Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוקיי טוב לדעת

מישהו התנסה עם גלקסי 6 על המעמד של סקאוצ' ? אמרו לי שאני לא יצטרך לשים מגנט על הטלפון שלי

אני רוצה להבהיר משהו בנושא מתקני המגנט לרכב. מה שאתה מדביק לפלאפון זה לא מגנט, אלא סתם פלטת מתכת דקה. המתכת נצמדת באופן טבעי למגנט - שנמצא על המתקן עצמו בלבד.

ולגבי גלקסי 6. אכן גוף המכשיר עשוי ממתכת, אך היא דקה מדיי והמכשיר לא נצמד היטב למתקן, מניסיון.

הגלקסי 6 אכן נדבק, אבל חלש מאוד . לא משהו שיתפוס בפניה הראשונה שתעשה.

את הדיסקיות אפשר להניח מתחת לכיסוי גם (בדינמיקה מוכרים רק את הקיט דיסקיות בצבעים שונים)

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איפה מוכרים/מומלץ לרכוש בארץ זרוע iottie easyone toch 3?

מצטרף לשאלתו של splesh מעליי לגבי רכישה של הדגם הספציפי - iottie easy one toch 3, ומאחר וברשת הצלחתי למצוא אותו באזור ה-185 ש"ח לכל הפחות. תודה.

לא מצאתי בישראל בפחות מ-250 שקל בערך. בסוף הזמנתי מאמזון ב-30 (או 40, לא זוכר) דולר.

קיבלתי אותו לפני שבוע, בינתיים מרוצה מאוד.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מצאתי ב-187 ש"ח - http://www.alltech.co.il/product23253.aspx

אבל למיטב הבנתי יצא דגם שנקרא V2.0 כי פאק ביצור הראשוני של הדגמים עם חלק פנימי שהייתה לו נטייה להישבר עקב עייפות החומר. תקנו אותי אם טעיתי.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

אכן היה פאק בייצור ושלי נשברה אחרי שבוע של שימוש.

פניתי לiOttie דרך הצור קשר של אמזון וקיבלתי עריסה חדשה מהדגם השני עם שליח עד הבית.

שירות מצויין של iOttie ואמזון, בגלל הנוחות אמשיך להזמין באופן הזה.

פורסם
... שירות מצויין של iOttie ואמזון' date=' בגלל הנוחות אמשיך להזמין באופן הזה.[/quote']

אשמח לקישור של המוצר שהזמנת ולדעת מה המחיר ששילמת. תודה.

פורסם

אהלן

זה הקישור לגרסא התקינה של iOttie 3

https://www.amazon.com/iOttie-Universal-Holder-Samsung-Packaging-/dp/B01BZC262Q/ref=sr_1_1?s=boost&srs=12034488011&ie=UTF8&qid=1467352294&sr=8-1&keywords=iOttie+Easy+One+Touch+3

משלוח לארץ עם שיפיטו יעולה כ10$ כלומר סה״כ 35$. כאשר אני הזמנתי יצא לי קצת זול יותר.

אם תחליט לשלוח מאמזון לארץ העלות הכוללת תצא לך 40$.

אני ממליץ להזמין ולשלוח ישירות מאמזון אבל בגלל שהמשלוח מעט יקר הייתי מוסיף לרכישה עוד כמה מוצרים מאמזון.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי חברים,

רציתי לשתף בזרוע שקניתי לכבוד הרכב החדש - רציתי משהו באמת איכותי ומצאתי.

רכב : 208 Gti

זרועה : Proclip Brodit - מתאים לרכב, ולנוט 5 (או כל מכשיר בסדר גודל הזה)

נרכש ב handsfree.co.il

יתרונות : אין חורים או נזקים לרכב, יושב הרבה יותר חזק מכל המעמדים מבוססי ואקום או מגנט, אינו מסתיר שדה ראיה, ולא יושב בשמש, לא חוסם גישה לאף כפתור, לא מותקן ימינה מדי שבסופו של דבר נתקע ברגלים של הנוסע.

חסרונות : קצת יקר, מתאים לרכב הספציפי ומכשירים בגודל של נוט 5 (אם כי הסט בנוי משני חצאים ככה שאפשר להחליף רק חצי אם מחליפים רכב/מכשיר.

WhatsApp-Image-20160708.jpegIMG-20160708-WA0026.jpg.jpeg

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

לא צריך לפרק כלום, יש פלסטיק בקצה שלו יש זווית 90 מעלות עם צלע פצפונת אחרי הזווית, אז זה נדחף בין הפלסטיקים ואז מקופפים את זה כלפי מעלה לשים את הזרוע בפתח המזגן וזה פשוט תפוס בלחץ. זה מצויין.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

נראה מצוין. גם אצלי הברודיט יושב בדיוק במקום האידאלי, בלי לפגוע בפלסטיקה או בתפקוד.

תהנה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
נראה מצוין. גם אצלי הברודיט יושב בדיוק במקום האידאלי, בלי לפגוע בפלסטיקה או בתפקוד.

תהנה.

זה רמה אחת מעל כל השאר. במקרה של הפג'ו זה גם יושב קרוב לחיבור ה 12V, אז הכבל טעינה גם רץ אלגנטי למכשיר. ממש יצא פיקס. אני כל כך מרוצה, היה שווה לקנות פג'ו......

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

מי שמחפש זרוע דמוי iOttie במחיר מצחיק של 27 ש"ח כולל משלוח

שhttp://www.tinydeal.com/car-mount-holder-w-telescopic-neck-sticky-gel-pad-f-mobile-phone-p-159101.html?dp=N0104

פורסם

האיכות של הזרוע הזאת של "איי-מוטי" כבר בתמונות נראית רחוקה שנות אור מהאיכויות של "אייאוטי" :lol:

אבל אם מישהו מזמין בכל זאת - שיעדכן.

פורסם

איך הגעת למסקנה הזאת?

אתה מהנדס מוצר במקצועך?

אתה יודע מה איכות החומרים שהיצרן בחר להשתמש בהם?

אולי בהשוואה ל- IOTTIE המוצר נחות אבל לומר שהתושבת תנזל על השמשה או הדשבורד? זו דמגוגיה לשמה.

• תוכן חדש...