Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פתרון נחמד של וילונות גלילה לחלונות נגד השמש

אושריקו
שימו לב! השרשור הזה בן 4109 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

http://www.ebay.com/itm/New-2x-Black-Retractable-Car-Curtain-Window-Shade-Sunshade-Free-Shipping-/280854820353?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4164407601

בניגוד לחלונות כהים שאפשר להשחיר רק בחלונות האחוריים, ובנוסף אם מכהים זה או שמשאירים את זה ככה או שמורידים לגמרי, פה בוילון הזה אפשר להוריד ולהחזיר, לשים איפה שאתם רוצים(גם מקדימה שלא חוקי אבל אפשר להוריד בשניה). אם הבנתי נכון, הם נדבקים בעזרת הגומים הלבנים האלה מה שמקל עוד יותר על ההרכבה. סך הכל נראה לי טוב, אני כבר הזמנתי. מה דעתכם?

אגב, זה ממש לא כמו הבד הממש לא יפה שמדביקים על החלון מבחוץ, זה אותו וילון כמו מאחורה וכמובן מבפנים שמים אותו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הייתי משקיע... לדעתי סתם וילון.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש 308 1.2, סביבות 100,000 ק"מ, רק עם מנוע גמור, לא סטיישן ולא בצבע אדום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא משתנה מחלון לחלון?

תשמע, אני הצעתי משהו כי אני חשבתי שזה דווקא נחמד. כמובן שייקח זמן עד שזה יגיע אליי מסין, אבל הייתי חייב לנסות את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני כמה שנים השתמשתי בכאלה.

עכשיו כבר לא, ולא בגלל שהם לא מכסים את כל החלון.

הבעיה העיקרים היא, שהמדבקות מתייבשות די מהר והווילון נופל.

פשוט נמאס לי כל הזמן לנסות להדביק אותו לחלון - הוא שוב נופל די מהר.

ניסיתי לחפש בחנויות טמבור מדבקות מתאימות, אבל לא היה שום שיפור .

נכון לעכשיו זרוקים לי ברכב 8 כאלה ללא שימוש + 20 מדבקות במכל הסוגים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי משהו דומה שבזמנו נמכר באחת התערוכות של אוטומוטור, עשוי מ"אלומיניום" נוצץ כזה שמחזיר את אור השמש ועושה את העבודה לא רע. אצלי זה נופל פעם בחודש וזה גם כי הרכב שלי חונה קבוע בשמש רוב השבוע.

עלה 30 שקל...לא רואה טעם להשקיע יותר מזה.

חוץ מזה שאר החלונות מושחרים...עדיין לא מצליח להפוך את הרכב לנעים כי אחרי הכל מתכת אוהבת להתחמם יפה מאוד בשמש...בלי קשר לחלונות

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לכל דבר יש חסרונות ויתרונות אבל זה מוצר נחמד שאפשר להוריד ולהחזיר ולגלגל לפי מה שבא לך.

אולי זה יהיה הגזמה, אבל אחרי חלונות כהים אני חושב שהוילון הזה זה הפתרון, בטח ובטח לעומת הוילון בד מבחוץ שלא יפה בכלל.

לגבי כמה זמן זה יחזיק בעיקר שזה עם מדבקות, אני גם לא יודע.

BLACK JOKER, דווקא הוילון הספציפי הזה נמתח לאורך לא רע.

טוב, אנשים, קצת ביאסתם אותי אבל זה לטובה, בסופו של דבר זה חד פעמי, ייצא נורמלי ייצא, לא ייצא-אני אדאג למכור או משהו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כפי שרשמתי קודם לכן, הוילון לא יכסה את כל החלון, יתרה מזאת, עדיין תיכנס שמש דרך כל ארבעת הצדדים.

אני לא כותב זאת במטרה לבאס, אלא רק להכין אותך לכך שלא יהיו לך ציפיות מיותרות. בתור אחד שהזמין כאלו מוצרים וחיכה בקוצר רוח שבועיים עד חודש ולאחר מכן התאכזב בגדול, תאמין לי שאין כמו השחרה :).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה רואה את הרכב שלי בסמלון?

איפה בדיוק אפשר לשים גרב?

הילדים התחננו שלא תהיה השחרה.

ככה הגעתי לוילונות האלה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי בסופרב יש וילונות גלילה מובנים בדלתות האחוריות והשמשה האחורית. הם תפורים במיוחד עבור החלונות האלה ומכסים את כל השטח. נותנים הצללה מצויינת. הקללה היחידה היא שמי שיושב מאחורה כל הזמן מוריד אותם משום מה (אנשים שונים) ולא מחזיר למקום בעת העזיבה. אם הגודל באמת מצאים אני ממליץ...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נחמד מאוד - עד שכריות הצד הצינוריות העליונות (מה שקרוי כריות "וילון") ייפתחו - ואז יהיה לא נעים. גם ללא כריות אוויר, מספיקה קינמטיקה של התנגשות מאוד קלה כדי להעיף את מתקן הגלילה של אחד הוילונות ולגרום לפציעות.

אם מתקינים וילון/צלון - אז רק כזה מחורר וללא כיתובים, שמולבש על החלון ללא מתקן גלילה או כוסות וקואום, ורק על חלונות הצד האחוריים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברור שיש וילונות שמתאימות לגודל החלון, כבר מצאתי כאלה, אבל סביר להניח שלרכבים ישנים זה לא יהיה.

חן, אתה קצת מפחיד וקצת מגזים לטעמי.

מצאתי סרטון של אותו וילון בדיוק וראיתי שהוא נמתח לאורך ולרוחב לא רע בכלל. כאילו, הוא יכסה די הרבה אם לא הכל בחלונות נורמליים צדדיים (קדמיים כנראה שלא).

MAXER, בגלל שאני לא בעל הרכב, אז התשובה ברורה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4109 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...