Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יצאת צדיק של אתמול - מחשבים, מה דעתכם?

vadim6385
שימו לב! השרשור הזה בן 4121 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מה דעתכם על הפרק?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

נראה לי יותר כמו חוסר מקצועיות מאשר רמאות. הרי בעל העסק מחזיר את הדיסק הישן אפילו בלי לפגוע בחומר שבו כך שקל מאוד לעלות על זה שהוא תקין. יוצא דופן הוא זה שהגיש חשבון סופי בגובה של יותר משני מחשבים חדשים חזקים.

בכל מקרה כלקוח לא מעניין אותי אם הטכנאי גנב או סתם סתום. אני משלם אז אני רוצה לקבל שירות.

אולמרט צדק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מהתחום, וכשראיתי איך בלי שום בושה האידיוט מכניס לקשישה קנס של 8500 שח על מחשב משומש עם XP ואופיס 2007 כשבמחשב המותג החדש שלה יש 7 עם אופיס 2010.. הדם שלי הגיע לנקודת רתיחה.

קיבינימאט, המחשב הזה מגיע עם 3 שנות אחריות בבית לקוח של HP, תן לה את המספר שלהם וסע שלום.:mad2::brickwall:

היום: ג'ילי גיאומטרי C

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה לי יותר כמו חוסר מקצועיות מאשר רמאות. הרי בעל העסק מחזיר את הדיסק הישן אפילו בלי לפגוע בחומר שבו כך שקל מאוד לעלות על זה שהוא תקין. יוצא דופן הוא זה שהגיש חשבון סופי בגובה של יותר משני מחשבים חדשים חזקים.

בכל מקרה כלקוח לא מעניין אותי אם הטכנאי גנב או סתם סתום. אני משלם אז אני רוצה לקבל שירות.

תמים אתה...

כשהוא לקח את המחשב למעבדה וניסה להדליק אותו, עם הדיסק המקורי, הוא עבד, נכון?!

רמאות פר-אקסלנס.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי הטכנאי הראשון באמת היה רמאי, אבל התקלה היא לא טריויאלית וגם אני ההיתי מניח שהלך ההרד דיסק.

הפעם היחידה שהופיעה לי השגיאה הזאת היתה בגלל שבאמת הלך ההרד דיסק, הם הטעו פה לדעתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ללא ספק היה כיף לראות את הבנאדם הזה נשרף. שיהנה מה-8500 האלה, כי הוא לא יראה יותר שקל נוסף בחייו. לא בתור טכנאי מחשבים לפחות.

דרך אגב, מה היה באמת הקטע הזה עם ה DOK ? למה שווינדוס לא יעלה אם מחובר DOK למחשב ? נניח שהגדירו לו ב-BIOS עלייה מ-USB, אם המחשב לא מזהה מערכת הפעלה ב-DOK הוא פשוט ימשיך לעלייה מהארד דיסק, לא ?

Stay Dirty

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זו הייתה רמאות ללא ספק. איך בלי טיפה של בושה השחיל לה מחשב מעפן ב 8500 שח. הייתי בהלם. לדעתי אם אינני טועה, זה הפרק בו היו צריכים לשלם הכי הרבה לתיקון שלא לצורך.

גם התגובה של עורכי הדין שלהם הייתה פתאטית. אני מאחל להם וכל רמאי שלא יזכו לפרנסה בחיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התקלה הראשונה, עם ה dok, באמת לא הייתה הוגנת במיוחד. אבל עדיין, טכנאי טוב היה צריך במינימום להיכנס ל bios ולבדוק אם הדיסק מזוהה. עובדה ששני הטכנאים שהגיעו לפתור את התקלה השנייה עלו עליה בקלות וגם יצאו בסדר מהסיפור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התקלה הראשונה שהם ביימו באמת לא הוגנת, עד אתמול לא ידעתי ש DOK יכול לתקוע עלייה של WINDOWS וגם פחות הגיוני לחפש DOK שתקוע מאחורה כשהיום בכל מחשב יש לפחות כמה כניסות USB מקדימה.

מה שכן, הייתה לטכנאים הזדמנות לתקן את טעותם ולהתנצל לאחר ההגעה למעבדה והדלקת המחשב מחדש ללא ה DOK. השקרים שמרחו את הזקנה זה גועל נפש, ישראבלוף במיטבו. חבל שהענף פרוץ וכל אחד שיודע להדליק מחשב יכול להיות "טכנאי".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב שעו"ד של הרמאי הזה הדגיש שהטכנאי החזיר את הDOK לקשישה ולפיכך כל הנעשה היה בתום לב.

הוא בעצם פתר את הבעיה כשיצא מהבית, המחשב ברגע שהגיע למעבדה היה צריך להידלק; הוא טען שהדיסק דפוק והמחשב בכלל לא עולה -- מכאן אפשר להבין ללא צל של ספק שהוא השחיל לה את האלמנט בכוונות מרמה.

היום: ג'ילי גיאומטרי C

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה אתה כל כך בטוח שהדליקו את המחשב במעבדה?

סביר להניח שהבחור פשוט זרק אותו ובמעבדה וצעק לעובד שלו - ״אבי, תחליף לי פה דיסק קשיח ותעלה מחדש ווינדוז״ והלך. אבי לא חשב יותר מידי, הרי התקלה כבר אובחנה, החליף, פירמט והמשיך הלאה בחייו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דרך אגב, מה היה באמת הקטע הזה עם ה DOK ? למה שווינדוס לא יעלה אם מחובר DOK למחשב ? נניח שהגדירו לו ב-BIOS עלייה מ-USB, אם המחשב לא מזהה מערכת הפעלה ב-DOK הוא פשוט ימשיך לעלייה מהארד דיסק, לא ?

זה כל הקטע,

בBIOS מגדירים סדר קריאה ל BOOT

במקרה ההוא הורידו את ההרד דיסק מה boot sequence ולכן הוא לא עלה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התקלה הראשונה שהם ביימו באמת לא הוגנת, עד אתמול לא ידעתי ש DOK יכול לתקוע עלייה של WINDOWS

בוודאי שכן.

קרה לי כמה פעמים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא טענתי שלא, טענתי שמדובר ב"תקלה" לא נפוצה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תמים אתה...

כשהוא לקח את המחשב למעבדה וניסה להדליק אותו, עם הדיסק המקורי, הוא עבד, נכון?!

רמאות פר-אקסלנס.

עפר, אחרי שאלקטרונאי עבד אצלי על מכונה ממוחשבת יומיים ולא ראה פיוז שרוף (והוא באמת השתדל. הוא החליף דרייבר בעלות של 38K ש"ח לחלק בלבד, אנקודר של מנוע שעולה כמה אלפי שקלים והשקיע ים של עבודה עד שגילה את הפיוז שהתחבא במקום לא צפוי ולא הופיע בתרשימים של המכונה) וזה כשמדובר על אלקטרונאי מומחה שעבר לא מעט קורסים והשתלמויות אצל יצרן האלק' של המכונה אז יש מקרים של חוסר מקצועיות (אני טענתי מההתחלה שצריך להיות איזה פיוז שמתחבא ובסוף גם מצאתי אותו אבל אני לא אלקטרונאי ולא חשמלאי אז אני עובד לפי היגיון ולא לפי תרשימי זרימה).

אם תשים לב אחד הטכנאים שם נכנס להגדרות הביוס אבל כנראה שלא הבין אותם.

גם מאוד בולטת העובדה שבתקלת הדיסק כולם נכשלו ובתקלת הכרטיס שזז כולם הצליחו.

אולמרט צדק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...