Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי סוזוקי ליאנה שנת יצור 2007 אוטומטי.

הרכב התחיל לקרטע ולקפוץ באמצע נסיעה וגם בעמידה (גם תחת ההילוכים N ו P)

(כנראה בגלל שבין הייתר גם נכנסתי למועדון ה 100 אלף קילומטר)

הלכתי למוסך ההבחנה: סלילה הצתה פגום ופלגים - הוחלפו.

מחיר סליל ההצתה המקורי היה גרנדיוזי כ - 800 שקלים חדשים לפני מע"מ

אז לקחתי תחליפי סיני ב כ- 200 שקלים (לאחר בכיותיי ותחינותיי להנחת מזומן)

עכשיו חייב לציין הרכב עובד מצויין ללא תסמינים ברבע ממה שהיה, ורוח חיה חדשה פועמת כעת בסוזוקית שלי:

בכל אופן אני רוצה לדעת כמה קילומטראז' יכול להחזיק סליל ההצתה הסיני?

יש לי יבואן שאמר לי שגם הם מחזיקים טוב בסביבות ה 30 אלףK האם זה נכון?

תודה מראש לכל העונים!

פורסם

אני אענה למרות שיש לי תחושה שימחקו את השרשור הזה בגלל הגופן, הצבע וגודל הכתב. :shock:(הפונט והצבעים העליזים נערכו. הנהלת הפורום)

אני אכלתי ח*א עם סליל הצתה חליפי תוצרת סין! (במקרה בסוזוקי גם כן. בג'ימני).

בשני מקרים הם פשוט נמסו מהחום!

בשלב מסויים הבנתי ש"אין לי כסף לקנות בזול" ורכשתי זוג מקוריים במחיר גבוהה, אך עם שקט נפשי אדיר!

תעקוב טוב אחרי כל שינוי שקורה.

אצלי זה קרה במרווחים מאוד קצרים ודי קרוב למועד ההחלפה, כך שבסופו של דבר לא שילמתי על הסינים ולא על העבודה.

יש לציין שלא יצאתי מזה בזול.

בעקבות סלילי ההצתה הדפוקים, ככל הנראה הלך גם הממיר הקטליטי. (מסתבר שכשאין ניצוץ חזק מספיק, שאריות של דלק לא שרוף עפות לתוך הממיר וסותמות אותו. -או משהו כזה- בקיצור, זה גרר גם החלפת ממיר).

אני יותר לא מתפשר.

מקווה שאצלך זה יהיה אחרת.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אתה יודע מה אומרים על זול וזוגלובק?

מי שחושב שהוא חכם גדול וחוסך כמה גרושים פה ושם אוכל אותה בענק.

סלילי הצתה תחליפיים שובקים מהר ממה שאתה חושב, לא מתפקדים כמו שקבע היצרן וסופם בתקלות יקרות, בדיוק כמו הדוגמה החיה שקיבלת מעודד.

משקיעים בסלילי הצתה מקורי ובפלאגים מקוריים בלבד (ומחליפים אותם בזמן כמובן) ולא תחווה תקלות בסלילי ההצתה שיפגעו בצריכת הדלק ובביצועים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

וואי DRIVE MASTER אם כן חבל"ז לי פשוט לא הייתה ברירה אחרת האוטו הגיעה למצב שהמנוע

נכבא ועד שהוא הניע שוב כבר עברו דק' ארוכות, ומעתה והלאה הבנתי שאי אפשר להמשיך כך

מה לעשות שהסכום הנדרש אינו בידי להחלפה למקורי ואיננו מצוי בידי ומצד שני האוטו שלי זה הפרנסה שלי

אז נאלצתי לבינתיים להסתפק בתחליפי - סיני,

וכעת הבנתי תודות לך שאצטרך להתפלל חזק שהוא יחזיק עוד קצת..

רק תגיד בבקשה כמה זמן החזיק הסיני אם בכלל?:-(:cry:

איתמר בנסיבות העניין אין לי אלא לומר שאתה צודק בהחלט!.

ודרך אגב קיבלתי הצעה להחלפת סליל הצתה לסליל תוצרת אנגלייה עם אחריות לשנה והבטחה של היצרן

(מופיע באתר שלו) לאמינות ופעולה תקינה של הסליל עד ל 150 אלףK שזה המון! ב 410 שקלים ליחידה כולל מע"מ

ועם קונים במזומן אז במחיר של 380 שקלים כולל מע"מ מה אתם אומרים?

נראה לי שזה עדיף קצת יותר מלקנות מקורי ב 800 כולל מע"מ במיוחד למי שהפרוטה אינה מצוייה בכיסו

ופרנסתו כרוכה בעבודה סיזיפית קשה ומפרכת מעין כמוה.

תודה מקרב לב לכל העונים!

פורסם
בעקבות סלילי ההצתה הדפוקים, ככל הנראה הלך גם הממיר הקטליטי. (מסתבר שכשאין ניצוץ חזק מספיק, שאריות של דלק לא שרוף עפות לתוך הממיר וסותמות אותו. -או משהו כזה- בקיצור, זה גרר גם החלפת ממיר).

הסיבה היא אחרת: כאשר יש תקלת Misfire שנגרמת בין היתר במצב שבו סליל ההצתה אינו מצליח לייצר ניצוץ בעוצמה מספקת, בנזין לא שרוף מגיע לממיר הקטליטי. כידוע, בממיר שוררת טמפ' של מאות מעלות, ובתנאים האלה הבנזין ניצת מעצמו. בסופו של דבר התהליך הזה מוביל להרס הממיר, שאינו בנוי להתמודד עם שריפה בתוכו.

שים לב שבמצב כזה גם עלולה להידלק נורת Check Engine, לחול עליה בצריכת הדלק, ירידה בביצועים ועליה ברמת המזהמים (בעיקר HC).

ובנוגע לפתגם של איתמר: "זול וזוגלבוק - שניהם מתחילים בזין ובשניהם תקבל נקניקיה". דיא לחכימא ברמיזה.

נ.ב.: אנחנו מצליחים להבין מצוין מה אתה כותב גם כשאתה משתמש בגופן הסטנדרטי של הפורום, ללא צבעים, הדגשות או הגדלות כלשהן. תודה על ההתחשבות. (הפונט והצבעים נערכו)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בפולו קלאסיק הראשונה שלי שמתי סיני, אכלתי הרבה מאוד מירורים בגלל זה.

תמיד מומלץ להצמד למקור גם אם זה יותר יקר בכמה שקלים או מאות שקלים.

תודה,

עתיר

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

בעניין סלילי ההצתה אל תחסוך, סיני פוגע באמינות, יבוא היום בקרוב שהמנוע לא יניע או שיחזור לקרטע חזק, ותוך זמן לא רב הממיר ישבוק.

תשקיע במקורי בלבד, 800ש"ח זה מחיר סביר לסליל מקורי שעובד מצויין עם הרכב ע"פ תכנון היצרן.

סליל הצתה סיני זה בדיוק זול וזוגלובק כמו שאמרו קודם, מנסיוני עם סלילים סיניים או שהם לא מתפקדים טוב מרגע ההתקנה או שהם שובקים תוך שלושה חודשים עד חצי שניה.

בפיאט פונטו- התקנתי למישהו סליל הצתה סיני המנוע מיד קירטע, ומיד הוחזר לחנות, סליל מקורי פתר את הבעיה.

טויוטה קורולה- סליל הצתה סיני שבתוך המפלג עבד חודשיים יפה ולאחר מכן הרכב החלק לקרטע חזק והנעה קשה.

לאנטיס- סליל הצתה סיני- כעבור שלושה חודשים הסליל שבק והותך על הפלאג היה ממש קשה לנקות את הפלסטיק הנמס.

כל אלו מקרים ברכבים של לקוחות שנבהלו ממחיר סליל הצתה מקורי והעדיפו להתקין סיני למרות שהוזהרו שהסליל לא אמין בגלל המחיר המאוד מפתה שלו, וכמובן שהם אכלו נקניקייה, כי בסוף הם הסכימו שנתקין להם סליל מקורי והכסף על הסיני הלך לפח.

פורסם

בגלל שעברתי את ה 100 אלף K והלך סליל הצתה אחד האם ייתכן ששלושת הנותרים בדרך

לאותו כיוון? האם לכאמצעי זהירות עליי להחליף את כל הייתר?

מה אתם מציעים?

בתודה מראש

חבר פורום יקר, אנא, הפסק לכתוב הודעות שלמות בפונט צבעוני.

פונט צבעוני נועד להדגיש מילים או חלקים מסויימים מההודעה בלבד.

תודה רבה. הנהלת הפורום.

פורסם

רק תגיד בבקשה כמה זמן החזיק הסיני אם בכלל?:-(:cry:

קיבלתי הצעה להחלפת סליל הצתה לסליל תוצרת אנגלייה עם אחריות לשנה והבטחה של היצרן

(מופיע באתר שלו) לאמינות ופעולה תקינה של הסליל עד ל 150 אלףK שזה המון! ב 410 שקלים ליחידה כולל מע"מ

האנגלי נשמע קצת יותר טוב מהסיני, אך עדיין, עדיף מקורי!!

אצלי כנראה שהסלילים הלכו בגלל פלאגים לא מתאימים. (בוצע ע"י הבעלים הקודמת).

הסיני החזיק כשבועיים!

בנסיעות קצרות לא הייתה בעיה.

הגימגומים (ולבסוף ה"ההתקעות), התחילו רק כשהיה עומס חום (בתא מנוע, לא בחוץ). (בעליות לירושלים-פעמיים!).

שים לב שבמצב כזה גם עלולה להידלק נורת Check Engine, לחול עליה בצריכת הדלק, ירידה בביצועים ועליה ברמת המזהמים (בעיקר [HC).

ספר לי על זה :cry:

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

שלום רב,

כתבתי מקודם על סליל הצתה תוצרת סין ומתגובותיכם הבנתי ת'רמז..

רציתי לדעת האם כשעברתי את ה 100 אלף K והלך סליל אחד מתוך ארבע האם זה מעיד בהכרח

שהייתר בדרך? או שעדיף להשקיע פעם אחת ולהחליף את כולם??

• תוכן חדש...