויות תיקון מהמחיר שהמוכר דורש או שלא כך נהוג?

תודה מראש, ירדן !

פורסם

1.הרכב אמין מאוד וחסכוני.

2.הידיות נוטות לצאת מאיזון במודלים האלה ,ניתן לתקן את המנגנון בעלות של 150 ש"ח לכל אחד.

3.היאריס הינו רכב סחיר מאוד, כמובן בהתחשב בנתונים של יד,ק"מ וכו'.

נסה להתמקח על המחיר זה לעולם לא יזיק.

אם תרצה בנתניה, גש למוסך פחחות אפריים הוא תיקן לי ביאריס את המנגנונים של הידית.

פורסם

בתקציב הזה אפשר לקנות כבר סיריון 2005-6 פרטית.למה לעזאזל לקנות יאריס בת 10 ?

אם בכל זאת מתעקשים,המחיר לא מציאה בכלל,אלא אם יתגמש בלפחות עוד 2,000 למטה,כך שיישאר מספיק מרווח תמרון לעשות יישור קו נורמלי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אוקיי,

מה היתרונות והחסרונות של סיריון 2006 לעומת היתרונות והחסרונות של טויוטה יאריס 2002 ? וכמה ההבדל הזה של ה 4 שנים בניהן הוא באמת משמעותי ??

אגב מבדיקה קצרה ביד 2, אני לא מוצא דייהטסו סיריון 2006 שעברה רק ידיים פרטיות ושהקילומטראז' שלה שפוי בפחות מ 37 אלף שקל ככה שנשאלת עוד שאלה האם ה 4 שנים הפרש האלה שוות חריגה של 7 אלף מהתקציב.

פורסם

היאריס ממה שבעלי הרכב דיווחו היא יותר חסכונית,לסריון 4 כריות לעומת 2 ביאריס. שתיהם אמינות רק לאחת קוראים טיוטה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הקילומטראז׳ 160,000 , שנת 2002, מחירון 32,400 , הוא דורש 31,000

:crazyeyesלשלם 31K על רכב קטן בן 10?:shock: מה הרכב עשויי מזהב טהור ומכוסה כולו ביהלומים?

זה מזכיר לי פרסומת ישנה של בזק עם התוכי: "תגיד פרר, פרר, פררא.."

אתה מודע לכך שאפשר לקנות קיה ריו שנת 2008 ב35, נכון? נכון זה השכרה או ליסינג לשעבר, אבל עדיין זה הבדל של 6 שנים ורכב הרבה יותר מודני, גדול יותר, גם קילומטרז' יהיה לרוב נמוך יותר.

מיילא היית אומר שזו מרצדס C קלאס שנת 2002 במחיר של 30K. אבל יאריס ועוד סול (זה הרי הדגם עם מנוע 1 ליטר :shock3:)? אין פרופורצייה בין תמורה למחיר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני אישית לא מבין את ההגיון.

יש כול כך הרבה רכבים ידניים טובים שנמכרים במחירי בדיחה, שאני לא רואה מה יש לשקול רכב בן כמעט 11 במחיר כזה.

בסכום של 35 אלף, אתה יכול לקנות פיאט גרנדה פונטו שנת 2008! זה 6 שנים הבדל לעומת היאריס המדוברת.

פורסם

רכב אמין מבית טוב.

עם כל המחירון הגבוה, יש לרכב הזה ביקוש רב, בעיקר במרכז הארץ.

מחוץ לעיר הוא חסכוני, כמו כל רכב קטן. אבל בנסיעה עירונית ובפקקים הוא חסכוני יוצא מן הכלל.

אחזקה שוטפת זולה, ואין צורך בהח' רצועת התיזמון.

בקשר לידיות, כנראה זהו בין הדברים היחידים שיכולים להתקלקל, ולרוב מתקלקלים.

בתנאי כמובן שהרכב שמור, בכל זאת מדובר ברכב ישן.

בנוסף כדאי לבדוק כי נורית אזהרה של כרית אויר תקינה, ולא דולקת בזמן הנסיעה.

בולמי זעזועים וכל מה שקשור לגיל

לדעתי האישית, בגרסה הידנית הונדה ג'אז עדיפה.

ובכלל, בסכום הזה לא בטוח שהייתי הולך על רכב צפוף כל כך,

הוא מתאים לאחד שאמינות וחסכון הוא מעל הכל.

אם בכל זאת תרצה

יש מישהו בצפון, שמוכר אחת אוטומטית, לפי דעתי היא יד ראשונה, סביב ה 120 ק"מ, ומטופלת רק במורשה.

בהצלחה

• תוכן חדש...