Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל התחום רווי בינוניות

וחרא צף על פני המים...

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם
אומנם הוא יצא צדיק אבל מה אתם אומרים על זה שהנהג מונית הוא גם טכנאי מחשבים בין הנסיעות?

אני אומר שכל זמן שהוא מתפרנס ביושר ואינו מרמה את לקוחותיו, שיהיה בריא ושימשיך לעבוד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אומנם הוא יצא צדיק אבל מה אתם אומרים על זה שהנהג מונית הוא גם טכנאי מחשבים בין הנסיעות?

אני אומר שכל הכבוד לאדם שמוכן לעשות הכל כדי לפרנס את משפחתו ביושר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

את האמת ממה שראיתי עד עכשיו, בממוצע כול נותן שירות שני הוא נוכל(בערך 50 אחוז יוצאים צדיקים). שזה אמנם נתון די זוועתי, אבל יותר טוב ממה שאני ציפיתי לפני שהתוכנית החלה. אני הייתי בטוח שהיחס יהיה בערך 1 ל-3( לרעת הצדיקים כמובן)

פורסם

אותי מדהימה בעיקר עזות המצח של האנשים האלה, איך הם לא מתביישים לשקר לבנאדם בפרצוף בלי למצמץ, ועוד בסיטואציה שבה קל מאוד "לעלות עליהם". הרי נכון, מדובר בזקנה שבטח לא מבינה כלום במחשבים, אבל הם הרי דיברו עם הנכד שלה בטלפון, הם הרי מחויבים להחזיר לו את ההארדיסק המקולקל. הוא הרי יכול לחבר אותו ולראות שהוא תקין. כמה תאבי בצע הם יכולים להיות בשביל לעבוד על קשישים ולא לסבול מסיוטים בלילה בגלל המצפון?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לפני שקראתי בפורום שדיסק און קי עושה בעיות עם העלאת הווינדוס, גם אני לא ידעתי.

הווינדוס שלי לפעמים היה לוקח לו סביב 10 דקות לעלות ולא הבנתי למה זה קורה.

מצד שני, אני לא טכנאי מחשבים. איש מקצוע, שזה המקצוע שלו, אמור מראש לדעת את זה, וגם אם קורה ולא יודע, לבדוק יותר יסודי מה הבעייה! אני יודע שאם אני הייתי לוקח את המחשב לבדיקה במעבדה אצלי, הדבר הראשון שהייתי עושה הוא לבדוק אם המחשב עולה אצלי במעבדה עם הכבלים שלי, ומשם מתחיל לחשוב. כמות החאפרים והמניי**ים מסתבר היא עצומה... או שפשוט לא שומעים מספיק על אנשי המקצוע הטובים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אותי מדהימה בעיקר עזות המצח של האנשים האלה, איך הם לא מתביישים לשקר לבנאדם בפרצוף בלי למצמץ, ועוד בסיטואציה שבה קל מאוד "לעלות עליהם". הרי נכון, מדובר בזקנה שבטח לא מבינה כלום במחשבים, אבל הם הרי דיברו עם הנכד שלה בטלפון, הם הרי מחויבים להחזיר לו את ההארדיסק המקולקל. הוא הרי יכול לחבר אותו ולראות שהוא תקין. כמה תאבי בצע הם יכולים להיות בשביל לעבוד על קשישים ולא לסבול מסיוטים בלילה בגלל המצפון?

זה מה שגורם לי לחשוב שזה יותר חוסר מקצועיות. הרי לא בעייה לחבר מתח קצת יותר גבוה לכמה נקודות בדיסק ולהרוג אותו סופית ללא השארת עדויות מפלילות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חחח, בדיוק אתמול ראיתי את הסרט TEA BOY OF GAZA

אז שם אח בבי"ח שיפה עובד כאח וגם כנהג מונית בימי חופש :) לא נורא אם הוא נהג מונית וגם טכנאי מחשבים העיקר שיהיה

הוגן עם הלקוחות שלו.

אתמול כמעט נשרפתי מבושה כשראיתי איך הוא מתקלת DOK השחיל לה מחשב חדש ללא צורך. מזל שהיו שני צדיקים

אחרי זה אז נרגעתי.

פוסט עם כל הלוחיות היפות http://bit.ly/1w7byAl

מנהל קבוצת "לוחיות רישוי יפות" בפייסבוק

זה חתיכת פריק שואו מה שהולך פה
פורסם
לפני שקראתי בפורום שדיסק און קי עושה בעיות עם העלאת הווינדוס, גם אני לא ידעתי.

הווינדוס שלי לפעמים היה לוקח לו סביב 10 דקות לעלות ולא הבנתי למה זה קורה.

מצד שני, אני לא טכנאי מחשבים. איש מקצוע, שזה המקצוע שלו, אמור מראש לדעת את זה, וגם אם קורה ולא יודע, לבדוק יותר יסודי מה הבעייה! אני יודע שאם אני הייתי לוקח את המחשב לבדיקה במעבדה אצלי, הדבר הראשון שהייתי עושה הוא לבדוק אם המחשב עולה אצלי במעבדה עם הכבלים שלי, ומשם מתחיל לחשוב. כמות החאפרים והמניי**ים מסתבר היא עצומה... או שפשוט לא שומעים מספיק על אנשי המקצוע הטובים.

מסכים. ככה בדיוק גם הייתי עושה. קודם כל בודק אצלי ונותן עוד צ'אנס אולי באמת יעלה המחשב. מסכנים המבוגרים/זקנים שלא מבינים במחשבים כלום ואוכלים אותה

פורסם
שניר אפשר להשתמש בדיסק שחזור של היצרן(במקרה זה HP).

את הדיסק ניתן לרכוש מHP עצמם והוא יותקן חופשי על כול מחשב HP ללא קוד וכו, אבל יהיה חוקי רק בצירוף הרשיון והמדבקה.

לא לגמרי נכון. את הדיסק אפשר לקבל בחינם כל עוד המחשב באחריות, הגיע עם רשיון למערכת הפעלה מהמפעל, ומיבואן רשמי, אחרת חפש. גם לא בתשלום.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
זה מה שגורם לי לחשוב שזה יותר חוסר מקצועיות. הרי לא בעייה לחבר מתח קצת יותר גבוה לכמה נקודות בדיסק ולהרוג אותו סופית ללא השארת עדויות מפלילות.

ההצעות ה"מפתות" שהוא הציע לקשישה הן הרבה מעבר לחוסר מקצועיות. בכל מקרה, אם הוא כל כך לא מקצועי שהוא קובע תוך 20 שניות שהארדיסק הלך, אז באמת שאין עוד מה לומר...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

2 התקלות מאוד בסיסיות.

היצרן של הלוח הם מגדיר את ההארדיסק כאחרון ב-Boot sequence, ולמה? כדי כשלקוח יקנה מחשב, כל מה שהוא צריך לעשות זה להכניס דיסק התקנה וללחוץ NEXT NEXT NEXT.

ותעשו ניסוי אחר, קחו דיסק לצריבה ריק, תחרטו עליו את השם שלכם. ותכניסו למחשב, עד שהסידירום לא יפענח מה יש בדיסק (אם בכלל) הבוט לא יעבור להארדיסק.

לגבי התקלה השנייה. הדבר הראשון שבודקים במחשב שלא עובד זה שהכל ממוקם פיזית כמו שצריך בלי חלקים משוחררים. לאחר מכן בודקים חיבורי חשמל.

אבי.

----

פורסם

כל כך עצוב לראות את "בעלי המיקצוע" עובדים על הלקוחות בכזאת גסות,

עשו שתי תקלות מאוד מאוד פשוטות ואיך שני טכנאים בלי בכלל לעשות בדיקות הספידו את הכונן הקשיח, פשוט עצוב

• תוכן חדש...